Reclamă

Luna Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Ce schimbări aduce pentru nativii din zodiac

Luna Plină în Scorpion pe 5 mai 2023 vine și cu prima eclipsă de Lună din acest an. Sunt câteva zile foarte intense pentru nativii din zodiac. Se vor încheia anumite etape ale vieții și vechile răni vor putea fi în sfârșit închise. Acest fenomen astral vine ca o dată extrem de importantă, fiind unul dintre cele mai importante evenimente. Eclipsa de Lună folosește lumina Soarelui pentru a ne dezvălui o parte din tainele ascunse.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 mai 2023, 9:14

Este foarte important să fim atenți la semnele primite de astre și să privim atenți la situațiile neplăcute sau chiar dureroase din această perioadă. Eclipsa de Lună are o magnitudine mică, însă cu o semnificație deosebită, potrivit specialiștilor. Cu Soarele în Taur și Luna în Scorpion din 5 mai, toate zodiile vor fi afectate într-un fel sau altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Scorpion pe 5 mai 2023

Nativii Taur și Scorpion vor pune foarte mult accentul pe stabilitate, ordine și rigurozitate în ceea ce se întâmplă în jur. Vor fi zile dominate de Eclipsă, datorită influenței acestor zodii. Sentimentele vor fi puse în ordine, iar toate emoțiile negative fi fi lăsate deoparte. Scorpionul este zodiac morții și a renașterii. Luna plină va ajuta nativii să-și încheie relațiile dificile și să caute bunătatea în toate situațiile.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor simți anumite schimbări încă de la începutul lunii. Astrele te vor ajuta să-ți modifici comportamentul sau anumite lucruri pe care nu le mai dorești prezente în viața ta. Este cazul să profiți de fiecare eveniment de acest gen.

Trebuie să lași în urmă orice plan care îți îngreunează viața și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important. Lucrurile constructive îți vor aduce mai multă satisfacție.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor simți probleme în sfera sănătății odată cu această Eclipsă de Lună. Cu toate acestea, dacă măsurile de precauție sunt luate imediat, nu vor exista complicații. Nu trebuie să aștepți ca lucrurile să ia o altfel de întorsătură. Acționează acum!

La scurtă vreme după finalizarea fenomenului de Lună Plină în Scorpion te poate aștepta o nouă imaginea în zona de carieră. Totul vine spre a-ți ușura existența.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor ajunge să călătorească foarte mult în toată această perioadă. Cu toate că ești tentată să pleci tot mai des din propria locuință, de fiecare dată te gândești că drumurile te obosesc.

Astrele spun că este cazul să amâni orice deplasare după data de 10 mai. Mercur Retrograd nu îți oferă cea mai fericită perspectivă în acest sens. Vezi dacă există probleme în familie și află cum anume le poți rezolva în cel mai simplu mod.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor fi mult mai fericiți luna această. Adevărul e că astrele le oferă toate motivele din univers să facă asta. Luna Plină în Scorpion va readuce pasiunea în relația de cuplu, iar acest sentiment îi va face să explodeze de fericire. Este important să-ți prioritizezi sănătatea, dar și pe cea a persoanei iubite. Fii mai atentă la mișcările pe care le faci pentru a nu cădea în cealaltă extremă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au doar de câștigat în această perioadă. Eclipsa de Lună adduce situații dificile, dar care pot fi rezolvate foarte ușor. Trebuie doar să iei atitudine și să vezi acolo unde există probleme pentru a le găsi o soluție optimă, spune Yourtango.com.

Îți aperi drepturile mai mult ca oricând și astfel vei câștiga mai multe bătălii. Ai toată aprecierea colegilor și pe cea a șefilor la locul de muncă. Vei găsi noi resurse pentru planurile planrile de viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară fac economii la începutul lunii. Cu toate acestea, nu toate lucrurile bune vin în același timp. Eclipsa de Lună te va ajuta să nu-ți risipești munca de o viață.

Renunță la proiecte pe rând, asta dacă simți că nu-ți mai aduc niciun beneficiu. În relația de cuplu ai ceva probleme dar care nu vor avea o lungă durată. Vezi cum poți reduce astfel de intensități fără să te lași cuprinsă de anxietate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de probleme în sfera sănătății. Eclipsa de Lună nu vine cu vești prea bune. Planurile începute vor trebuie amânate din această cauză. Totul va fi mult mai greu de pus în practică. Reușești să te vindeci fizic și emoțional, dar într-o perioadă lungă de timp, arată Astrology.com. Nu este cazul să te reîntorci la ceea ce ți-a provocat durere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor fi nevoiți să apeleze la soluții drastice pentru probleme minore în toată această perioadă. Eclipsa de Lună vine cu satisfacție pe plan personal. Totuși, îți consumi energia în cadrul unor activități mai puțin benefice pentru ceea ce ai tu nevoie în acest moment. Vezi care sunt șansele să-ți îndrepți atenția către o vacanță mult dorită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt sfătuți să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Momentele în care ai neglijat partenerul de cuplu se vor vedea pe viitor. Venus și Neptun vor spor nevoia de afecțiune, iar dorințele comune pe care le ai cu cel drag vor fi acum mult mai puternice.

Este momentul să renunți la anumite proiecte pentru a te concentra pe altele. Poate este vorba despre o situație pe care nu ai putut să o gestionezi.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn trebuie să se ferească de cheltuile majore sau de contracte care le pot pune în pericol viața profesională. Este momentul să faci economii, spune specialiștii. Mercur retrograd te face mult mai prevăzătoare la începutul lunii mai. Te confrunți cu probleme medicale, dar care se pot rezolva mai ușor decât te așteptai.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor trece printr-o perioadă foarte intensă la locul de muncă. Cu toate că muncești foarte mult, ai impresia că nu ești satisfăcută pe deplin. Există totuși o cale de a-ți transforma aceste zile într-unele benefice. Vei fi mult mai apreciată de cei din jur dacă vei găsi o cale spre a-ți reduce disconfortul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor primi vești neașteptate, iar planurile lor de viitor se vor schimba în acest sens. Mercur retrograd și Eclipsa de Lună vor aduce schimbări pe plan amoros. Este posibil să există anumite certuri cu partenerul de cuplu. Depinde doar de tine dacă le poți rezolva într-o manieră benefică pentru amândoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×