Reclamă

Elsa Hosk a fost fotografiată la plajă. Cum a fost surprins modelul suedez

Elsa Hosk a fost fotografiată la plajă într-o ipostază cât se poate de neobișnuită. Modelul de origine suedeză i-a luat pe toți prin surprindere când a plecat de pe plajă goală în zona bustului, doar în jeanși.

Publicat: 23 iulie 2021, 8:50

Vedeta în vârstă de 32 de ani a devenit mamă în urmă cu 5 luni, dar are o siluetă impecabilă. Cel mai probabil, moștenirea genetică și-a spus cuvântul, iar modelul și-a revenit rapid după sarcină la formele care au consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elsa Hosk a fost fotografiată la plajă

Recent, ea a fost fotografiată la plimbare cu bebelușul și iubitul ei, Tom Daly, în California. Aceasta este dovada că vrea să aibă un echilibru între carieră și viața de mamă. Îngerul Victoria’s Secret de odinioară și-a etalata acum formele la plajă, în Santa Monica. Ea a petrecut mult timp pe plajă alături de iubitul său. Cei doi au fost văzuți făcând poze. Dacă pe timpul șederii la plajă și-a mai ascuns formele sub un prosop, atunci când distracția s-a terminat, Elsa a plecat de pe plajă doar în pantaloni, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Elsa Hosk, fotografiată la plajă, în Santa Monica, topless, doar în jeanși
Elsa Hosk în vârstă de 32 de ani a devenit mamă în urmă cu 5 luni, dar are o siluetă impecabilă / Profimedia Images

O altă vedetă care are acum un proiect important cu brand-ul menționat mai sus este Madison Beer. Cum s-a lăsat fotografiată artista și în ce campania a fost integrată.

Reclamă

De-a lungul timpului, ea a pozat și defilat și pentru alte mărci importante din industria modei precum Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, H&M, Anna Sui, Lilly Pulitzer sau Guess.

Elsa, care a jucat baschet profesionist în Suedia, înainte de a-și începe cariera de model. Se poate mândri cu silueta sa trasă prin inel.

Cum se descurcă cu rolul de mamă

Reclamă

Vedeta a anunțat pe contul de Instagram că va deveni mamă, la sfârșitul lunii septembrie anul trecut. În luna februarie a acestui an a adus-o pe lume pe fiica sa, Tuulikki Joan. Ea a spus despre acele clipe că este cele de care este cel mai mândră, din toată viața ei.

Elsa a dezvăluit atunci: „Numită după două femei puternice, mama și bunica mea, ai intrat în această lume ca o super-femeie cu pumnul lângă față”.

Recent, modelul a fost criticat de fanii săi de pe Instagram după ce a publicat o imagine în care își alăpta fiica într-o mașină, în timpul unei pauze de la proiectele în care este implicată. Unii nu au reacționat prea bine la vederea fotografiilor. Atunci modelul a publicat capturi în care oameni de pe rețelele de socializare i-au spus că pozele în care alăptează sunt jignitoare.

Răspunsul pe care l-a oferit modelul criticilor ei nu a întârziat să apară „Nici nu știți câte mesaje de genul acesta am primit. Câți bărbați se simt jigniți când postez o fotografie în care alăptez. Nu înțeleg reacția lor! De ce vi se pare atât de jignitor cel mai natural lucru din lume? Sânii sunt literalmente făcuți ca noi, femeile, să ne putem hrăni copiii.”

Cum a ajuns Elsa să fie model

Elsa și Tom sunt împreună din anul 2015. Pe timpul sarcinii au renunțat la neobositul New York și s-au mutat în California. Au cheltuit 4,3 milioane de dolari pe o casă elegantă din Pasadena de Sud proiectată de arhitectul vienez Richard Neutra, relatează Variety.

Tatăl Elsei Hosk este cel care a avut încredere în fiica sa că va deveni un model de succes. Pe când avea numai 13 ani, tatăl său a început să trimită fotografii cu ea mai multor agenții de modele. La 14 ani deja semna contracte importante în industria de fashion. Cu toate că avea succesul la picioarele sale, Elsa a preferat să-și termine școala înainte să se dedice în totalitate carierei de model.

Potrivit Forbes, averea ei este estimată la 10 milioane de dolari. Banii i-a obținut de campaniile în care este implicată și prezentările de modă la care a participat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×