Reclamă

Cum să alegi cadoul perfect pentru cei dragi

Deși perioada sărbătorilor a trecut, este bine să te pregătești în avans pentru anul viitor. Iar dacă nu știi niciodată ce cadouri sunt cele mai potrivite pentru cei din jurul tău, aruncă un ochi pe articolul de mai jos. Ți-am pregătit nouă sfaturi utile despre cum să le alegi cadoul perfect pentru cei dragi.

Publicat: 19 martie 2021, 7:35 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 13:27

Știm că unul dintre cele mai importante aspecte atunci când faci un cadou este să-l alegi. Îți dorești ca darul pe care îl alegi să fie apreciat și să aducă zâmbetul pe buzele celui căruia îi este destinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daca ai în vedere sfaturile noastre, sunt șanse mari să înveți repede cum să alegi cadoul perfect pentru cei dragi.

Cum să le alegi cadoul perfect pentru cei dragi

Pentru a fi sigură că oferi cel mai inspirat și original dar posibil, îți sugerăm câteva sfaturi care să te ajute să alegi cadoul perfect. Fie că te interesezi de un cadou pentru Valentine’s Day, pentru cele două zile importante din luna martie sau pentru vreo zi de naștere, vei porni cu dreptul în căutarea lui dacă ai în vedere câteva aspecte.

Transformă cadoul într-un eveniment

Primul din cele nouă sfaturi despre cum să alegi cadoul perfect este să dai frâu liber imaginației. În loc să îi dăruiești pur și simplu ceea ce ai pregătit, transformă totul într-un adevărat eveniment. Începe cu hârtia de împachetat. Evită să pui produsul într-o simplă pungă de cadou, îl poți ambala frumos într-o hârtie care să aibă un vizual reprezentativ. Poți apoi să creezi o vânătoare de comori sau să ascunzi darul într-un animal de pluș. Orice varianta e mai bună, decât să i-l oferi pur și simplu.

Reclamă

Creează o experiență unică

Cadourile clasice sunt o variantă bună, dar în timp amintirea lor se va estompa sau se va pierde. Pentru a fi sigură că darul tău va ocupa un loc special în mintea persoanei dragi, ieși puțin din tipare. Creează o experiență unică prin cadoul tău. Gândește-te la ceva interactiv, care să aibă legătură cu pasiunile celui căruia îi faci cadoul. Persoanele care au afinități pentru serii de filme sau cărți sunt cel mai ușor de surprins. În loc să-i iei un volum sau o figurină, creează un cinema în aer liber.

Fă o listă cu ceea ce îi place

Reclamă

Al treilea sfat are legătură cu organizarea. Scrie pe o listă tot ceea ce îi place persoanei respective și tot ceea ce o pasionează. Apoi, atenția stă în detalii. Încearcă să mixezi lucrurile. Combină unul sau mai multe elemente într-un cadou pentru a obține cea mai bună opțiune. Varianta finală va fi un dar complex care va face persoana ta dragă să te aprecieze și mai mult.

Privește spre trecut

Aici trebuie să fii puțin atentă. Știm că nu este tocmai indicat să ne întoarcem în trecut, dar să aruncăm câte o privire din când în când la amintirile fericite este permis. Astfel că, dacă nu ai idee ce să-i oferi persoanei dragi, leagă-te de ceva plăcut de demult. Reînvie o parte a copilăriei și privește cum îi apare zâmbetul pe buze.

Întreabă-te ce ar avea nevoie persoana dragă

Chiar dacă poate părea că are tot ce îi trebuie, aceste sfaturi îți vor arăta că este întotdeauna loc pentru un cadou practic. Dacă nu știi ce să-i oferi de ziua ei, te poți gândi la un lucru care să-i fie de folos. Cu cât este mai utilizabil, cu atât îl va aprecia mai mult. Poate că îi lipsește vreo ustensilă de bucătărie sau un instrument pentru desen. Leagă-te de pasiunile și obiceiurile persoanei respective, scrie Countryliving.com.

Cercetează foarte atent

Când ești în pană de idei și nu știi ce ar putea fi pe placul persoanei dragi, fă un research temeinic. Îți recomandăm să pornești căutările pe rețelele de socializare. Află de pe wishlist-uri și din aplicații de shopping care sunt produsele preferate. Gândește-te bine dacă a făcut vreun apropo legat de un obiect anume. De cele mai multe ori, cheia cadoului perfect stă fix în ceva evident.

Pune-ți amprenta pe cadou

Deși îi dăruiești ceva unei alte persoane, este important să lași o bucățică din tine în acel dar. Astfel, cadoul va deveni mult mai personal și valoarea lui sentimentală va crește semnificativ. Combină ideea aceasta cu unul dintre sfaturile celelalte și vei obține darul perfect.

Fă-l să râdă și l-ai cucerit

Rolul unui cadou nu este doar să emoționeze, poate stârni și amuzamentul. Vei crea astfel o amintire de neuitat prin ceea ce oferi. În funcție de ce îi place persoanei dragi, transformă ideea într-o abordare inedită, care să iasă din tipare. Îi place să citească mult, dar colecționează și biografii ale cântăreților? Ascunde-i un Kindle între filele cărții, în care încarci materiale despre Freddie Mercury.

Donează de ziua lui

Dacă ai parcurs toți pașii de mai sus și tot nu ai găsit darul ideal, îți sugerăm să apelezi la un act caritabil. Cercetează atent lucrurile pe care el le iubește sau de care este pasionat și donează unei cauze care se leagă de asta. Face voluntariat la centrul de copii? Donează unei asociații. Iubește animalele și are doi câini? Donează unui adăpost.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×