Reclamă

Bianca Censori a mers desculță pe stradă. Iubita lui Kanye West nu ține cont de părerile celor din jur

Bianca Censori a mers desculță pe stradă. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în compania partenerului său, Kanye West. Cei doi nu au ținut cont de părerile celor din jur și și-au continuat drumul spre mașină. Aceștia au părăsit reședința artistului pentru a face o plimbare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2023, 12:11

Despre Bianca Censori și Kanye West se cunoaște faptul că s-au căsătorit în mod informal în luna ianuarie a anului acesta. De atunci cei doi au fost de nedespărțit. Apar deseori în public, iar de cele mai multe ori sunt surprinși în ipostaze tandre. Fostul soț al lui Kim Kardashian pare că a lăsat în spate trecutul legat de familia sa.

Bianca Censori a mers desculță pe stradă

Bianca Censori este din nou în atenția presei internaționale De când a devenit iubita lui Kanyew West, stilu său vestimantar s-a schimbat radical. Cei doi poartă deseori ținute asemănătoare și sunt văzuți în public în combinații atipice de haine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-o ținută all black, în timp ce merge desculță pe stradă
Bianca Censori a renunțat la încălțăminte în timpul plimbării prin Los Angeles / Profimedia Images

De data aceasta a fost pozată de paparazzi în timp ce părăsea locuința soțului său. Censori nu s-a sfiit să apară pe stradă într-o pereche de dresuri negre și un tricou în aceeași nuanță. Diva a renunțat complet la pantofi și a ales să meargă desculță până la mașină.

Reclamă

De altfel, paparazzi au observat faptul că iubita lui Kanye West are dresurile rupte în zona genunchilor. Pare că Bianca nu a fost deranjată nici de acest detaliu.

Mai mult, atunci când a fost fotografiată de la spate, fanii au putut observa faptul că diva nu purta lenjerie intimă. Nici Kanye West nu a fost departe de stilul vestimentar al iubitei sale. Acesta a fost surprins în spatele partenerei într-o ținută all black, relatează People.

Artistul a purtat în partea de jos o pereche de colanți negri. Fostul soț al lui Kim Kardashian a ales să meargă pe stradă desculț, la fel ca partenera sa.

Reclamă

Cei doi nu au părut deranjați de această decizie. De altfel, au ignorat complet prezența fotografilor din fața casei lor.

Kanye West și Bianca Censori au fost surprinși în timp ce se certau

Kanye West și Bianca Censori s-au cunoscut încă din anul 2020. Cei doi au avut o legătură profesională la început. Bianca a lucrat pentru cântăreț la un proiect personal. Actuala parteneră a acestuia este designer arhitectural și a fost angajată de West la compania acestuia.

Artistul s-a îndrăgostit imediat de Bianca și a decis să se căsătorească în mod informal cu aceasta. După divorțul de Kim, Kanye a avut mai multe relații pasagere. Artistul pare că și-a găsit acum fericirea în brațele altei persoane. Kim este în continuare singură.

Aceasta se concentrează asupra copiilor ei. De altfel, recent a fost văzută la un parc tematic alături de sora sa, Khloe Kardashian. În timp ce relația dintre West și Censori avansează, între ei încep să apară și mici dispute, scriu publicațiile internaționale.

În urmă cu mai puțin de o săptămână au fost pozați într-o mașină în timp ce se certau. Discuțiile tensionate sunt tot mai prezente în cuplul celor doi.

Apropiații lui West susțin că Bianca este foarte deranjată de prezența constantă a fotografilor care stau pe urmele sale. Diva își dorește mai multă intimitate pentru ea și partenerul ei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×