Mesaje de Florii. Idei de urări pentru cei dragi

În religia creștin-ortodoxă în duminica de dinaintea Paștelui se sărbătoresc Floriile. În mod tradițional, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica. Pentru a-ți ușura alegerea, îți oferim o serie de mesaje de Florii, felicitări și urări pentru a le trimite celor dragi gândurile tale.

21 aprilie 2021 la 10:21
O cutie de bomboane, pe un fundal alb, cu lalele alături
În mod tradițional, de Florii, cei care poartă nume de flori își aniversează onomastica / Shutterstock

Ziua de Florii este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristor în Ierusalim. Pe lângă semnificația religioasă, în duminica Floriilor, se sărbătoresc cei care au prenume de flori.

Idei de urări pentru cei dragi

Potrivit alba24.ro, cel mai des întâlnit nume de floare la femei în România este Viorica, iar la bărbați este Florin.

Persoanele care poartă prenume precum Camelia, Viorica, Margareta, Narcisa, Lăcrămioara, Viorel, Florin, trebuie să fie serbate în duminica de Florii. Cele mai frumoase mesaje de Florii trebuie să ajungă la ei. Am făcut o selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată aici și o listă cu mesaje de la mulți ani pentru o aniversare.

Mesaje de Florii pentru cei din familie

„Îți doresc să ai parte de o zi liniștită, frumoasă și să te bucuri de iubirea celor din jur. Toate dorințele să se împlinească cât mai repede.”

„Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii mereu fericită, zâmbitoare și să ai parte de toată iubirea din lume.”

„În ziua în care îți serbezi numele, să ai parte numai de bucurie, împlinire și multă iubire. Îți doresc mult noroc și toate dorințele tale să se îndeplinească.”

„La mulți ani. Îți ofer în dar o floare și sincere îmbrățișări. Mesajul meu este asemenea unei flori care se pleacă în fața ta.”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte numai de lucruri bune. Fericirea și succesul să fie de partea ta. La mulți ani.”

„Să ai o zi frumoasă ca tine. Să te bucuri de toate lucrurile bune din lume căci de fericirea ta se ocupă cei din jur.”

Mesaje de Florii pentru iubită

„Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe pământ. La mulți ani.”

„Toate florile din lume nu îmi ajung ca să-ți transmit iubirea pe care ți-o port. La mulți ani.”

„Ai tot dreptul din lume să primești flori în fiecare zi. Tu mă înveți în fiecare zi cum să fiu mai bună, tu îmi aduci bucuria de care am atâta nevoie. La mulți ani.”

„Îți doresc să ai în viața ta numai bucurie, fericire și împlinire. Azi am ocazia să-ți spun din nou cât de mult de iubesc și cât îți mulțumesc pentru că exiști. La mulți ani.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de o zi de neuitat. Eu sunt alături de tine în fiecare clipă și îți ofer necondiționat toată dragostea mea.”

„Dragostea mea pentru tine este nemărginită, dar știi deja acest lucru. Azi veau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Te iubesc, la mulți ani.”

Mesaje de Florii pentru mama

„Cu ocazia zilei de nume îți doresc ca viața ta să fie presărată cu lumină, căldură și multă iubire, asemenea celor pe care tu mi le-ai oferit. La mulți ani, mama!”

„La mulți ani, dragă mamă. Viața ta trebuie să fie numai bucurie și fericire. Sper să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această zi de aniversare. La mulți ani!”

„Azi este numai despre tine, draga mea mamă. Este o zi specială pentru o persoană specială. Florile simbolizează dragostea pe care ți-o port, iar cuvintele nu pot exprima toată fericirea pe care o simt în preajma ta. La mulți ani.”

„Ești cea mai frumoasă floare din viața mea. Nimic nu este mai frumos decât aniversarea ta. Tu reprezinți un munte de bunătate, înțelepciune și dăruire. La mulți ani, mama.”

„Pentru că ești un om deosebit, toate florile din lume îți urează azi un sincer la mulți ani. Tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea.”

„Puternică. Inteligentă. Iubitoare. Mama. Îți doresc să rămâi așa mereu. La mulți ani sănătoși și fericiți, iubită mamă.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×