Reclamă

Mesaje de Florii. Idei de urări pentru cei dragi

În religia creștin-ortodoxă în duminica de dinaintea Paștelui se sărbătoresc Floriile. În mod tradițional, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica. Pentru a-ți ușura alegerea, îți oferim o serie de mesaje de Florii, felicitări și urări pentru a le trimite celor dragi gândurile tale.

Publicat: 21 aprilie 2021, 10:21

Ziua de Florii este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristor în Ierusalim. Pe lângă semnificația religioasă, în duminica Floriilor, se sărbătoresc cei care au prenume de flori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de urări pentru cei dragi

Potrivit alba24.ro, cel mai des întâlnit nume de floare la femei în România este Viorica, iar la bărbați este Florin.

Persoanele care poartă prenume precum Camelia, Viorica, Margareta, Narcisa, Lăcrămioara, Viorel, Florin, trebuie să fie serbate în duminica de Florii. Cele mai frumoase mesaje de Florii trebuie să ajungă la ei. Am făcut o selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Florii pentru cei din familie

„Îți doresc să ai parte de o zi liniștită, frumoasă și să te bucuri de iubirea celor din jur. Toate dorințele să se împlinească cât mai repede.”

Reclamă

„Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii mereu fericită, zâmbitoare și să ai parte de toată iubirea din lume.”

„În ziua în care îți serbezi numele, să ai parte numai de bucurie, împlinire și multă iubire. Îți doresc mult noroc și toate dorințele tale să se îndeplinească.”

„La mulți ani. Îți ofer în dar o floare și sincere îmbrățișări. Mesajul meu este asemenea unei flori care se pleacă în fața ta.”

Reclamă

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte numai de lucruri bune. Fericirea și succesul să fie de partea ta. La mulți ani.”

„Să ai o zi frumoasă ca tine. Să te bucuri de toate lucrurile bune din lume căci de fericirea ta se ocupă cei din jur.”

Mesaje de Florii pentru iubită

„Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe pământ. La mulți ani.”

„Toate florile din lume nu îmi ajung ca să-ți transmit iubirea pe care ți-o port. La mulți ani.”

„Ai tot dreptul din lume să primești flori în fiecare zi. Tu mă înveți în fiecare zi cum să fiu mai bună, tu îmi aduci bucuria de care am atâta nevoie. La mulți ani.”

„Îți doresc să ai în viața ta numai bucurie, fericire și împlinire. Azi am ocazia să-ți spun din nou cât de mult de iubesc și cât îți mulțumesc pentru că exiști. La mulți ani.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de o zi de neuitat. Eu sunt alături de tine în fiecare clipă și îți ofer necondiționat toată dragostea mea.”

„Dragostea mea pentru tine este nemărginită, dar știi deja acest lucru. Azi veau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Te iubesc, la mulți ani.”

Mesaje de Florii pentru mama

„Cu ocazia zilei de nume îți doresc ca viața ta să fie presărată cu lumină, căldură și multă iubire, asemenea celor pe care tu mi le-ai oferit. La mulți ani, mama!”

„La mulți ani, dragă mamă. Viața ta trebuie să fie numai bucurie și fericire. Sper să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această zi de aniversare. La mulți ani!”

„Azi este numai despre tine, draga mea mamă. Este o zi specială pentru o persoană specială. Florile simbolizează dragostea pe care ți-o port, iar cuvintele nu pot exprima toată fericirea pe care o simt în preajma ta. La mulți ani.”

„Ești cea mai frumoasă floare din viața mea. Nimic nu este mai frumos decât aniversarea ta. Tu reprezinți un munte de bunătate, înțelepciune și dăruire. La mulți ani, mama.”

„Pentru că ești un om deosebit, toate florile din lume îți urează azi un sincer la mulți ani. Tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea.”

„Puternică. Inteligentă. Iubitoare. Mama. Îți doresc să rămâi așa mereu. La mulți ani sănătoși și fericiți, iubită mamă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
2
Imagine colorată din Univers
Horoscop
Zodii testate de Univers pe 12 iulie 2024. Nativii își pot depăși anumite limite
Dacă te afli pe lista cu zodii testate de Univers pe 12 iulie 2024, află că veștile nu sunt neapărat negative. Poți ajunge să-ți testezi anumite limite. Răbdarea poate fi și ea pusă la...
3
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
4
O femeie cu zâmbetul pe buze, în natură
Horoscop
Zodii care pot experimenta fericirea supremă pe 13 iulie 2024. Tranzitele cosmice sunt de partea lor
Energia zilei te îndeamnă să fii atentă la limita dintre distracție și activități supărătoare față de cei din jur. Zodii care pot experimenta fericirea supremă pe 13 iulie 2024 sunt îndemnate să ia ca...
5
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
PARTENERI
×