Reclamă

Unde se aplică iluminatorul, de fapt. Când și cum se folosește pentru un efect radiant

Specialiștii în beauty au dezvăluit unde se aplică iluminatorul, de fapt. Dacă îți dorești să ai un look perfect, atunci trebuie să respecți aceste reguli simple. Află cum se folosește acest produs de make-up pentru un efect radiant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 iunie 2024, 6:09

Dacă știi să pui iluminatorul în locurile potrivite, atunci vei avea o strălucire superbă. Desigur, nu este nimic magic, ci este vorba despre un produs de make up extrem de îndrăgit de femeile din lumea întreagă. Rezultatul depinde întotdeauna de aplicarea corectă a produsului pe care îl folosești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde se aplică iluminatorul

Specialiștii sugerează să aplici iluminatorul în punctele cele mai înalte ale feței. Pentru început, acesta trebuie aplicat în partea superioară a pomeților.

Pomeții sunt cel mai popular loc pentru aplicarea iluminatorului. Puțină strălucire pe partea de sus a pomeților tăi te poate ajuta să ai un efect de lifting.

Specialiștii în beauty recomandă să folosești iluminatorul pentru a desena o linie de-a lungul golurilor fiecărui obraz. Apoi estompează cu atenție produsul și întinde-l spre vârful pomeților.

Al doilea loc unde este recomandat să folosești iluminatorul este pe podul nazal. Acesta este punctul cel mai înalt al feței tale și este primul loc în care lumina ajunge pe tenul tău.

Reclamă

Este unul dintre motivele pentru care unele persoane tind să aibă pistrui prima dată în această zonă. Pentru a finisa machiajul, aplică puțin iluminator pe podul nasului și estompează cu atenție.

Cel de-al treilea pe care poți aplica iluminatorul este pe arcul lui cupidon. Aplicat corect, iluminatorul de pe arcul lui Cupidon îți va scoate frumos în evidență buzele.

Specialiștii spun că poți aplica iluminatorul chiar și pe centrul pleoapelor.

Reclamă

Dacă îi dorești un look natural, o cantitate mică de iluminator pe centrul pleoplero te va ajuta să ai un look excepțional.

Iluminatorul mai poate fi aplicat, de asemenea, în centrul bărbiei, dar și de-a lungul claviculei, spun experții de la InStyle.com.

Cum se aplică iluminatorul în mod corect

Este de la sine înțeles, dar este foarte important să alegi iluminatorul potrivit tipului tău de ten. Iluminatorul vine sub formă de lichid, cremă și pudră.

Fiecare produs are beneficiile sale și se potrivesc unui anume tip de ten. Dacă îți dorești ca iluminatorul să fie cât mai vizibil, atunci optează pentru formula lichidă.

Pentru o strălucire medie, atunci acele formula pudră. Dacă te interesează un look natural, poți opta pentru cel cremă. De asemenea, alegerea nuanței este foarte importantă. Descoperă mai multe și despre unde se aplică pudra translucidă.

Află secretele unui machiaj perfect. Nu uita că înainte de aplicarea iluminatorului trebuie să-ți pregătești pielea cu un primer și un fond de ten.

Aplică machiajul feței, iar la final aplică și iluminatorul. Atingerile fine vor finisa complet machiajul pe care îl ai, iar la final vei avea un aspect plin de glamour, scrie Parade.com.

La finalul machiajului este important să folosești un spray de fixare. Acesta te va ajuta să-ți păstrezi imaginea pentru o perioadă mai lungă de timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×