Reclamă

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023. Cum sunt influențate zodiile de acest aspect

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceasta este cea de-a doua Lună Plină din 2023, iar nativii din zodiac vor avea în față o mulțime de oportunități. Este o perioadă perfectă pentru a manifesta dorințele puternice de viitor.

Publicat: 5 februarie 2023, 6:13

Nativii au șansa să facă schimbări importante în viața lor. Este o perioadă marcată de multă sensibilitate. Zodiile sunt mult mai atente la emoțiile lor și încearcă să le înțeleagă în profunzime pentru a le putea folosi în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023

Luna Plină în Leu aduce o mulțime de momente frumoase pentru nativii din zodiac. Aceștia se văd într-o ipostază nouă.

Zodiile învață cum să treacă peste problemele din trecut și să privească cu mult mai multă încredere viitorul. Nativii trebuie să observe cu atenție cum anume va evolua situația lor în viitor. 

Află mai multe despre ce înseamnă Luna Plină în astrologie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023 aduce schimbări pentru nativii din zodia Berbecului. Casa dragostei se activează și ai șansa să întâlnești acea persoană specială.

Este momentul să te pui mai des pe primul loc și să vindeci rănile din trecut. În felul acesta vei putea lăsa loc unei noi iubiri să intre în viața ta. Lasă lucrurile să vină natural și încearcă să te detașezi de problemele pe care ți le-ai creat singură.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este momentul oportun să reflectezi mai mult asupra vieții tale personale. Luna plină în Leu te prinde într-un moment oportun. Ai șansa să decizi pe ce drum urmează să te îndrepți în perioada următoare. Îmbrățișează energia pe care o primești și fă lucrurile să se întâmple. Ai nevoie de mai multă acțiune. Așteptarea te-a făcut să lași lucrurile pe ultimul moment.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023 spune că Gemenii trec printr-un proces creativ impresionant. Aceștia au șansa să descopere o nouă pasiune și să o exploateze la adevăratul său potențial. Gemenii trebuie să-și îndrepte atenția mai mult asupra locului de muncă, dar și a pasiunilor proprii. Este o perioadă marcată de începuturi noi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii caută în această perioadă mai multă siguranță venită din partea celor din jur. Pentru tine este o perioadă mai aglomerată, cu multe tensiuni Pe plan financiar nu se anunță lucruri bune. S-ar putea să fie nevoie să faci câteva împrumuturi substanțiale. Încearcă să vezi dincolo de problemele de moment și să te gândești mai mult la viitorul tău.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii trebuie să învețe să treacă peste inhibiții. Chiar dacă ești o zodie de foc puternică, astăzi pare că lucrurile nu merg în direcția în care îți dorești. Luna plină se află în semnul tău zodiacal și te influențează în mod pozitiv. Ai ansa să întorci lucrurile rapid în favoarea ta. Trebuie doar să preiei inițiativa asupra acțiunilor din viața ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023 spune că Fecioarele trebuie să se concentreze mai mult asupra sănătății lor. Profită de această perioadă pentru a-ți pune la punct programul din perioada următoare. Încearcă să apelezi la sesiuni de meditație pentru a-ți aduna energia. Ai șansa să faci schimbări importante pe plan personal și profesional.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt sfătuite să-și pună prioritățile în ordine. S-ar putea ca Luna Plină să te aducă într-o situație de conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să asculți și cealaltă variantă a poveștii pe care o știai deja. Compromisul este cel care va face diferența în această situație. Depinde doar de tine dacă vei alege să pieri această persoană din viața ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astrele spun că este momentul pentru o schimbare în viața ta profesională. Fie că încei un proiect nou sau alegi să-ți asumi mai multe responsabilități, ceva trebuie să se schimbe. Simți nevoie de noi provocări, scrie Today.com. Ai șansa să avansezi la locul de muncă, însă trebuie să-ți joci cărțile corect.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Planurile tale de viitor par să se schimbe. Ai nevoie de mai multă liniște pe plan personal. Anumite probleme din trecut se to întorc în viața ta. Luna Plină în Leu scoate la iveală prietenii pe care credeai că le-ai pierdut. S-ar putea să primești sprijin din partea oamenilor de la care te-ai așteptat cel mai puțin.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai încredere în intuiția ta, acest lucru te va ajuta întotdeauna. Ești într-o situație în care ai de luat decizii importante. Încearcă să-ți asculți instinctele i să nu le ignori. Ele sunt cele care te vor scoate din aceste moment tensionate. Nu te teme să visezi cu ochii deschiși. Adevărul urmează să-ți iasă în cale și va fi unul surprinzător.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Plină în Leu pe 5 februarie 2023 te face să-ți dorești să te conectezi mai mult cu oamenii din jurul tău. Ai nevoie de atenție în această perioadă. Există o presiune ce vine din exterior privind o decizie pe care trebuie să o iei. Astăzi trebuie să pui accentul pe liniștea interioară, te sfătuiește YourTango.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu lăsa rutina zilnică să-ți strice momentul de liniște. Pare că monotonia pune stăpânire pe tine. Încearcă să ieși din cotidian și să faci ceva nou pentru tine. O să te simți mult mai bine după aceste momente. Ia în calcul posibilitatea de a pleca într-o vacanță alături de câțiva prieteni. S-ar putea ca acest lucru să-ți încarce bateriile pentru perioada următoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×