Reclamă

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Sărbătoarea Paștelui este un motiv de bucurie. Familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de cele mai alese preparate. Cel mai des întâlnit obicei în toate zonele țării este ciocnitul ouălor, lucru care îi bucură în egală măsură și pe copii și pe adulți. Nu uita că îi poți bucura pe cei dragi cu mesaje de Paște.

Publicat: 28 aprilie 2021, 7:32 / Actualizat: 1 mai 2021, 8:29

În cazul în care nu poți să îi ai alături pe cei dragi în ziua de Paște, le poți trimite un mesaj, o felicitare sau o urare. Fii primul care le trimite un gând bun celor mai apropiate persoane din viața ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Indiferent de felul în care sărbătorești această zi, cu siguranță nu strică să te pregătești din timp cu cele mai simpatice și mai frumoase mesaje de Paște. Pe lângă aroma bucatelor tradiționale și a obiceiurilor din fiecare zonă a țării, oamenii se simt bine atunci când primesc un semn din partea celor care nu le pot fi alături în zi de sărbătoare.

În cazul în care te-ai întrebat cum se sărbătorește Paștele în alte țări și de unde a început tradiția cu Iepurașul, îți vom prezenta unele dintre cele mai cunoscute tradiții de Paște din alte colțuri ale lumii.

Mesaje de Paște pentru familie

În noapte Învierii îți doresc din tot sufletul un an cât mai bun, multă fericire și împliniri. Hristos a Înviat!

Reclamă

Paștele este sărbătoarea care îți va întări încrederea și speranța. Hristos a Înviat!

Bucuria Învierii Domnului să îi aducă liniște în suflet, pace și fericire. Bucură-te de aceste zile cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Lasă lumina să intre în sufletul și în casa ta. Doar așa vei cunoaște cu adevărat împlinirea. Hristos a Înviat!

Reclamă

Chiar dacă nu suntem împreună îți sunt alături cu sufletul și inima. Sper ca lumina Învierii să ne aducă împreună cât mai repede. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Fii mai bun cu cei care au nevoie de ajutor, dragoste și sprijin. Dăruiește din căldura sufletului tău. Hristos a Înviat!

Îți doresc să dispară energia negativă din jurul tău, iar lumina Învierii să îți aducă pacea de care ai nevoie. Să ai parte numai de armonie, bucurie și fericire. Paște fericit!

Bucuria stă în lucruri mărunte. Liniștea trebuie să vină din sufletul tău. Bucură-te de aceste clipe magice în sânul familiei. Paște fericit!

Lumina și căldura sărbătorii de Paște să-ți încălzească sufletul. Fie ca inima ta să se deschisă spre iubire, bucurie și speranță. Paște fericit!

Minunea Învierii lui Iisus să-ți inunde inima cu bucurie, credință și fericire. Să ai parte numai de bunătate și căldură în inima ta. Paște fericit!

Mesaje de Paște haioase

Iepurașul mi-a spus că eu sunt cadoul tău de Paște. El nu lasă nimic în ghete, dar are alte secrete! Paște fericit!

Sper ca iepurașul să nu te ocolească anul acesta. Ai fost cuminte și meriți toate cadourile din lume! Paște fericit!

Îți trimit în dar un gând curat, un cozonac îndulcit și un vin de-ai bea! Hristos a Înviat!

Iepurașul îți aduce anul acesta în dar un plic cu mulți pupici. Știu că sunt mereu în gândurile tale. Te provoc să-mi transmiți gândurile tale! Hristos a Înviat!

Oricât de mare ești, nu uita să te bucuri de micile plăceri din familie. Iepurașul mi-a zis să-ți dau un mesaj de Paște ca să știi că sunt mereu lângă tine! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște cu îndemnuri religioase

Învierea Domnului să aducă în sufletul tău multă bucurie și împlinire. Paște fericit alături de cei dragi!

Lumina din Noaptea Sfântă să aducă în inima ta numai bucurie și împlinire. Îți transmit calde urări de belșug și bogăție! Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Învierii Domnului să te binecuvânteze. Lumina Sfântă să te bucure și să aducă bunăstare în familia ta. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă cele patru taine divine: lumina, înțelepciune, dragoste, speranță. Un Paște Fericit!

Învierea Domnului să aducă în casa ta bucurie și armonie. Trebuie să-ți prețuiești viața și să te bucuri mereu de ea! Paște fericit!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×