Reclamă

Luna plină în octombrie 2022. Ce influență are aceasta asupa fiecărui semn zodiacal

Luna plină în în octombrie 2022 va influența fiecare nativ din zodiac. Cei mai mulți vor avea parte de zile excelente pe plan personal, iar alții se vor simți dornici de o schimbare. Este o perioadă excelentă pentru idei de toate felurile, atât pe plan emoțional, cât și pe plan financiar. Nativii trebuie să atenți la semnele primite de la astre în această perioadă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 octombrie 2022, 9:27

Luna plină va aduce multe momente tensionate, ca de fiecare dată. Vor exista clipe de poveste pe plan personal pentru unii nativi, iar alții vor trebui să ia decizii pentru o perioadă mai lungă de timp. Astrele îi pregătesc pe nativi pentru o deschidere mai mare pentru viitor. Oportunitățile vin fără ca semnele zodiacale să se aștepte prea mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în octombrie 2022

Nativii din zodiac se vor simți mult mai optimiști din punct de vedere al viitorului. Vor lua decizii importante pe plan profesionale, chiar se vor gândi la o nouă schimbare. Persoane din trecut vor avea șansa să-și ajute prietenii în multe feluri. Cu toate acestea, câteva dintre zodii nu vor resimți aceste mișcări planetare ca pe niște experiențe pozitive.

Astrele spun că nu este cazul pentru momente de panică. Fiind doar o perioadă, va trece extrem de repede, însă consecințele este posibil să rămână.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna plină în octombrie 2022 în ajută pe nativii Berbeci să-și găsească motivația pe toate planurile. Aceștia vor încerca să privească viața într-o manieră pozitivă. Creativitatea le va fi pusă la încercare, iar relațiile familiale vor lua o cu totul altă întorsătură. Va exista un moment în viața acestor nativi care îi va scoate cu totul din zona de comfort.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai aprilie

Pentru nativii Taur vor exista constrângeri pe plan financiar, însă la sfârșitul perioadei vor avea șansa să se redreseze. Obstacolele ce vin în zona relațiilor îi vor ajuta să se întărească pe viitor, spune Astrology.com.

Oportunitățile de care se vor lovi în perioada următoare îi vor ajuta să se stabilizeze. De asemenea, prietenii vor veni cu soluții pentru a-i ajuta să iasă din impas.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna plină în octombrie 2022 le aduce nativilor Gemeni foarte multe lupte interioare. Este o lună decisivă din punct de vedere personal. Dacă există persoane care se află deja într-o relație, vor încerca să o finalizeze. De asemenea, pentru cei care își doresc un partener, astrele îi sfătuiesc să mai aștepte o lungă perioadă. Nu este momentul pentru expunere, iar conversațiile nu vor avea același efect.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Raci, luna octombrie va veni cu multe reușite pe plan financiar. Dacă vorbim despre economii, acestea vor reveni la normal. După o perioadă de cheltuieli neprevăzute, un nou loc de muncă mult mai bine plătit se arată la orizont., arată Yourtango.com. Vechea stare de spirit te va ajuta să învingi. Cât despre relații, acestea vor fi puse într-un con de umbră pentru o perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Lei, această perioadă îi ajută să-și facă noi prieteni. Este cunoscut faptul că acest semn zodiacal reușește foarte ușor să intre în vorbă cu oricine își dorește. De data aceasta va fi mai mult decât pregătit să își expună talentele ascunse și să se lase descoperit de persoanele dragi. Beneficiile unor relații personale intime se vor vedea instant în viața acestora.

Află tot ce vrei să știi despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Luna plină în octombrie 2022 le va ajuta pe Fecioare să își găsească timp pentru planurile personale. Vorbim aici despre călătorii în afara țării sau poate chiar scurte drumuri către cei pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. De asemenea, câștigurile pe plan financiar vor veni ca un bonus. Toate sarcinile vor fi îndeplinite la timp.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță, aceștia vor avea cu siguranță nevoie de multe momente de liniște. Au trecut printr-o perioadă nu prea ușoară din punct de vedere emoțional. Această perioadă vine să adauge un plus de neliniște în viața lor. Ordinea și disciplina trebuie să fie punctele lor forte, însă nu trebuie să se aștepte la niciun ajutor din partea celorlalți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion, această perioadă vine să-i afecteze pe plan sentimental. Partenerul de viață vine să le ofere o veste neașteptată. Relațiile vechi vin să pună presiune asupra lor, iar orgoliul nu îi ajută în aceste situații. Este una dintre lecțiile la care aceste semn zodiacal a lipsit întotdeauna. Se vor simți vinovați pentru anumite decizii pe care le-au luat nu cu multă vreme în urmă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor veni cu multă energie în această perioadă. Nu este cazul să piardă timp cu lucruri inutile. Vor pune la cale planuri de viitor, iar prietenii se vor simți îndreptățiți să le ofere o mână de ajutor. Întâlnirile pe care le-au tot evitat vor fi acum greu de acceptat. Cu toate acestea, șansele ca cineva să-i scoată din zona calmă în care se găsesc, vor fi aproape nule.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru nativii Capricorn, această perioadă vine cu probleme pe plan financiar. Problemele la locul de muncă se vor intensifica, iar angajatorii nu vor mai dori să-ți acorde șanse extra. Cu toate acestea, sentimentul de liniște pe care îl încerci acum te va ajuta să revii pe linia de plutire. Oferă-ți un timp de gândire și nu te lăsa afectată de lucruri minore.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna plină în octombrie 2022 vine să îi anunțe pe nativii Vărsătorii că relațiile personale nu vor mai avea aceeași însemnătate. Deși lucrurile au funcționat la început, acum pare că totul se destramă. Cu toate acestea, timpul va spune cu exactitate dacă oamenii din viața acestui semn zodiacal au fost într-adevăr o povară sau o binecuvântare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești vor exista câștiguri pe toate planurile în această perioadă. Este un bun moment pentru idei noi profesionale de viitor. De asemenea, câștigurile din trecut vor aduce un plus de valoare în prezent. Există o energie bună pe care doar acest semn zodiacal o întâlnește acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×