Reclamă

Mesaje de la mulți ani pentru Sfinții Mihail și Gavril. Idei de urări pentru cei dragi

Pe data de 8 noiembrie, peste 8 milioane de români își serbează onomastica. În această zi, sigur ai și tu pe cineva în familie care se serbează, așa că venim în ajutorul tău. Am selectat cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru Sfinții Mihail și Gavril, în funcție de gradul de rudenie cu persoana sărbătorită.

Publicat: 7 noiembrie 2021, 6:13

În cazul în care ești în pană de idei și vrei un mesaj de urare, îți oferim mai jos câteva sugestii de mesaje, urări, mesaje haioase pentru prieteni, soț, iubit sau colegi. Arhanghelul Mihail este un înger al dreptății și al adevărului, care îți va sta mereu alături. La mulți ani, Mihai și Mihaela!

Mesaje de la mulți ani pentru Sfinții Mihail și Gavril. Idei de urări pentru cei dragi

Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela sunt numele care se sărbătoresc de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Cu toate acestea, există și nume derivate. De Sfinții Mihail și Gavril se mai serbează și cei care poartă numele de Michaela, Mihail, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Miță, Michi, Mihalache, Mihalcea, Mihalache Gabriel, Găbiță, Gabi, Gavril, scrie libertatea.ro.

Urări de Sfinții Mihail și Gavril pentru familie

La mulți ani! Fie ca sfinții să te protejeze și să te călăuzească mereu oriunde vei merge și ce cale vei alege!

De ziua numelui, primește un călduros La mulți ani din partea mea. Să ai parte numai de sănătate, realizări și tot ceea ce-ți dorești alături de cei dragi.

Reclamă
Reclamă

Fie ca ziua numelui să aducă în viața ta numai bucurie, fericire și împliniri. La mulți ani!

Azi este o zi specială pentru tine și pentru că nu-ți pot fi alături, îți doresc din adâncul sufeltului împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de nume. Să primești azi cele mai frumoase flori, multă iubire din partea celor dragi. Sper ca oamenii dragi să nu te uite niciodată. La mulți ani.

Idei de mesaje pentru prieteni si colegi

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulți ani!

La mulți ani minunați alături de echipa ta! Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani, coleg drag!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească mereu. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă alături de noi, colegii tăi!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani haioase pentru Sfinții Mihail și Gavril

Sper că sărbătoarea Sfântului Gavriil să fie simbolul unui nou început. Să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

La mulți ani cu bucurie și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete în calea ta!

Să ai o sănătate beton, o zi fără ghinion și multă fericire. La mulți ani minunați!

Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu eşti nemuritoare, La mulţi ani şi mult umor!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă. La mulți ani!

Mesaje de ziua onomastică pentru iubit sau soț

Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața alături de mine să fie numai bucurie și fericire. La mulți ani, iubitule!

Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de mine, soția ta! La mulți ani!

Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie! Eu te iubesc infinit și vom petrece o viață fericită împreună. Te iubesc. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani! Sunt iubita, soția, partenera și prietena ta și tu știi asta. Te iubesc.

Azi mă gândesc numai la tine și pentru că azi este ziua numelui tău îți spun din nou la mulți ani! Te iubesc!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×