Reclamă

Mesaje de Florii. Idei de urări pentru cei dragi

În religia creștin-ortodoxă în duminica de dinaintea Paștelui se sărbătoresc Floriile. În mod tradițional, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica. Pentru a-ți ușura alegerea, îți oferim o serie de mesaje de Florii, felicitări și urări pentru a le trimite celor dragi gândurile tale.

Publicat: 21 aprilie 2021, 10:21

Ziua de Florii este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristor în Ierusalim. Pe lângă semnificația religioasă, în duminica Floriilor, se sărbătoresc cei care au prenume de flori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de urări pentru cei dragi

Potrivit alba24.ro, cel mai des întâlnit nume de floare la femei în România este Viorica, iar la bărbați este Florin.

Persoanele care poartă prenume precum Camelia, Viorica, Margareta, Narcisa, Lăcrămioara, Viorel, Florin, trebuie să fie serbate în duminica de Florii. Cele mai frumoase mesaje de Florii trebuie să ajungă la ei. Am făcut o selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Florii pentru cei din familie

„Îți doresc să ai parte de o zi liniștită, frumoasă și să te bucuri de iubirea celor din jur. Toate dorințele să se împlinească cât mai repede.”

Reclamă

„Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii mereu fericită, zâmbitoare și să ai parte de toată iubirea din lume.”

„În ziua în care îți serbezi numele, să ai parte numai de bucurie, împlinire și multă iubire. Îți doresc mult noroc și toate dorințele tale să se îndeplinească.”

„La mulți ani. Îți ofer în dar o floare și sincere îmbrățișări. Mesajul meu este asemenea unei flori care se pleacă în fața ta.”

Reclamă

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte numai de lucruri bune. Fericirea și succesul să fie de partea ta. La mulți ani.”

„Să ai o zi frumoasă ca tine. Să te bucuri de toate lucrurile bune din lume căci de fericirea ta se ocupă cei din jur.”

Mesaje de Florii pentru iubită

„Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe pământ. La mulți ani.”

„Toate florile din lume nu îmi ajung ca să-ți transmit iubirea pe care ți-o port. La mulți ani.”

„Ai tot dreptul din lume să primești flori în fiecare zi. Tu mă înveți în fiecare zi cum să fiu mai bună, tu îmi aduci bucuria de care am atâta nevoie. La mulți ani.”

„Îți doresc să ai în viața ta numai bucurie, fericire și împlinire. Azi am ocazia să-ți spun din nou cât de mult de iubesc și cât îți mulțumesc pentru că exiști. La mulți ani.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de o zi de neuitat. Eu sunt alături de tine în fiecare clipă și îți ofer necondiționat toată dragostea mea.”

„Dragostea mea pentru tine este nemărginită, dar știi deja acest lucru. Azi veau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Te iubesc, la mulți ani.”

Mesaje de Florii pentru mama

„Cu ocazia zilei de nume îți doresc ca viața ta să fie presărată cu lumină, căldură și multă iubire, asemenea celor pe care tu mi le-ai oferit. La mulți ani, mama!”

„La mulți ani, dragă mamă. Viața ta trebuie să fie numai bucurie și fericire. Sper să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această zi de aniversare. La mulți ani!”

„Azi este numai despre tine, draga mea mamă. Este o zi specială pentru o persoană specială. Florile simbolizează dragostea pe care ți-o port, iar cuvintele nu pot exprima toată fericirea pe care o simt în preajma ta. La mulți ani.”

„Ești cea mai frumoasă floare din viața mea. Nimic nu este mai frumos decât aniversarea ta. Tu reprezinți un munte de bunătate, înțelepciune și dăruire. La mulți ani, mama.”

„Pentru că ești un om deosebit, toate florile din lume îți urează azi un sincer la mulți ani. Tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea.”

„Puternică. Inteligentă. Iubitoare. Mama. Îți doresc să rămâi așa mereu. La mulți ani sănătoși și fericiți, iubită mamă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×