Reclamă

Luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023. Ce influență are asupra zodiilor

Luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023 aduce sinceritate în viața nativilor din zodiac. Aceștia vor dori să-și destăinuie problemele, însă o vor face într-un mod cu totul inedit. În fiecare lună, acesta astru își creează propriul drum în jurul Pământului, dansând astfel cu soarele într-un ritm cu totul deosebit. Avem parte de noi cicluri și aspecte în astrologie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 februarie 2023, 9:36

Această conjuncție este una dintre cele mai puternice. Combinația dintre energia lunii și cea a soarelui oferă o schimbare aparte. De asemenea, reprezintă creearea unei noi vieții față de ceea ce am văzut până acum. În timpul lunii noi, se creează o frecvență între soare și lună care se simte fără doar și poate în subconștient. Acesta răspunde la stimuli externi care au ajuns odată să ne trezească anumite sentimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023

Cu luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023 este o perioadă perfectă pentru a reuși să atragi tot ceea ce îți dorești în viață. Este o lună care oferă multă energie, ceea ce înseamnă că poți lucra fără teamă la construirea unei noi vibrații pe care vrei să o transferi lumii întregi.

Tot ceea ce oferi, primești fără doar și poate înapoi. Această energie poate veni în forma unor persoane noi pe care le vei cunoaște în diferite situații, a unor proiecte, resurse sau alte întâlniri care te vor ajuta să manifești o altă viziune.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt îndemnați să nu se lase duși de val în această zi. Este posibil ca orice plan să eșueze, iar acest lucru să aducă mai multă anxietate în viața lor. Anumite schimbări se produc repede, iar tu nu ai timp pentru a reacționa. Vezi ce te face fericită și lucrează în acea direcție fără teamă sau incertitudine. Ține pasul cu trendurile sau găsește-ți propriu stil. Oricum ai fi, reușești să ieși în evidență.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cu toate că nativii Taur se găsesc foarte ocupați la locul de muncă, ar trebui să-și găsească și câteva momente de odihnă. Nu totul se poate rezolva prin acordarea de prime sau cadouri substanțiale.

Ai nevoie de o ieșire cu prietenii, de o discuție sinceră sau orice altă activitate care te va lăsa la final să respiri ușurată. În a doua parte a zilei ai parte de o invitație pe care cu siguranță nu o poți refuza.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor să-și găsească energia pentru a lucra într-o singură direcție. Cu toate acestea, luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023 vine să le îngreuneze situația. Vei dori un schimb de imagine, poate îți găsești un un look pe care să-l abordezi de acum înainte. De asemenea, o coafură deosebită îți poate schimba întreaga apariție. Nu te mai precupa de ceea ce spun cei din jur. Fiecare are dreptul la o părere personală.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, așa că tot ceea ce îți dorești este să călătorești într-o vacanță prelungită. Indiferent că vorbim despre zile libere petrecute alături de partener, cu prietenii, familia sau chiar singură, acestea te vor ajuta fără doar și poate să-ți reîncarci bateriile. Ai în plan o anumită destinație, însă nu știi dacă să dai frâu liber sentimentelor. Pe alocuri vei avea nevoie de sprijin moral sau financiar.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna nouă în Vărsător pe 21 februarie 2023 vine să le aducă nativilor Leu o deschidere mai mare asupra planurilor de viitor. O persoană pe care ai crezut că nu o vei mai vedea te ajută cu sfaturi utile. Întâlnirea cu aceasta poate ajung să fie inspirațională. Deciziile pe care le iei la locul de muncă îți creează frustrare și panică. Nu este cazul să-ți faci probleme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se vor bucura de respectul celor din jur. Datorită modalităților inedite de a rezolva conflictele, aceștia vor fi lăudați și apreciați. Astrele îți oferă șanse pozitive și la capitolul dragoste. Luna iubirii nu ia sfârșit fără ca tu să-ți găsești partenerul ideal. Ai grijă să nu te avânți cu prea mult entuziasm încă de la început. Ai șansa de a vedea foarte multe laturi ale situației pentru a decide ulterior ceea ce vei face.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reușești să oferi tot ceea ce ai mai bun la locul de muncă. Șansa să ai parte de o zi proastă este foarte mică. Duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus, atât în materie de idei profesionale cât și personale. Relația de cuplu începe să prindă formă și să-ți vizualizezi cu adevărat dorințele. Partenerul se implică activ în tot ceea ce propui. Încearcă să vezi și partea plină a paharului.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte curioși astăzi. Îți doresc să aprofundeze tehnici într-un nou domeniu, poate să învețe o limbă străină. Important este că trebuie să își exprime sentimentele într-un fel sau altul. Părerea celor din jur valorează mult mai mult în acest moment, dar nu trebuie să fie un punct definitoriu pe o hartă a vieții. Fii mai încrezătoare în ceea ce ai de oferit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, casa și familia sunt esențiale în acest punct. Vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a construi un cămic sigur și puternic. Alături de partener îți dorești o schimbare, poate fi vorba despre cumpărarea de mobilă sau chiar relocarea, arată Astrology.com. Vei avea foarte multe cheltuieli de onorat, asta dacă ești într-adevăr perseverentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de foarte multă iubire. Familia și prietenii îți dau o mână de ajutor atunci când simți că ai nevoie, iar partenerul de viață nu contenește cu aprecierile. Vei petrece momente de neuitat alături de cei dragi. Este posibil să fii surprinsă cu o vacanță în țările calde. Intensitatea clipelor trăite te va duce într-o cu totul altă dimensiune.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător ar trebui astăzi să se concentreze asupra lucrurilor care îi supără. Astrele spun că este un moment potrivit pentru a vedea ceea ce nu funcționează pe plan personal, spune Yogajournal.com. Dacă ți-ai dorit o relație iar aceasta nu s-a materializat, poate că trebuie să vezi ce a dus situația în acest punct. Este cazul să acorzi mai multă atenție nevoilor tale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt foarte creativi, dar și visători în această perioadă. Au multe idei care ar putea fi puse în practică, însă le e teamă de consecințe. Tot ceea ce întreprinzi trebuie să aibă o bază solidă pentru a se dezvolta în timp. Astrele spun că o atitudine hotărâtă te va ajuta fără doar și poate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×