Reclamă

Cele mai norocoase 5 zodii chinezești în perioada 2 – 7 mai 2023. Ce spun specialiștii

Există o listă cu cele mai norocoase 5 zodii chinezești în perioada 2 – 7 mai 2023, dar nu îți face griji dacă semnul tău nu se află printre ele. Iată un mesaj și pentru restul nativilor, venit chiar de la specialiștii în domeniu: energia pe planul profesional este foarte puternică în această săptămână! Trebuie să ții cont de acest lucru și să-ți continui demersurile. Dacă vii cu idei, urmează-le și nu lăsa pe nimeni să se bucure de reușită în locul tău.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 mai 2023, 9:30

Unii se vor bucura de investiții serioase, iar sfatul săptămânii spune să nu te lași influențată de cei din jur dacă nu îți dorești anumite lucruri. Atunci când prietenii își doresc să se distreze, iar tu vrei doar să te odihnești, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tu. Este posibil ca pentru anumite persoane, cei mai buni prieteni să devină parteneri romantici pe termen lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai norocoase 5 zodii chinezești în perioada 2 – 7 mai 2023

Acum este cazul să vedem cu adevărat care sunt cele mai norocoase 5 zodii chinezești în perioada 2 – 7 mai 2023. Elemente astrale vor apărea pentru fiecare nativ în parte, însă aceștia sunt fără doar și poate cei care se bucură de un destin aparte. La început de săptămână știu exact ceea ce trebuie să facă pentru a-și coninua procesul pe drumul vieții.

Maimuță ( 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Norocul vine și pentru maimuță în această perioadă. Ești răsfățată, dar din această cauză poți avea întârzieri serioase atunci când trebuie să faci anumite alegeri. Nu dorești să-ți lași familia în urmă, așa că trebuie să gândești foarte bine fiecare mișcare. Vrei să vezi dacă ceva mai bun se află în fața ta, iar acest lucru te poate aduce în pragul de a fi indecisă. Alegerile îți aparțin pentru că fiecare situație este unică în parte. Trebuie doar să ții minte că universul este de partea ta acum. Ai încredere în tine și în abilitățile tale și doar fă primul pas. Totul va avea sens după ce vei acționa pentru prima oară. Aprinde o lumânare verde pentru noroc dacă te simți anxioasă.

Șarpe ( 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Reclamă

Dacă vrei să începi o afaceri sau vrei să investești, acum este momentul opotun. Ai grijă să evaluezi fiecare opțiune pentru a lua cea mai bună decizie, spune Yourtango.com. Unii ar putea avea probleme cu nativii Maimuță, sau chiar un membru al familie din acest semn zodiacal chinezesc. Și ei, de asemenea, vor fi norocoșii săptămânii. Poți folosi și tu lumânări parfumate pentru noroc, mai ales dacă Venus în Gemeni te va atinge în drumul său.

Bou ( 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Energia acestei săptămâni este extrem de benefică pentru tine. Poți să duci la bun sfârșit multe lucruri dacă îți pui într-adevăr mintea la contribuție. Nu te aștepta la schimbări extraordinare din prima, totuși. Este mai mult un noroc subtil, însă nu trebuie să lași pe nimeni să profite de ceea ce tu deții în acest moment. Anumiți vampiri energetici vor încerca să facă asta. Dacă simți nevoia să te protejezi, doar poartă un articol vestimentar de culoare roșie, arată Astrology.com. Dacă vrei să-ți alegi o băutură norocoasă pentru această perioadă, șampania este aceea, iar parfumurile ar fi ylang – ylang și iasomie.

Reclamă

Citește despre horoscopul chinezesc sau cum să găsești norocul în anul iepurelui de apă. Ce spun astrele

Dragon ( 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Situația este puțin complicată în ceea ce te privește, însă tot te afli pe lista zodiilor norocoase. Anumite momente pot deveni frustrante, dar rezultatul va fi oricum în favoarea ta. Cei mai buni căpitani de vas sunt aceia care pot naviga în orice fel de condiții, nu doar pe ape liniștite. Sunt aceia care se aventurează în furtună și o pot învinge. Trebuie să fii puțin atentă la oamenii cu care interacționezi în termeni romantici în această perioadă, mai ales cei pasivi agresivi sau care îți acordă mai puțină atenție.

Șobolan ( 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Dacă te afli într-o relație sau te îndrepți spre na, vei vei foarte norocoasă pe acest palier în 2 – 7 mai 2023. Trebuie doar să continui cu energia pozitivă care te caracterizează, iar norocul va fi de partea ta. Unii dintre voi aleg să meargă într-o călătorie spontană cu partenerul de viață. Dacă ești singură, nu îți face griji! Norocul va răsări și pe strada ta foarte curând.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×