Reclamă

Luna Nouă în Taur pe 19 mai 2023. Racii vor reuși să-și rezolve problemele personale

Luna Nouă în Taur pe 19 mai 2023 vine cu surprize uriașe pentru toți nativii din zodiac. Racii vor reuși să-și rezolva problemele de cuplu, iar Gemenii vor avea mai multă energie. Specialiștii vin întotdeauna cu vești importante pentru fiecare. Dacă acum avem puterea să mutăm munții din loc, viitorul cu siguranță va suna mult mai liniștit.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 mai 2023, 9:41

Există un moment de claritate pentru anumite zodii. Această perioadă oferă o energie extraordinară pentru rezolvarea tuturor situațiilor neplăcute. Startul va fi dat în funcție de preferințe, iar aici avem câte o explicație pentru toți nativii. Astrele ne sfătuiesc să ne găsim unicitatea, fără a încerca să-i mai copiem pe cei din jur.

Luna Nouă în Taur pe 19 mai 2023

Acest eveniment astral ne ajutăm să descoperim puterea de afirmare care stă în fiecare dintre noi. Felul în care privim viața de acum înainte ne va influența fiecare mișcare. Nu trebuie să arătăm prea ostentativi, asta dacă vedem lucruri pe care le prețuim la propria persoană. Vezi ce spune horoscopul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își găsesc acum vocea interioară. Sunt foarte ancorați în realitate, iar acest fenomen îi ajută în viața de zi cu zi. Poate fi un moment important de redescoperire. Nu mai primesc ajutor din partea familiei, iar asta îi debusolează. Caută totuși un soi de sprijin din partea prietenilor, însă acesta va rămâne așteptat. Ce se va întâmpla de acum înainte rămâne doar în seama lor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își dau seama de unicitate. Cu toate că au gânduri și sentimente diferite față de toți ceilalți, reușesc să se accepte așa cum sunt. Relația unică pe care o au cu sinele îi face să fie mult mai deschiși pe viitor.

De data aceasta își găsesc curajul pentru a spune ceea ce își doresc și cine sunt cu adevărat. Li se pare că toate cuvintele din lume nu vor ajunge pentru ceea ce își doresc să exprme.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni fac un pas în spate atunci când simt că nu sunt doriți. Luna Nouă îi ajută să realizeze acest lucru și îl îndreaptă în avantajul lor. Descoperă că anumite anturaje nu sunt potrivite și reușesc să se îndepărteze mai devreme decât prea târziu. Vor ieși victorioși și se vor bucura de puterea pe care au avut-o în anumite situații cheie. Nu vor dori răzbunare sau dușmănie.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt mai încrezători ca niciodată în viitorul lor. Pe plan profesional reușesc să spună tot ceea ce au pe suflet, fără a fi judecați. Se bazează pe instinct, iar acest lucru îi duce în locuri neexplorate încă. Vor anunța public, în special familiei, ceea ce doresc să realizeze pe viitor. Cu toate că vor exista anumite voci care vor judeca, aceștia își vor continua drumul pe care și l-au promis. Se lasă conduși doar de crezul lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu reușesc să fie loviți pe mai multe paliere de această Lună Nouă. Pe plan profesional își găsesc o nouă orientare, iar în relații au curajul să plece atunci când nu mai simt că sunt doriți. Se hotărăsc să refuze dacă nu simt că se potrivesc într-un loc anume. Nu mai regretă alegerile pe care le iau și au încredere în capacitatea lor. Pot realiza orice își propun pe cont propriu și reușesc să își impună un stil personal.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să fie acceptați într-un grup sau într-o societate. Au așteptat acest lucru o lungă perioadă de timp, iar acum a venit momentul. Primesc foarte multe aplauze din partea celor din jur, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure. Au muncit foarte mult până acum, iar astrele le vor oferi o mână de ajutor pentru ca ușile pe care vor intra în viitor să nu se închidă atât de ușor, spune Astrology.com. Au parte de răbdarea necesară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și găsească o nouă pasiune în viață. Dacă până acum au plâns după o relație mai veche, totul se schimbă de la începutul acestui fenomen astral deosebit. Au șansa să înceapă un proiect care le va oferi o energie debordantă. Îi leagă prea multe lucruri cu o persoană anume și se pot apropria de această în vederea unui scop comun.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion nu se mai tem să se privească în oglindă. Reușesc să-și vadă chipul așa cum nu au mai făcut-o până acum. Pot decide foarte multe lucruri pentru sine, iar acest lucru le oferă o putere pe care nu au mai avut-o. Încearcă să fie bine văzuți în societate și pot înființa noi afaceri. Ceea ce nu știu încă, este că vor avea parte de o surpriză pe plan personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să-și schimbe modul de a se îngriji. Sunt mai atenți la tot ceea ce îi inconjoară. De asemenea, își tratează sănătatea cu mai multă atenție. Poate vor opta pentru o dietă echilibrată sau chiar se vor apuca să practice un sport. Efortul va fi răsplătit, iar astrele vor veni cu o surpriză pe măsură ce timpul va trece, arată Yourtango.com. Se vor elibera dintr-un mediul toxic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de iubire și compasiune. Se transformă într-o versiune a lor pe care nu și-au mai descoperit-o până acum. Se întorc în relații pe care nu le mai credeau posibile. Familia le oferă o mână de ajutor în anumite situații. Vor să investească timp și pasiune în lucruri care îi dezvoltă pe plan personal. Au simțul datoriei, mai mult ca niciodată.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o Lună Nouă cu multe schimbări. Reușesc să-și găsească energia și o stare de echilibru. Își dau seama de greșelile pe care le-au făcut și încearcă să le repare. Își schimbă locul în familie și devin mult mai relevanți față de cei din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o perioadă creativă. Își dau seama care sunt momentele propice pentru a-și prezenta ideile. Pot face o selecție între acestea. Cei mai tineri pun accent pe studiu. Își pun în practică talentele și modul în care le prezintă lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×