Reclamă

Luna plină în noiembrie 2022. Ce influență are aceasta asupra fiecărui semn zodiacal

Luna plină în noiembrie 2022 va influența fiecare nativ în parte. Cei mai mulți vor avea parte de momente tensionate în cuplu, iar ceilalți vor simți nevoia să exploreze noi orizonturi personale. Este o perioadă propice dezvoltării profesionale. Astrele spun că începerea unei afaceri va fi de bun augur și pe viitor va prospera. Nativii trebuie să fie atenție la semnele primite și să le urmeze întocmai.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 noiembrie 2022, 9:33

Atmosfera astrală din luna noiembrie îi împinge pe nativi spre dezbaterea diverselor teme. De la idei de afaceri până la relații de lungă durată, acestea vor avea loc în casele tuturor. Este posibil ca anumite schimburi de replici să fie mai acide și să genereze conflict. Nu este cazul să gândim în avans, asta pentru că orice cuvânt poate fi interpretat. Unul dintre cele mai relevante aspecte îl constituie mișcarea lui Marte în semnul Gemeni, fiind vorba aici de mici modificări de comportament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în noiembrie 2022

Nativii Gemeni și zodiile care au marcaje relevante sub acest semn, vor simți o stare accentuată de disconfort, dar și greutăți în comunicarea cu cei din jur. Mișcarea planetei Marte, dar și luna plină va grăbi procesul de răscolire a relațiilor din trecut.

Ce pornește mai mult sau mai puțin conștient, ajunge să se dezvolte într-o adevărată ceartă. Gândirea haotică va sta la baza fiecărei convesații. În data de 8 noiembrie va exista aspectul de lună plin, o eclipsă totală în semnul zodiacal Taur.

Vor exista anumite griji legate de familie, spațiul locativ sau chiar sănătate. Va fi mult mai dificil să înțelegem ceea ce își dorește Universul din partea noastră, însă nu este cazul să ne panicăm. Dacă ne concentrăm, segmentul domestic nu va avea de suferit.

Astrele spun că este bine să fim precauți. Din 16 noiembrie, Venus părăsește nativul Scorpion și se îndreaptă către Săgetător. Aici vedem o dorință mai mare de distracții, aventuri de orice fel. De cealaltă parte, avem dorințele ascunse și posesivitatea pe care nu le dorim lăsate la suprafață, arată Astrology.com. Pentru momente scurte vom uita de reguli și tradiții și vom acționa impulsiv.

Reclamă

Luna nouă în semnul zodiacal Săgetător cade pe 24 noiembrie. Acest eveniment reușește să afecteze sectorul socio-economic, dar și cel familial. Accentul va fi pus de această dată pe familie. Se deschid noi porți pe plan personal. Aspectul financiar lasă de dorit și îi face pe cei mai mulți dintre nativi să se gândească serios la viitor. Este posibil să existe anumite restricții de ordin material.

Cum va afecta luna plină fiecare zodie în parte

Luna noiembrie este o perioadă extrem de agitată pentru fiecare zodie în parte. Chiar de la începutul perioadei vor exista modificări în programul de somn al celor mai mulți dintre nativi. De asemenea, viața personală va lua o întorsătură ciudată de vreme ce mai mulți se vor gândi la distracții și aventuri de o noapte în detrimentul relațiilor de durată. Este o perioadă perfectă pentru introspecții și timp petrecut cu sine. Menirea tuturor în prezent este să se bucure de zilele călduroase și să uite de nefericire.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna plină în noiembrie 2022 va avea un efect dramatic asupra nativului Berbec. Va trebui să ai mai multă grijă de tine și de cei apropiați, atât sufletește cât și trupește.

Încearcă să petreci timp lângă cei care te fac să zâmbești. Cea de-a doua jumătate a lunii vine cu o atenție mai mare către viața personală. Astrele spun că trebuie să te concentrezi pe nevoile de bază și să le transformi în realitate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Prima săptămână din noiembrie vine cu mult stres pentru nativul Taur. Dacă îți amintești de luna trecută, eclipsa poate aduce mai multă dramă în viața ta decât oricând. Ești mult mai vulnerabilă și anxioasă, iar fiecare lucru mărunt ajunge să te supere.

