Reclamă

Harrison Ford și Calista Flockhart au fost prezenți la ceremonia de absolvire a fiului lor. Imagini rare cu Liam Flockhart la vârsta de 22 de ani

Harrison Ford și Calista Flockhart au fost prezenți la ceremonia de absolvire a fiului lor. Cei doi părinți mândri l-au pozat pe Liam Flockhart din toate unghiurile. Tânărul de 22 de ani are apariții rare în public. Acesta a preferat să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 12:00

Harrison și soția sa au doar motive de mândrie. Perechea de părinți a fost prezentă la ceremonia organizată de Colegiul Amherst din Massachusetts. Aceștia l-au felicitat pe Liam pentru reușitele sale și s-au bucurat de evenimentul emoționant alături de ceilalți părinți care au fost prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harrison Ford și Calista Flockhart au fost prezenți la ceremonia de absolvire a fiului lor

Liam Flockhart a avut o apariție rară alături de cei doi părinți ai săi. Tânărul se bucură de o familie grijulie și iubitoare. La 22 de ani, acesta are întreg viitorul în față. Liam este singurul fiu al Calistei. Actrița l-a adoptat pe Liam în luna ianuarie a anului 2001 și a devenit o mamă singură.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Liam Flockhart în timp ce urcă pe scenă pentru a-și primi diploma de absolvire
Liam Flockhart are o relație strânsă cu părinții săi / Profimedia Images

La doar un an după adopție, vedeta care a interpretat-o pe Ally McBeal și-a cunoscut viitorul soț. În ciuda faptului că Liam nu este copilul lor biologic, cei doi părinți l-au iubit încă de la început.

Reclamă

Calista și Harrison au fost foarte bucuroși să-l privească pe acesta în timp ce a urcat pe scenă pentru a-și primi diploma de absolvire. Actria a optat pentru o rochie albă, elegantă, în timp ce soțul său a ales un costum impecabil. Harrison a devenit tatăl lui Liam după ce a cunoscut-o pe Calista.

Actorul mai are alți patru copii din căsniciile anterioare, însă nu a făcut niciodată diferență între aceștia. Calista și Harrison trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au alături o familie frumoasă.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Reclamă

Harrison Ford și Calista Flockhart trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Harrison Ford și Calista Flockhart s-au cunoscut în anul 2002. Cei doi apar destul de rar în public și au ales mereu să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Calista l-a cunoscut pe Harrison la doar un an după ce a devenit o mamă singură.

Calista l-a întâlnit pe viitorul său soț la Globurile de Aur, iar între ei s-a format imediat o legătură specială. În anul în care l-a adoptat pe Liam actrița declara cu mândrie că: „mi-am dorit mereu să adopte un copil. Sunt bucuroasă pentru că am fost binecuvântată cu un copil minunat, un fiu sănătos”.

Deși Calista și Harrison s-au cunoscut în anul 2002, cei doi au decis să facă marele pas abia în anul 2020. Actorul și soția sa s-au căsătorit în anul 2010 în New Mexico, relatează publicațiile internaționale. Între cei doi îndrăgostiți există o diferență de vârstă de 22 de ani.

Calista are 58 de ani, iar Harrison 80 de ani. Actorul mai are alți patru copii din căsniciile anterioare. Actorul îi are pe Ben (56 de ani) și Willard (54 de ani), din prima sa căsătorie cu Mary Marquardt.

Totodată ,acesta îi mai are pe Malcom (35 de ani) și Georgia (32 de ani) din fosta căsătorie cu Melissa Mathison.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×