Reclamă

Harrison Ford are cinci copii din trei căsnicii. Cum arată fii și fiicele lui

Harrison Ford are cinci copii din trei căsnicii diferite. Actorul din Indiana Jones este un tată mândru la vârsta de 80 de ani. Harrison are patru fii și o fiică. Benjamin, Willard Malcolm, Georgina și Liam sunt mândria actorlui de la Hollywood. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iulie 2023, 7:44

Harrison Ford și-a crescut copiii în etape diferite ale vieții sale. Actorul din Indiana Jones a devenit pentru prima vată tată în anul 1967. Ulterior, acesta a avut cel de-al doilea copil în anul 1969.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harrison Ford are cinci copii din trei căsnicii

Primii doi copii i-a avut cu prima sa soție, Mary Marquardt. Ford era la începutul carierei atunci când a devenit pentru prima dată tată. El a devenit părinte pentru a treia oară în 1987, iar ulterior a avut cel de-al patrulea copil în 1990.

Malcolm și Georgia sunt copii actorului din căsnicia acestuia cu cea de-a doua soție, Melissa Mathison. La aproape 10 ani de când a devenit pentru a patra oară, Harrison l-a adoptat pe Liam, fiul celei de-a treia soții, Calista Flockhart.

Primul copil al actorului a venit pe lume când acesta avea 25 de ani.

Harrison a învățat multe despre cum să fie un tată implicat de-a lungul timpului și se mândrește cu fiecare dintre copii săi.

Reclamă

Benjamin Ford

Cel mai în vârstă copil al lui Harrison Ford este Benjamin Ford. Acesta s-a născut pe 22 septembrie 1966. La acel moment, Ford abia își începuse cariera ca actor. În prezent, fiul actorului are 56 de ani și o carieră de succes ca chef bucătar.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Benjamin Ford alături de Harrison Ford care ține pe umeri unul dintre nepoții săi
Benjamin Ford este primul copil al lui Harrison Ford / Profimedia Images

Acesta deține un restaurant de lux și a scos mai multe cărți cu rețete culinare. Ben a ales o viață departe de lumina reflectoarelor.

Deși Ben a fost pasionat de baseball în adolescență, un accident teribil l-a făcut să-și orienteze atenția asupra unei noi pasiuni. Ben este căsătorit cu Emily Ford și au împreună doi doi băieți: Ethan și Waylon.

Willard Ford

Cel de-al doilea copil al actorului din Indiana Jones este Willard Ford, născut pe 14 mai 1969. La fel ca fratele său, Willard a ales o viață departe de lumina reflectoarelor.

Willard Ford în timp ce se află la o petrecere alături de o femeie
Willard Ford este cel de-al doilea fiu al lui Harrison Ford / Profimedia Images

Acesta a studiat la Universitatea din California. În prezent este antreprenor și deține o sală de fitness în Los Angeles. Willard a deținut în trecut și King Sing Theatre. Acesta a vândut spațiul în anul 2014. Fiul lui Ford are și el doi copii: Eliel și Giuliana Ford.

Malcolm Ford

Primul copil cu cea de-a doua soție este Malcolm Ford. Malcolm a venit pe lume în anul 1987.Spre deosebire de frații săi vitregi, Malcolm și-a dorit să calce pe urmele tatălui său. Acesta nu a vrut să urmeze actoria, dar și-a dorit o carieră muzicală.

Malcol Ford pe o scenă în timp ce cântă la o chitară
Malcolm Ford a ales să urmeze o carieră în muzică / Profimedia Images

Malcolm este cântărețul principal din trupa The Dough Rollers, scrie publicația People. Trupa sa s-a aflat în deschiderea concertelor lui Bob Dylan Queens și mulți alții. Malcolm este pasionat de muzica punk și este văzute deseori pe scenă, în concerte.

Georgia Ford

Georgia este singura fiică a lui Harrison Ford. Georgia a venit pe lume pe 30 iunie 1990. Aceasta i-a călcat pe urme tatălui să și a început o carieră în lumea filmului. Primele sale roluri au fost în 2013 în American Milkshake, în 2015 în True Story și 2020 în I am Being Me.

Harrison Ford alături de fiica sa, Georgia Ford
Georgia Ford este singura fiică a actorului Harison Ford / Profimedia Images

Deși cei mai mulți copii ai lui Ford au ales o viață departe de lumina reflectoarelor Goeria a vrut să aibă o carieră de succes ca actriță. Aceasta își ține viața privată departe de ochii curioșilor, însă atunci când se află pe platourile de filmare aceasta se dedică în totalitate.

Liam Flockhart Ford

Liam este cel mai mic fiu al actorului. Liam a fost adoptat de Harrison Ford după ce s-a căsătorit cu mama acestuia. Liam s-a născut în anul 2001, iar Ford și soția sa au fost recent la ceremonia de absolvire a acestuia. Liam avea doar 7 ani atunci când Ford și-a cunoscut ultima soție.

Liam Flockhart în timp ce urcă pe scenă pentru a-și primi diploma de absolvire
Liam Flockhart are o relație strânsă cu părinții săi / Profimedia Images

„Sunt recunoscător că m-am putut întoarce în rolul de tată. Este o binecuvântare să fii părinte. Să fiu părinte m-a făcut să mă concentrez mai mult asupra frumuseții lucrurilor mărunte. Îi sunt recunoscător lui Flockhart pentru că a adus acest copil minunat în viața mea”, declara Ford într-un interviu despre Liam.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×