Manichiura la modă în vara anului 2021

Energia și entuziasmul ne-a acaparat înainte ca noul sezon estival să își intre complet în rol. Cu siguranță și tu speri la o vacanță distractivă și lipsită de griji. După ce ai petrecut atâta amar de vreme în casă, din cauza pandemiei, negreșit vrei să adopți cele mai moderne trenduri. Care este manichiura la modă în vara anului 2021?

Publicat: 30 mai 2021, 7:00 / Actualizat: 28 mai 2021, 14:23

Poate nu ai fost niciodată pasionată de ojă, manichiură sau pedichiură, însă nimeni nu se dă în lături de la un mic răsfăț.

Manichiura la modă în vara anului 2021

Fie că mergi la salon sau experimentezi pe cont propriu, am selectat pentru tine cele mai noi tendințe în materie de manichiură. Te așteaptă surprize neașteptate.

Manichiură franțuzească

Manichiurile franțuzești și-au făcut planuri mari pentru această vară. Clasica manichiură franțuzească, inventată în anii ’70, adoptă însă de data aceasta nuanțe pastel. Poți opta desigur pentru tradiționala „semilună” ovală, albă, însă de ce nu ai alege niște nuanțe mai luminoase, în culori vibrante.

Vara aceasta forma unghiei, în cazul unei manichiuri franțuzești, va fi ovală sau de de forma migdalei. Alege culori strălucitoare, precum portocaliu neon, violet îndrăzneț sau verde strălucitor, sau o cobinație chic de alb cu negru.

Culori neon

Este timpul să fii îndrăzneață. Dacă îți plac nuanțele de roz aprins, galben neon, poți alege să îți scurtezi unghiile, ca să nu consideri că „este prea mult”. Nuanțele aprinse vor fi în ton cu anotimpul călduros. În ultimii ani, manichiura a fost ridicată la nivel de artă, bucură-te și tu de noile modele.

În linii

Manichiura la modă în vara anului 2021: printre tendințe se numără liniile. Fie că sunt fine și subțiri, sau mari și late. Explorează-ți creativitatea și experimentează culori intense sau metalice.

Modele inspirate de creatorul de modă Emilio Pucci

„Manichiura inspirată de stilul lui Emilio Pucci va fi în trend anul acesta”, spune Britnney Boyce, nail artist, citată de wowhatwear.com.

Nuanțele colorate, împreună cu designul abstract, arată grozav, pe unghiile lungi sau scurte. Emilio Pucci este cunoscut pentru stilul său geometric, în culori pastel, dispuse în formă caleidoscopică.

Ombré, în culori vibrante

Manichiura la modă, în vara anului 2021: ombré este o modalitate interesantă de a pune laolaltă mai multe culori simultan. Ombré este unul dintre acele look-uri care sunt ușor de realizat folosind tehnica aerografului.

Modele abstracte

Vara aceasta unghiile cu modele abstracte sunt foarte populare. Modelele abstracte sunt cel mai bine puse în evidență pe o unghie dată cu lac, așa numita „glass nail”. Poți jongla cu tot felul de modele și culori. Posibilitățile sunt nelimitate.

Manichiura de tip „Skittles”

Mani de tip „Skittles” va fi foarte la modă în această vară, deoarece acest aspect este ușor de realizat acasă. Ai nevoie de trei până la cinci dintre nuanțele tale de ojă preferate. Apoi vopsești fiecare unghie de la o mână cu câte o culoare diferită.

Culori aprinse

Vara, oamenii gravitează către culori aprinse, deoarece le conferă o senzație de fericire. În acest sezon ești veselă și optimistă. Alege nuanțe de portocaliu, galben, roz și roșu aprins. Înainte de a-ți alege nuanțele preferate, inspiră-te cum să-ți alegi forma ideală pentru unghii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×