Reclamă

Madison Beer a adoptat un trend nou. Cum a fost pozată vedeta în compania lui Nick Austin

Madison Beer a adoptat un trend nou. Cântăreața în vârstă de 23 de ani a fost fotografiată la o întâlnire romantică. Aceasta a ieșit în oraș cu iubitul său, Nick Austin. Paparazzi au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile, însă un alt detaliu a ieșit în evidență.

Publicat: 9 august 2022, 13:25 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 10:13

Fanii vedetei nu au putut să nu remarce ținuta pe care Madison a ales-o. Aceasta a optat pentru un look casual și relaxat. Nu este prima dată când Madison îi lasă pe cei din jur fără cuvinte. Vedeta este recunoscută pentru alegerile sale vestimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Beer a adoptat un trend nou

Madison Beer a impresionat din nou. Cea mai recentă apariție a sa a avut loc la Hollywood. Vedeta internațională s-a bucurat de o zi liberă pe care a ales să o petreacă cu iubitul său. Ea și Nick Austin au luat prânzul la un restaurant cochet, după care s-au bucurat de o plimbare.

Vezi mai multe imagini cu Madison Beer în Galeria Foto!

Madison Beer a adoptat un trend nou și a purtat blugi cu talie joasă
Madison Beer a impresionat din nou cu ținuta pe care a ales-o / Profimedia Images

Fotografii i-au pozat pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre. Madison nu și-a arătat o clipă vârsta. Aceasta a optat pentru un look casual și nu a purtat machiaj. Vedeta și-a împletit părul în două codițe elegante și a ales o imagine cât mai naturală.

Reclamă

Ceea ce a atras atenția fanilor a fost perechea de pantaloni pe care a purtat-o. Madison Beer a adoptat un trend nou. Aceasta a apărut într-o pereche de blugi cu talie foarte joasă. Mulți fani s-au gândit la moda anilor 2000 care pare să revină printre iubitorii de faine.

La întreaga ținută Beer a asortat o pereche de papuci cu blană. Se pare că temperaturile ridicate nu au împiedicat-o pe divă să poarte încălțările sale preferate.

Ea și Nick s-au simțit minunat. Vedeta a demonstrat de-a lungul timpului că are un stil vestimentar versatil. Aceasta a fost pozată recent într-o rochie elegantă cu un decolteu îndrăzneț.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Madison Beer și Nick Austin

Madison Beer și Nick Austin trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Nick este un cunoscut star de pe TikTok și s-a făcut remarcat datorită clipurilor sale n care dansa. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2020, iar de atunci au fost de nedespărțit.

În luna decembrie a aceluiași ani fotografii i-au pozat pentru prima dată împreună. Aceștia au mers într-o călătorie romantică.

În luna februarie a anului 2021, cei doi îndrăgostiți s-au afișat ținându-se de mână pe străzile de la Hollywood. La doar o lună distanță aceștia și-au anunțat în mod oficial relația. Nick a postat un mesaj aniversar pentru iubita sa.

”Nu știu cum am ajuns să fiu atât de norocos. La mulți ani dragostea mea, prietena mea ce mai bună, sufletul meu pereche. În fiecare zi mă simt de parcă visez. Sunt recunoscător că te am alături. Te iubesc. Te iubesc acum și pentru totdeauna”.

Deși Madison a fost nevoită să plece în turneul de promovare al albumului Life Support, ea și Nick au continuat să aibă p relație la distanță. Se pare că relația lor este tot mai puternică, iar acest lucru se observă din fotografiile pe care le postează deseori împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×