Nu uita că planeta ta conducătoare este Venus, zeița romantismului, a frumuseții și abundenței, spune Yourtango.com. Astrele îți arată pas cu pas ceea ce trebuie să faci pentru ca lucrurile să se îndrepte. Cu Venus de partea ta, poți învinge orice stres. La sfârșitul lunii, sezonul Săgetătorului vine cu iubire.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativul Gemeni va fi o perioadă a transformării pe plan sentimental. Poți conta pe astre pentru a te ghida către drumul corect. Este posibil să dai peste persoana potrivită și să formați o relație de lungă durată. De asemenea, pentru nativii care se află deja într-un parteneriat de acest gen, se pot ivi despărțiri subite. Nu vei ști ce te-a lovit, însă dacă citești acest horoscop înainte, poate vei avea măcar o idee și îți vei putea pune lucrurile cap la cap.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Indiferent de statutul relației tale, nu te poți aștepta ca persoana de lângă tine să îndeplinească toate cerințele. În această perioadă, prietenii devin o prioritate. Cu toate acestea, când va începe perioada Săgetătorului, vei fi puțin mai egoistă. De obicei ești persoana la care oamenii apelează pentru sfaturi, îmbrățișări sau chiar suport moral. Astrele te sfătuiesc să ai grijă și de tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna plină în noiembrie 2022 vine să aducă pentru nativii Leu o idee mai accentuată către senzualitate și sex. Ți se va părea că totul se învârte în jurul acestor două idei și vei face tot ce-ți va sta în putință pentru a-ți arăta calitățile.

Astrele te sfătuiesc să ai grijă atât de corpul, cât și de sufletul tău. Indiferent că te afli alături de partener într-o vacanță romantică sau abia te-ai cunoscut cu cel pe care îl placi, fii sigură pe ceea ce îți dorești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară a venit acel moment din an în care își doresc să petreacă mai mult timp singuri. Astrele te sfătuiesc să-ți pui talentele în aplicare și să te lași purtată de val pentru a nu cădea totuși într-o depresie majoră.

Nu trebuie ca programul tău să fie prea încărcat. Echilibrul este cuvântul de bază în această perioadă. Este posibil ca anumite zile să fie foarte haotice din punct de vedere profesional.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În această perioadă cu lună plină de simți la capătul puterilor în ceea ce privește dragostea. Te simți tentată să-ți ascunzi sentimentele, iar acest lucru nu face decât să-ți creeze o stare de anxietate. Încearcă să te conectezi cu tot ceea ce îți oferă confort și pace pentru a-ți regăsi starea de spirit pierdută. Vor exista și momente de stres intens.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna plină în noiembrie 2022 aduce pentru nativii Scorpion o perioadă intensă a petrecerilor. Vei dori să fii în centrul atenției, iar toată lumea va fi cu ochii pe tine. Nervii tăi vor fi întinși la maximum, însă acest lucru te va ține într-o încordare continuă.

La sfârșitul zilei, te vei simți totuși epuizată. Înainte de a-ți dezlănțui părțile senzuale, fii sigură că este ceea ce îți dorești. Nu îți face griji, astrele vor fi întotdeauna alături de tine pentru a-ți oferi o mână de ajutor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încearcă să folosești prima parte a perioadei pentru a te odihni. Pentru început, totul este haotic în viața ta și trebuie aranjat într-un fel. Evită dramele și fii sinceră cu cei din jur. Chiar dacă ai un program foarte încărcat, setează-l în așa fel încât să poți ajunge la timp pentru fiecare eveniment în parte. După aceste zile, vei fi invitată în cadrul mai multor petreceri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Evenimentele astrale din ultima perioadă te-au făcut să fii mult mai precaută. Nu mai reușești să te conectezi cu cei din jur, iar fiecare conversație cu prietenii ți se pare fără rost. Continuă să-ți prioritizezi sănătatea și iubește-te mai mult. Dacă nu ai nici cea mai mică ideea cum să faci acest lucru, există multe cărți în acest sens pe care le poți răsfoi la un pahar de vin, pe balcon, singură.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este posibil ca sărbătorile să înceapă și să se termine cu tine. Nu-ți dorești să revii la o viață normală și o ții tot într-o veselie. Este posibil ca la sfârșitul zilei să te simți epuizată și anxioasă. Menține pacea din sufletul tău la un nivel optim. Indiferent că vorbim despre relațiile colegile sau de iubire, acestea îți sunt mai mult decât necesare acum.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai perioade în care simți că vrei să eviți totul în jurul tău. Nu este vina ta, luna plină în noiembrie 2022 schimbă pe toată lumea. Ești mai mult decât un semn de apă, ești ultimul semn din zodiac, ceea ce înseamnă că ești extrem de inteligentă. Profită de aceste indicii și observă schimbările majore din viața ta. Sigur îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×