Reclamă

Mesaje de Florii. Idei de urări pentru cei dragi

În religia creștin-ortodoxă în duminica de dinaintea Paștelui se sărbătoresc Floriile. În mod tradițional, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica. Pentru a-ți ușura alegerea, îți oferim o serie de mesaje de Florii, felicitări și urări pentru a le trimite celor dragi gândurile tale.

Publicat: 21 aprilie 2021, 10:21

Ziua de Florii este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristor în Ierusalim. Pe lângă semnificația religioasă, în duminica Floriilor, se sărbătoresc cei care au prenume de flori.

Idei de urări pentru cei dragi

Potrivit alba24.ro, cel mai des întâlnit nume de floare la femei în România este Viorica, iar la bărbați este Florin.

Persoanele care poartă prenume precum Camelia, Viorica, Margareta, Narcisa, Lăcrămioara, Viorel, Florin, trebuie să fie serbate în duminica de Florii. Cele mai frumoase mesaje de Florii trebuie să ajungă la ei. Am făcut o selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Florii pentru cei din familie

„Îți doresc să ai parte de o zi liniștită, frumoasă și să te bucuri de iubirea celor din jur. Toate dorințele să se împlinească cât mai repede.”

Reclamă

„Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii mereu fericită, zâmbitoare și să ai parte de toată iubirea din lume.”

„În ziua în care îți serbezi numele, să ai parte numai de bucurie, împlinire și multă iubire. Îți doresc mult noroc și toate dorințele tale să se îndeplinească.”

„La mulți ani. Îți ofer în dar o floare și sincere îmbrățișări. Mesajul meu este asemenea unei flori care se pleacă în fața ta.”

Reclamă

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte numai de lucruri bune. Fericirea și succesul să fie de partea ta. La mulți ani.”

„Să ai o zi frumoasă ca tine. Să te bucuri de toate lucrurile bune din lume căci de fericirea ta se ocupă cei din jur.”

Mesaje de Florii pentru iubită

„Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe pământ. La mulți ani.”

„Toate florile din lume nu îmi ajung ca să-ți transmit iubirea pe care ți-o port. La mulți ani.”

„Ai tot dreptul din lume să primești flori în fiecare zi. Tu mă înveți în fiecare zi cum să fiu mai bună, tu îmi aduci bucuria de care am atâta nevoie. La mulți ani.”

„Îți doresc să ai în viața ta numai bucurie, fericire și împlinire. Azi am ocazia să-ți spun din nou cât de mult de iubesc și cât îți mulțumesc pentru că exiști. La mulți ani.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de o zi de neuitat. Eu sunt alături de tine în fiecare clipă și îți ofer necondiționat toată dragostea mea.”

„Dragostea mea pentru tine este nemărginită, dar știi deja acest lucru. Azi veau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Te iubesc, la mulți ani.”

Mesaje de Florii pentru mama

„Cu ocazia zilei de nume îți doresc ca viața ta să fie presărată cu lumină, căldură și multă iubire, asemenea celor pe care tu mi le-ai oferit. La mulți ani, mama!”

„La mulți ani, dragă mamă. Viața ta trebuie să fie numai bucurie și fericire. Sper să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această zi de aniversare. La mulți ani!”

„Azi este numai despre tine, draga mea mamă. Este o zi specială pentru o persoană specială. Florile simbolizează dragostea pe care ți-o port, iar cuvintele nu pot exprima toată fericirea pe care o simt în preajma ta. La mulți ani.”

„Ești cea mai frumoasă floare din viața mea. Nimic nu este mai frumos decât aniversarea ta. Tu reprezinți un munte de bunătate, înțelepciune și dăruire. La mulți ani, mama.”

„Pentru că ești un om deosebit, toate florile din lume îți urează azi un sincer la mulți ani. Tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea.”

„Puternică. Inteligentă. Iubitoare. Mama. Îți doresc să rămâi așa mereu. La mulți ani sănătoși și fericiți, iubită mamă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×