Reclamă

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele proprii și să comunice mult mai sincer cu partenerii lor.

Publicat: 4 februarie 2023, 6:00

Nativii din zodiac trec prin momente dificile. Astrele spun că această zi va fi marcată de discuții tensionate și certuri între parteneri. Anumite zodii nu reușesc să mai găsească o cale de împăcare, iar acest lucru va duce la ruperea definitivă a legăturilor amoroase.

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023

Cele trei zodii care se despart la începutul lunii februarie trec printr-un test al rezistenței. Astrele spun că această perioadă este marcată de o luptă interioară care se dă între parteneri. Raportul de forțe se schimbă, iar nativii se simt puși într-o situație nouă și dificilă. Zodiile trebuie să învețe să fie mult mai înțelegătoare cu nevoile lor și cele ale partenerilor. În caz contrar, anumite relații vor ajunge la final.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice care iubesc pasional. Acești nativi caută relații de lungă durată, alături de parteneri maturi. Zodiile de foc au nevoie de oameni care să le țină mintea antrenată. Atunci când intră într-o relație sunt sinceri și își pun tot sufletul la mijloc.

Acești nativi sunt foarte iubitori, dar atunci când le-ai greșit, nu te vor ierta. Se pare că astăzi va exista un conflict în relațiile Leilor.

Reclamă

O greșeală din trecut pare că readucă în atenție neînțelegeri vechi, care nu s-au rezolvat. Leii au de făcut o alegere importantă. De cele mai multe ori aceștia iartă, dar nu oferă o a doua șansă.

Săgetător

Săgetătorii se află și ei pe lista zodiilor care au probleme în cuplu. Acești nativi au tendința să ia decizii pentru două persoane. Acesta este și principalul inconvenient din relație. Săgetătorii nu reușesc să înțeleagă nevoile celor de lângă ei.

Reclamă

Sunt aventuroși și spontani și au nevoie de o persoană la fel ca ei. Atunci când sunt într-o relație cu un nativ liniștit, de multe ori apar diferențe de gândire.

Lipsa activităților în comun vor duce în cele din urmă la o ruptură în relație. Săgetătorii s-ar putea să treacă printr-o dezamăgire amoroasă pe parcursul acestei zile, spune YourTango.com. Depinde doar de ei cum vor gestiona această situație dificilă.

Pești

Pe lista de zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023 se află și Peștii. Acești nativi sunt foarte sensibili și se lasă răniți cu ușurință.

Lucrul acesta devine problematic în relație. Partenerul și-ar dori ca lucrurile să meargă mai bine între voi, dar tu nu reușești să mai vezi o cale de rezolvare. De data aceasta pare că ești decisă să rupi definitiv legătura cu cel pe care l-ai iubit.

Chiar dacă o să fie o perioadă mai dureroasă, în timp vei învăța să treci peste. O iubire mult mai mare te așteaptă însă ai nevoie și de o perioadă pe care să o petreci singură și să te cunoști mai bine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×