Reclamă

Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024. Evenimente neașteptate iau prin surprindere două zodii

Un nou eveniment astral aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024 vine cu energie, dar și planuri noi. Se mai numește și Luna Lupului, potrivit vechiului calendar al amerindienilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 ianuarie 2024, 9:37

Fiecare zodie în parte va simți mai multă iubire din partea celor dragi. Se vor debloca sentimente intense și încrederea va fi la cote maxime. Este o perioadă generoasă, asta pentru că de cele mai multe ori Luna Plină vine cu anxietăți și greutăți în viața nativilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024

Conform tradiției amerindienilor, această Lună Plină era numită Luna Lupului. Este perioada împerecherii și anunță sfârșitul iernii. Ziua devine mai lungă și animalele sunt mult mai energice. Se vor simți îmbunătățirile în viața nativilor la scurtă vreme de la instalarea acestui fenome

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt sfătuiți să dea frâu liber imaginației. Sunt creativi, însă acest lucru nu s-a văzut prea ușor până acum. La locul de muncă au șansa de a se implica în multe proiecte care să le valorifice aceste calități. Chiar de la începutul anului, mulți dintre native vor avea șansa de a-și mări resursele financiare.

Reclamă

 Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur simt nevoia de confort și iubire în această perioadă. Cei singuri caută persoana ideală și vor să aducă un aport considerabil în acest sens. În viața personală încearcă să-și găsească locul ideal pentru a se simți răsfățați. Vor face cumpărături pentru casă, astfel încât să-și reamenajeze locuința.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se simt câștigați pe toate planurile în această perioadă. Se vor dovedi foarte eficienți la locul de muncă și vor aborda multe probleme într-un sens diferit. Comunicarea este cheia în cazul lor. Acest lucru se va vedea foarte simplu și în relațiile cu cei din jur. Vor urma zile pline și productive.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac câștigă pe plan financiar în această perioadă. Au șansa de a-și dovedi priceperea în tot mai multe proiecte și asta le aduce câștiguri substanțiale. În schimb, vor cheltui la fel de mult. Pe plan personal se simt tot mai stresați, așa că achiziționarea lucrurilor într-o manieră compulsivă tinde să îi ajute, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu vine o perioadă extrem de tensionată. Astrele îi sfătuiesc să rămână fermi pe poziții și să nu-și schimbe ideile. Vor fi asaltați din toate părțile, atât pe plan personal cât și profesionale. La locul de muncă vor primi o veste care nu îi va bucura prea tare. Deciziile pe care le vor lua acum vor fi permanente.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară devin din ce în ce mai stresați, iar această Luna Plină nu îi ajută de loc. Astrele le recomandă o perioadă de odihnă. Simt nevoia să-și pună în ordine ideile și gândurile, arată Astrology.com. Au nevoie de recuperare, însă de cele mai multe ori nu își dau seama de asta. Începutul anului va fi promițător și pentru ei dacă vor face anumite schimbări.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au șansa de a se implica în tot mai multe evenimente sociale. Dacă până acum au petrecut foarte multă vreme în singurătate, acum a venit momentul să-și reia activitățile sociale. Prietenii le vor fi alături cu orice ocazie și asta îi bucură. Vor străluci fără prea mare efort.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion această perioadă se arată extrem de benefică pe plan profesional. Reușesc să-și schimbe locul de muncă sau chiar să aibă o mărire de salariu. Indiferent de poziția pe care o au în companie sunt la fel de lăudați. Pe plan personal primesc vești importante.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își scot la iveală latura creativă. Reușesc să creeze lucruri utile pe care nu le credeau posibile. Sunt mult mai chibzuiți în ceea ce privește cheltuirea resurselor financiare. După o perioadă a sărbătorilor plină, acum a venit momentul marilor schimbări.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să-și spună părerea în această perioadă. Nu se vor lăsa mai prejos, atât la locul de muncă cât și în viața personală. Dacă până acum erau deranjați de tot ceea ce li se comunica, acum vor răspunde cu aceeași monedă. Este șansa lor de a-și testa abilitățile în cadrul celor mai importante proiecte.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au șansa acum să treacă la pasul următor în relații. Alături de partener vorbesc despre căsătorie. Indiferent de stadiul relațiilor de cuplu, acestea se vor îndrepta către o nouă etapă. Nimic nu va mai fi lăsat la voia întâmplării. Sunt șanse uriașe ca mulți să primească vești neașteptate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt foarte apreciați la locul de muncă în această perioadă. Proiecte pe care le-au început cu ceva vreme în urmă vor fi acum consolidate. Chiar de la 1 ianuarie a început pentru aceștia un procest intens de dezvoltare pe plan personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×