Reclamă

Mesaje de Anul Nou. Cele mai frumoase urări de Revelion 2022

Noaptea dintre ani este un eveniment cu totul special. E ocazia perfectă să petreci alături de cei mai buni prieteni și de familie. În cazul în care nu îi poți avea alături iată câteva mesaje de Anul Nou.

Publicat: 31 decembrie 2021, 14:16

Indiferent de modalitatea prin care faci urările, mesaje text, what's app sau prin viu grai, cu siguranță ai nevoie de câteva idei pentru a fi cât mai orginală și anul acesta. De aceea, ți-am pregătit cele mai simpatice mesaje de Anul Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Anul Nou

Anul 2021 a fost unul plin de provocări pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, fiecare dintre noi trăiește cu speranța în suflet că anul viitor este mai blând și mai prosper.

În noaptea de 31 decembrie – 1 ianuarie 2022, oamenii își pun dorințe, scrie a1.ro.

Iată câteva idei de mesaje de Anul Nou pe care să le trimiți prietenilor, familiei sau celor dragi. Cuvintele sunt de multe ori un mod bun de a exprima gândurile și sentimentele într-un mod plăcut.

Dacă ai și sărbătoriți printre cunoscuți în noaptea de Anul Nou, iată câteva idei de mesaje de la mulți ani pentru ei.

Reclamă

Mesaje de Anul Nou pentru familie și prieteni

Cu speranța că noul an va aduce mai multe bucurii, îți trimit îmbrățițări și o urare frumoasă de La mulți ani! Să ne vedem cu bine.

La cumpăna dintre ani trebuie să privim cu speranță înainte și cu multă iubire în suflet. Să ai parte de un An Nou plin cu bucurie și împliniri! La Mulți Ani!

Reclamă

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire sau toate la un loc. Mult noroc și veselie!

Toate gândurile mele bune se îndreaptă spre tine. Îți doresc multă sănătate, fericire și noroc în toate. Sărbători fericite și la mulți ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului 2022. Să ai parte de un an nou bogat, cu multe împliniri. La mulți ani!

Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate tuturor. Să ai mereu familia alături și să nu uiți că prietenii îți sunt mereu aproape. La Mulţi Ani!

Mesaje de Revelion pentru cei dragi

Pentru anul care vine îţi doresc doar pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde şi mult îmbrățișări. La mulți ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să îți călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani cu împliniri și voie bună.

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât 2021, îţi trimit urări de bine, multe gânduri bune, îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit! La mulți ani!

2022 este gata să ne primească și o face cu brațele deschise. Îți doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

În anul ce vine îți doresc să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ai puterea de a ierta mai ușor și să ai multă energie pentru muncă. La mulți ani cu veselie și un an nou pe bogăție!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani 2022!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×