Reclamă

Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie 2023. Aduce liniște și relaxare pentru zodia Pești

În context astrologic, Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie 2023 vine cu perioade nefavorabile pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Specialiștii susțin că aceste momente pot fi folosite totuși în detrimentul nostru spre a ne îmbunătăți viața pe viitor. În momentul în care are loc această schimbare, Luna este aproape invizibilă de pe Pământ.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 septembrie 2023, 9:07

Nu putem vedea partea luminoasă, această fază a sa fiind una dintre cele mai interesante de până acum. Un ciclu luna durează în medie 29,5 zile. Datele la care apare Luna Nouă se modifică în fiecare lună. În septembrie, acest moment va veni în zodia Fecioarei și va avea o durată de trei zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie 2023

Este o perioadă de învățare. De asemenea, Luna Nouă poate aduce curățarea organismului de toate lucrurile care până în prezent i-au dăunat. Fiind în zodia Fecioară, de data aceasta vorbim despre o Lună Nouă ce aduce claritate și ordine în gânduri și suflet. Emoțiile nu vor mai fi la fel de haotice. Specialiștii ne îndeamnă să privim într-o manieră obiectivă orice fel de experiență.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec trebuie să fie foarte atenți la sănătate în această perioadă. Sunt nevoiți să își asculte corpul și să decidă cum vor continua de acum înainte. Se anunță schimbări majore în viața lor, iar acest lucru nu poate decât să le ofere un plus de siguranță.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, în această perioadă se pune tot mai mult accentul pe sfera amoroasă. Va fi vorba despre copii, familie și partener.

Dacă există probleme în relația de cuplu, acestea trebuie rezolvate fără prea mari bătăi de cap. Creativitatea va fi punctul forte acum, iar ceea ce își propun în acest sens le va fi de folos pe viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au șansa de a-și dedica timpul familiei și copiilor, asta dacă până acum timpul le-a lipsit cu desăvârșire. Este un moment oportun pentru comunicare și pentru restabilirea relațiilor ce s-au deteriorat între timp, spune Yourtango.com. Cei mai mulți trebuie să profite de aceste aspecte pozitive și să se conecteze cu sinele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt nevoiți să se ocupe acum de sarcinile pe care le-au amânat în trecut. Indiferent că vorbim de cele mai dificile contexte sau cele mai simple revelații, acestea trebuie îndeplinite. Pe plan profesional sunt gata să-i impresioneze pe cei din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sfătuiți să își ia o pauză, dat fiind faptul că au muncit din greu pentru a-și păstra finanțele la un nivel optim. Întregul lor efort va fi din plin răsplătit, arată Astrology.com. Pe plan personal vor trebui să ia cele mai difcile decizii, dar și să aibă încredere în instincul care îi ghidează de ceva vreme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt nevoiți să se reinventeze și să-și urmeze propriile gânduri și vise. Speranțele pe care le-au nutrit în ultimul timp vor da roade și vor ieși dintr-un impas. De asemenea, dorințele le vor fi îndeplinite pe măsură ce perioada va trece iar viziunile viitoare nu vor mai fi pline de frici.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt sfătuiți să se bucure de energiile pozitive ce le pătrund în suflet și în minte în perioada următoare. Specialiștii susțin că trebuie să fie atenți la orice fel de modificare în rutina zilnică, asta pentru că le va aduce un plus de încredere, atât pe plan profesional cât și personal.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt inspirați să lucreze mai mult în grupuri, să se alăture comunității din care fac parte. Dacă până acum și-au format opinii și păreri despre cei din jur, acum este șansa lor de a se alături într-o călătorie de lungă durată cu cei mai apropiați dintre ei. O nouă aventură îi așteaptă pe cei mai mulți născuți sub acest semn zodiacal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor primi o moștenire sau își vor schimba cariera în așa fel încât nu vor mai simți niciodată lipsa financiară. Este momentul lor de glorie, timpul pentru a construi ceea ce și-au dorit dintotdeauna.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de aventură și chemare către noi orizonturi. Poate fi vorba despre o vacanță prelungită în locurile mult dorite. Important este să aibă mintea deschisă către oportunități ce le vor depăși cu siguranță limitele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt nevoiți acum să inițieze planuri pe termen lung, proiecte ce nu vor mai avea termen de amânare. Pe plan personal au șansa de a rezolva aspecte importante alături de partenerul de viață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor începe noi relații de iubire. Anxietățile se vor disipa și se vor găsi într-un moment de claritate pe care nu l-au mai întâlnit până în prezent. Emoțiile pozitive vor fi cele care le vor ghida viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×