Reclamă

Vanessa Hudgens s-a pozat într-o rochie roșie. Fotografiile au fost făcute la Săptămâna Modei de la Paris

Vanessa Hudgens s-a pozat într-o rochie roșie. Imaginea a fost postată de actriță pe contul personal de Instagram. Aceasta a luat parte la Săptămâna Modei de la Paris. Evenimentul s-a încheiat pe data de 8 martie 2022, însă nenumărate vedete continuă să dezvăluie fotografii cu ținutele pe care le-au purtat pe parcursul zilelor ce au trecut.

Publicat: 9 martie 2022, 12:26

Vanessa Hudgens a reușit să-și impresioneze admiratorii de pe rețelele sociale. Artista în vârstă de 33 de ani a ales să le împărtășească fanilor câteva imagini cu ținuta sexy pe care a ales-o. Aceștia i-au răspuns rapid în secțiunea de comentarii, acolo unde au complimentat-o pentru alegerea făcut. Nu doar fanii, ci și prietenii apropiați ai acesteia au felicitat-o public pentru încrederea de care dă dovadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Hudgens s-a pozat într-o rochie roșie

Vanessa Hudgens este una dintre actrițele de la Hollywod extremd e pasionate de modă. La fel ca multe alte vedete, aceasta a luat parte la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde și-a expus garderoba. În cele mai recente imagini pe care le-a postat pe rețelele sociale, aceasta a apărut într-o rochie roșie care i-a lăsat la vedere bustul generos. Vanessa a optat pentru o ținută chic.

Vezi mai multe imagini cu Vanessa Hudgens în Galeria Foto!

Rochia roșie scurtă i-a evidențiat picioarele tonifiate și lucrate cu atenție la sală. La întreaga ținută aceasta a ales o pereche de tocuri. La fel ca multe alte vedete, aceasta nu renunță niciodată la pantofii cu toc. În mână a avut tot timpul o poșetă mică, neagră.

Reclamă

Peste rochia sexy care a atras privirile tuturor, Vanessa a purtat un sacou negru oversize. Părul l-a lăsat desprins, iar machiajul a fost unul de efect. Apariția sa nu a putut trece neobservată, iar piesa de rezistență a fost cu siguranță rochia cu talie înaltă, dar cu un decolteu extrem de riscant pentru actrița internațională.

Cu toate acestea, diva nu a părut deloc deranjată și a pășit plină de încredere la prezentarea de modă Giambattista Valli. S-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, iar ulterior a distribuit chiar ea o serie de imagini pe rețelele sociale.

În descrierea acestora actrița a dat tag brandului care și-a prezentat noua colecție la Săptămâna Modei de la Paris. Fanii se așteaptă să vadă mult mai multe fotografii în zilele ce urmează cu actrița internațională.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens și-a impresionat din nou fanii după ce s-a pozat într- rochie roșie. Actrița în vârstă de 33 de ani reușește să impresioneze de fiecare dată cu stilul său vestmentar. Vedeta și-a făcut debutul în anul 2003, însă a devenit cu adevărat cuoscută în urma interpretării din filmele High School Musical.

După debutul în lumea filmului, aceasta a lansat și un album intitulat V în 2006.De la lansarea primului album aceasta a înregistrat un real succes inclusiv pe plan muzical. Cu toate acestea, artista a rpeferat să-și orienteze mai mult atenția asupra cinematografiei. De-a lungul timpului ea apărut în filme precum Bandslam, Journey 2: The Mysterious Island, Spring Breakers, Second Act, Bad Boys for Life.

Cea mai recentă apariție a fost în Tick, Tick…Boom!. Succesul a venit rapid în viața actriței care nu s-a mulțumit niciodată cu puțin. În 2021, alături de Madison Beer a lansat propria linie de produse de skin care.

Când vine vorba de viața persoanlă, aceasta a avut o relație de aprape cinci ani cu actorul din filmul Gold, Zac Efron. Cei doi s-au despărțit în 2010, iar vedeta a avut alți parteneri între timp. În prezent aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jucătorul de baseball, Cole Bryson Tucker.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×