Reclamă

Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024. Evenimente neașteptate iau prin surprindere două zodii

Un nou eveniment astral aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024 vine cu energie, dar și planuri noi. Se mai numește și Luna Lupului, potrivit vechiului calendar al amerindienilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 ianuarie 2024, 9:37

Fiecare zodie în parte va simți mai multă iubire din partea celor dragi. Se vor debloca sentimente intense și încrederea va fi la cote maxime. Este o perioadă generoasă, asta pentru că de cele mai multe ori Luna Plină vine cu anxietăți și greutăți în viața nativilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Leu pe 25 ianuarie 2024

Conform tradiției amerindienilor, această Lună Plină era numită Luna Lupului. Este perioada împerecherii și anunță sfârșitul iernii. Ziua devine mai lungă și animalele sunt mult mai energice. Se vor simți îmbunătățirile în viața nativilor la scurtă vreme de la instalarea acestui fenome

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt sfătuiți să dea frâu liber imaginației. Sunt creativi, însă acest lucru nu s-a văzut prea ușor până acum. La locul de muncă au șansa de a se implica în multe proiecte care să le valorifice aceste calități. Chiar de la începutul anului, mulți dintre native vor avea șansa de a-și mări resursele financiare.

Reclamă

 Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur simt nevoia de confort și iubire în această perioadă. Cei singuri caută persoana ideală și vor să aducă un aport considerabil în acest sens. În viața personală încearcă să-și găsească locul ideal pentru a se simți răsfățați. Vor face cumpărături pentru casă, astfel încât să-și reamenajeze locuința.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se simt câștigați pe toate planurile în această perioadă. Se vor dovedi foarte eficienți la locul de muncă și vor aborda multe probleme într-un sens diferit. Comunicarea este cheia în cazul lor. Acest lucru se va vedea foarte simplu și în relațiile cu cei din jur. Vor urma zile pline și productive.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac câștigă pe plan financiar în această perioadă. Au șansa de a-și dovedi priceperea în tot mai multe proiecte și asta le aduce câștiguri substanțiale. În schimb, vor cheltui la fel de mult. Pe plan personal se simt tot mai stresați, așa că achiziționarea lucrurilor într-o manieră compulsivă tinde să îi ajute, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu vine o perioadă extrem de tensionată. Astrele îi sfătuiesc să rămână fermi pe poziții și să nu-și schimbe ideile. Vor fi asaltați din toate părțile, atât pe plan personal cât și profesionale. La locul de muncă vor primi o veste care nu îi va bucura prea tare. Deciziile pe care le vor lua acum vor fi permanente.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară devin din ce în ce mai stresați, iar această Luna Plină nu îi ajută de loc. Astrele le recomandă o perioadă de odihnă. Simt nevoia să-și pună în ordine ideile și gândurile, arată Astrology.com. Au nevoie de recuperare, însă de cele mai multe ori nu își dau seama de asta. Începutul anului va fi promițător și pentru ei dacă vor face anumite schimbări.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au șansa de a se implica în tot mai multe evenimente sociale. Dacă până acum au petrecut foarte multă vreme în singurătate, acum a venit momentul să-și reia activitățile sociale. Prietenii le vor fi alături cu orice ocazie și asta îi bucură. Vor străluci fără prea mare efort.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion această perioadă se arată extrem de benefică pe plan profesional. Reușesc să-și schimbe locul de muncă sau chiar să aibă o mărire de salariu. Indiferent de poziția pe care o au în companie sunt la fel de lăudați. Pe plan personal primesc vești importante.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își scot la iveală latura creativă. Reușesc să creeze lucruri utile pe care nu le credeau posibile. Sunt mult mai chibzuiți în ceea ce privește cheltuirea resurselor financiare. După o perioadă a sărbătorilor plină, acum a venit momentul marilor schimbări.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să-și spună părerea în această perioadă. Nu se vor lăsa mai prejos, atât la locul de muncă cât și în viața personală. Dacă până acum erau deranjați de tot ceea ce li se comunica, acum vor răspunde cu aceeași monedă. Este șansa lor de a-și testa abilitățile în cadrul celor mai importante proiecte.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au șansa acum să treacă la pasul următor în relații. Alături de partener vorbesc despre căsătorie. Indiferent de stadiul relațiilor de cuplu, acestea se vor îndrepta către o nouă etapă. Nimic nu va mai fi lăsat la voia întâmplării. Sunt șanse uriașe ca mulți să primească vești neașteptate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt foarte apreciați la locul de muncă în această perioadă. Proiecte pe care le-au început cu ceva vreme în urmă vor fi acum consolidate. Chiar de la 1 ianuarie a început pentru aceștia un procest intens de dezvoltare pe plan personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×