Reclamă

Mesaje de Florii. Idei de urări pentru cei dragi

În religia creștin-ortodoxă în duminica de dinaintea Paștelui se sărbătoresc Floriile. În mod tradițional, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica. Pentru a-ți ușura alegerea, îți oferim o serie de mesaje de Florii, felicitări și urări pentru a le trimite celor dragi gândurile tale.

Publicat: 21 aprilie 2021, 10:21

Ziua de Florii este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristor în Ierusalim. Pe lângă semnificația religioasă, în duminica Floriilor, se sărbătoresc cei care au prenume de flori.

Idei de urări pentru cei dragi

Potrivit alba24.ro, cel mai des întâlnit nume de floare la femei în România este Viorica, iar la bărbați este Florin.

Persoanele care poartă prenume precum Camelia, Viorica, Margareta, Narcisa, Lăcrămioara, Viorel, Florin, trebuie să fie serbate în duminica de Florii. Cele mai frumoase mesaje de Florii trebuie să ajungă la ei. Am făcut o selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Florii pentru cei din familie

„Îți doresc să ai parte de o zi liniștită, frumoasă și să te bucuri de iubirea celor din jur. Toate dorințele să se împlinească cât mai repede.”

Reclamă
Reclamă

„Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii mereu fericită, zâmbitoare și să ai parte de toată iubirea din lume.”

„În ziua în care îți serbezi numele, să ai parte numai de bucurie, împlinire și multă iubire. Îți doresc mult noroc și toate dorințele tale să se îndeplinească.”

„La mulți ani. Îți ofer în dar o floare și sincere îmbrățișări. Mesajul meu este asemenea unei flori care se pleacă în fața ta.”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte numai de lucruri bune. Fericirea și succesul să fie de partea ta. La mulți ani.”

„Să ai o zi frumoasă ca tine. Să te bucuri de toate lucrurile bune din lume căci de fericirea ta se ocupă cei din jur.”

Mesaje de Florii pentru iubită

„Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe pământ. La mulți ani.”

„Toate florile din lume nu îmi ajung ca să-ți transmit iubirea pe care ți-o port. La mulți ani.”

„Ai tot dreptul din lume să primești flori în fiecare zi. Tu mă înveți în fiecare zi cum să fiu mai bună, tu îmi aduci bucuria de care am atâta nevoie. La mulți ani.”

„Îți doresc să ai în viața ta numai bucurie, fericire și împlinire. Azi am ocazia să-ți spun din nou cât de mult de iubesc și cât îți mulțumesc pentru că exiști. La mulți ani.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de o zi de neuitat. Eu sunt alături de tine în fiecare clipă și îți ofer necondiționat toată dragostea mea.”

„Dragostea mea pentru tine este nemărginită, dar știi deja acest lucru. Azi veau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Te iubesc, la mulți ani.”

Mesaje de Florii pentru mama

„Cu ocazia zilei de nume îți doresc ca viața ta să fie presărată cu lumină, căldură și multă iubire, asemenea celor pe care tu mi le-ai oferit. La mulți ani, mama!”

„La mulți ani, dragă mamă. Viața ta trebuie să fie numai bucurie și fericire. Sper să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această zi de aniversare. La mulți ani!”

„Azi este numai despre tine, draga mea mamă. Este o zi specială pentru o persoană specială. Florile simbolizează dragostea pe care ți-o port, iar cuvintele nu pot exprima toată fericirea pe care o simt în preajma ta. La mulți ani.”

„Ești cea mai frumoasă floare din viața mea. Nimic nu este mai frumos decât aniversarea ta. Tu reprezinți un munte de bunătate, înțelepciune și dăruire. La mulți ani, mama.”

„Pentru că ești un om deosebit, toate florile din lume îți urează azi un sincer la mulți ani. Tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea.”

„Puternică. Inteligentă. Iubitoare. Mama. Îți doresc să rămâi așa mereu. La mulți ani sănătoși și fericiți, iubită mamă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×