Reclamă

Melissa McCarthy a avut o apariție elegantă pe străzile din New York. Actrița a fost însoțită de o prietenă

În vârstă de 52 de ani, Melissa McCarthy a avut o apariție elegantă pe străzile din New York. Actrița a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei ieșiri în public. Vedeta a ales pentru întâlnirea pe care a avut-o cu o prietenă o rochie lejeră de vară, cu motive florale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 iulie 2023, 7:20

Accesorile folosite și felul în care și-a aranjat părul au făcut ca look-ul ei să fie unul elegant, iar mulți dintre trecători au recunoscut-o. În timp ce unii doar i-au zâmbit, alții au îndrăznit să o salute de la distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa McCarthy a avut o apariție elegantă

Actrița din „Mica Sirenă“ s-a relaxat recent în compania unei prietene și, ulterior, a mers la cinematograful Shubert, unde a vizionat „Some Like It Hot“, potrivit publicației Daily Mail.

În imaginile realizate de paparazzi, Melissa McCarthy apare îmbrăcată într-o rochie lungă, cu un mic decolteu în V, neagră, cu motive florale crem și alb. Ca să își evidențieze talia, vedeta și-a pus o curea Gucci, care s-a potrivit atât cu sneakerșii cu platformă, dar și cu geanta.

Vedeta a purtat mai multe brățări din aur pe mâna dreaptă și o pereche de cercei care completau armonios coafura pe care a ales să o poarte. În timp ce Melissa McCarthy a preferat o ținută în care predomină culorile închise, prietena sa bună a optat pentru una în culori vii. Rochia apropiatei a fost bleu cu flori roz și cu volane atât în zona umerilor, cât și în partea de jos.

Melissa McCarthy, alături de o prietenă, pe stradă, la plimbare
În imaginile realizate de paparazzi, Melissa McCarthy apare îmbrăcată într-o rochie lungă, cu un mic decolteu în V, neagră / Profimedia Images
Reclamă

Mellisa McCarthy și Ben Falcone, fotografie împreună la cinema

Mellisa McCarthy și soțul ei s-au fotografiat la cinema. Cămașa casual purtată de Ben Falcone s-a asortat perfect cu ținuta soției sale.

Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu 18 ani. Ei au două fiice împreună. Vivian Falcone a venit pe lume pe 5 mai 2007. Sora ei mai mica, Georgette Falcone, s-a născut pe 22 martie 2010.

Reclamă

Luna trecută, actrița care a primit cea mai bună nominalizare la Oscar pentru filmul Bridesmaids a participat la Parada WeHo Pride.

Îmbrăcată într-o rochie cu paiete, Mellisa McCarthy și-a făcut apariția într-o mașină decapotabilă. I-a salutat pe toți cei prezenți la evenimentul dedicat comunității LGBTQ. Ea ținea în mâna stângă o umbrelă în culorile curcubeului. Acesta reprezintă un simbol al diversității orientărilor sexuale și al speranței pentru drepturi egale.

Vedeta născută în statul Illinois a obținut rolul Ursulei pentru „The Little Mermaid“. Din distribuția filmului fantastic fac parte și Halle Bailey, Awkwafina, Jacob Tremblay, Javier Bardem și Daveed Diggs.

”Nu sunt o cântăreață, dar cred că sunt foarte pregătită pentru a o interpreta pe Ursula. Am fost foarte surprinsă să văd că de fapt îmi pot controla vocea. Cu toate acestea, trebuie să știi în ce domeniu excelezi. Domeniul muzical nu este acela pentru mine”, a spus Melissa în urmă cu ceva timp.

Mellisa McCarthy a câștigat mai multe distincții de-a lungul carierei sale în cinematografie. Printre trofeele pe care le are în palmares se numără două premii Emmy și două premii Globul de Aur. În plus, ea a fost nominalizată de două ori la Oscar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×