Reclamă

Zodii care vor petrece Revelionul singure. 3 nativi care se despart de persoana iubită

Anul acesta sunt trei zodii care vor petrece Revelionul singure. Neînțelegerile partenerilor de cuplu vor ieși la iveală și vor izbucni în ultima zi din an. Din păcate, acești nativi trebuie ă meargă pe drumuri separate și să-și găsească iubirea alături de altă persoană.

Publicat: 31 decembrie 2021, 7:02 / Actualizat: 29 decembrie 2023, 14:31

Astrele spun că cele trei zodii care vor trece printr-o despărțire sunt Gemenii, Balanțele și Scorpionii. Chiar dacă decideți să rămâneți în relație cu actualul partener, certurile mărunte nu vor înceta să apară. Nativii sunt sfătuiți să ia cea mai bună decizie pentru viitorul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care vor petrece Revelionul singure

Cele trei zodii care vor trece printr-o despărțire au de luat multe decizii importante în noaptea dintre ani. Astrele vor încerca să le fie alături nativilor pentru ca aceștia să facă cea mai bună alegere pentru viitorul și fericirea lor. Dacă zodiile își vor asculta intuiția, lucrurile se vor aranja exact așa cum îi doresc. În plus, unii nativi ar putea să-și întâlnească dragostea adevărată mai repede decât au sperat.

Gemeni

Gemenii sunt anul acesta pe lista cu zodii care vor petrece Revelionul singure. Se pare că un secret pe care l-ai ținut până acum foarte bine ascuns va ieși la iveală. Deși ai o relație stabilă, în tot acest timp ai fost indecisă și nefericită. Știi și tu că inima ta este încă la fostul tău partener. Dacă nu vei reuși să treci peste fosta despărțire, actula ta relație va avea de suferit.

Acesta este și motivul pentru care ai putea ajunge să petreci Revelionul fără persoana iubită. Pune în balanță toate aspectele relației din prezent și ia o decizie cu privire la viitorul vostru. Partenerul de cuplu s-ar putea să nu te aștepte la fel de mult cât îți dorești.

Reclamă

De altfel, a fost tot timpul înțelegător cu tine. Gemenii care sunt într-o relație cu o zodie de foc s-ar putea să aibă cel mai mult de suferit pe data de 31 decembrie 2023. Între acești nativi se vor isca multe neînțelegeri care vor culmina cu o despărțire.

Balanță

Nativii Balanță fac parte din cele trei zodii care vor petrece Revelionul singure. Astrele spun că pentru tine sfârșitul de an vine cu multe momente dificile în relația de cuplu. Ați ajuns în punctul în care vă doriți lucruri diferite. Oricât de mult ai încerca, relația nu mai are viitor. Cel mai bine ar fi să iei o decizie matură și să rupi relația.

Reclamă

În loc să trageți împreună în direcții diferite, mai bine mergi mai departe cu cineva care să-ți împărtășească dorințele. Deși nu este o decizie ușor de luat, știi foarte bine ce ai de făcut. Pune în echilibru fiecare aspect și nu te lăsa purtată de nostalgie.

Chiar dacă tânjești după momentele din trecut, acestea sunt doar amintiri acum. Astrele te sfătuiesc să fii puternică și să te pui mai des pe primul loc. Când vei începe să ai mai multă încredere în tine vei găsi o persoană care să te merite cu adevărat, scrie YourTango.com.

Scorpion

Scorpionii sunt ultimii de pe lista cu cele trei zodii care vor petrece Revelionul singure. Relația ta cu partenerul de cuplu a început să aibă de suferit în urma certurilor care au avut la bază gelozia. Au fost multe momente în care partenerul de cuplu te-a făcut să fii suspicioasă. Treptat ai început să-ți pierzi încrederea, iar acum pare că ai ajuns la capătul răbdării.

Semnele și intuiția îți spun că această relație nu mai are un viitor. Depinde de tine dacă vei lua sau nu alegerea corectă. Astrele spun că împăcarea între voi doi va fi foarte dificilă, iar pe parcurs s-ar putea să apară din nou certuri care vor avea la bază aceleași motive.

Poate ar fi momentul să-ți vezi singură de drum. Chiar dacă asta va însemna să-ți petreci singură Revelionul este mai bine decât să ai alături o persoană în care nu-ți poți pune încrederea. În plus, s-ar putea ca iubirea adevărată să fie mai aproape decât crezi și s-o găsești mai repede decât ai sperat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×