Reclamă

Machiaj pentru poza de buletin. Idei și sfaturi ca să ieși bine în fotografie

Schimbarea buletinului reprezintă un moment important pentru orice persoană. Dacă îți dorești să ai o fotografie cu care să te mândrești ori de câte ori prezinți cartea de identitate, atunci e recomandat să te pregătești temeinic. Descoperă câteva trucuri de machiaj pentru poza de buletin.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iunie 2024, 6:31

Sigur și tu ai văzut fotografii ale celebrităților, persoanelor care activează în online și a prietenilor care reușesc să arate impecabil chiar și în poza de buletin. În online există o mulțime de tutoriale care să te învețe cum să te machiezi mai ușor pentru poza de buletin sau pașaport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machiaj pentru poza de buletin

Specialiștii spun că pentru poza de buletin este recomandat să ai un machiaj cât mai simplu și mai natural.

Poți să privești chipul ca pe o pânză pe care urmează să aplici produsele preferate de make-up. Poți să folosești un primer, corector și fond de ten cu acoperire completă dacă tenul tău are imperfecțiuni pe care îți dorești să le acoperi.

În continuare poți să folosești un produs pentru contur pentru a-ți sculpta trăsăturile feței. Dacă ești interesată să afli mai multe despre un machiaj simplu, atunci descoperă și câteva idei pentru un machiaj aplicat la birou.

Acesta poate fi folosit pentru zilele în care mergi la locul de muncă sau pentru momentele petrecute în aer liber. Aceste trucuri de beauty au fost împărtășite de vedetele de peste hotare.

Reclamă

Ai mare grijă să nu exagerezi cu produsele pe care le folosești pentru a nu-ți schimba complet aspectul. Ca un ultim aspect, specialiștii spun că poți să aplici și puțin iluminator sau fard de obraz.

În ceea ce privește machiajul ochilor, specialiștii recomandă culori cât mai naturale. Se recomandă evitarea culorilor stridente sau a produselor de tip eyeliner.

Totodată, se recomandă aplicarea unui ruj cu o nuanță naturală și evitarea nuanțelor stridente precum roșu sau burgundy. Un machiaj simplu și natural este aliatul tău de încredere pentru reușita pozei de buletin, spun cei de la Glamour.com.

Reclamă

Reguli pe care e recomandat să le urmezi atunci când te pregătești pentru poza de buletin

Înainte de a începe machiajul și aranjarea coafurii este important să verifici ghidul necesar pentru fotografii ale documentelor pe care urmează să le faci.

Regulile privind fotografia buletinului sunt destul de flexibile. Cu toate acestea, există și fotografii ale altor documente care cer respectarea anumitor norme și reguli.

Este important să-ți aranjezi părul astfel încât acesta să nu-ți acopere trăsăturile feței. Poți încerca să-ți prinzi părul într-o coadă lejeră. Mai poți să-l împletești într-o bentiță sau să folosești o cremă de netezire pentru îmblânzirea firelor regele.

Specialiștii în beauty recomandă să porți părul lăsat în jos, cu o parte în spatele urechii sau a umărului. Acest lucru te va ajuta să te asiguri că fața ta este vizibilă, dar și că părul tău arată în continuare foarte bine, scrie InStyle.

Trebuie să recunoaștem că aparatele pentru fotografiile de buletin nu sunt dintre cele mai performante, iar de multe ori pozele cărții de identitate par puțin întunecate sau blurate.

Însă imaginea poate fi distorsionată și de produsele de frumusețe pe care le folosești. Nu uita că trebuie să ai un machiaj cât mai natural, care să te reprezinte și să te facă să te simți plină de încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×