Reclamă

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Sărbătoarea Paștelui este un motiv de bucurie. Familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de cele mai alese preparate. Cel mai des întâlnit obicei în toate zonele țării este ciocnitul ouălor, lucru care îi bucură în egală măsură și pe copii și pe adulți. Nu uita că îi poți bucura pe cei dragi cu mesaje de Paște.

Publicat: 28 aprilie 2021, 7:32 / Actualizat: 1 mai 2021, 8:29

În cazul în care nu poți să îi ai alături pe cei dragi în ziua de Paște, le poți trimite un mesaj, o felicitare sau o urare. Fii primul care le trimite un gând bun celor mai apropiate persoane din viața ta.

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Indiferent de felul în care sărbătorești această zi, cu siguranță nu strică să te pregătești din timp cu cele mai simpatice și mai frumoase mesaje de Paște. Pe lângă aroma bucatelor tradiționale și a obiceiurilor din fiecare zonă a țării, oamenii se simt bine atunci când primesc un semn din partea celor care nu le pot fi alături în zi de sărbătoare.

În cazul în care te-ai întrebat cum se sărbătorește Paștele în alte țări și de unde a început tradiția cu Iepurașul, îți vom prezenta unele dintre cele mai cunoscute tradiții de Paște din alte colțuri ale lumii.

Mesaje de Paște pentru familie

În noapte Învierii îți doresc din tot sufletul un an cât mai bun, multă fericire și împliniri. Hristos a Înviat!

Reclamă

Paștele este sărbătoarea care îți va întări încrederea și speranța. Hristos a Înviat!

Bucuria Învierii Domnului să îi aducă liniște în suflet, pace și fericire. Bucură-te de aceste zile cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Lasă lumina să intre în sufletul și în casa ta. Doar așa vei cunoaște cu adevărat împlinirea. Hristos a Înviat!

Reclamă

Chiar dacă nu suntem împreună îți sunt alături cu sufletul și inima. Sper ca lumina Învierii să ne aducă împreună cât mai repede. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Fii mai bun cu cei care au nevoie de ajutor, dragoste și sprijin. Dăruiește din căldura sufletului tău. Hristos a Înviat!

Îți doresc să dispară energia negativă din jurul tău, iar lumina Învierii să îți aducă pacea de care ai nevoie. Să ai parte numai de armonie, bucurie și fericire. Paște fericit!

Bucuria stă în lucruri mărunte. Liniștea trebuie să vină din sufletul tău. Bucură-te de aceste clipe magice în sânul familiei. Paște fericit!

Lumina și căldura sărbătorii de Paște să-ți încălzească sufletul. Fie ca inima ta să se deschisă spre iubire, bucurie și speranță. Paște fericit!

Minunea Învierii lui Iisus să-ți inunde inima cu bucurie, credință și fericire. Să ai parte numai de bunătate și căldură în inima ta. Paște fericit!

Mesaje de Paște haioase

Iepurașul mi-a spus că eu sunt cadoul tău de Paște. El nu lasă nimic în ghete, dar are alte secrete! Paște fericit!

Sper ca iepurașul să nu te ocolească anul acesta. Ai fost cuminte și meriți toate cadourile din lume! Paște fericit!

Îți trimit în dar un gând curat, un cozonac îndulcit și un vin de-ai bea! Hristos a Înviat!

Iepurașul îți aduce anul acesta în dar un plic cu mulți pupici. Știu că sunt mereu în gândurile tale. Te provoc să-mi transmiți gândurile tale! Hristos a Înviat!

Oricât de mare ești, nu uita să te bucuri de micile plăceri din familie. Iepurașul mi-a zis să-ți dau un mesaj de Paște ca să știi că sunt mereu lângă tine! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște cu îndemnuri religioase

Învierea Domnului să aducă în sufletul tău multă bucurie și împlinire. Paște fericit alături de cei dragi!

Lumina din Noaptea Sfântă să aducă în inima ta numai bucurie și împlinire. Îți transmit calde urări de belșug și bogăție! Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Învierii Domnului să te binecuvânteze. Lumina Sfântă să te bucure și să aducă bunăstare în familia ta. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă cele patru taine divine: lumina, înțelepciune, dragoste, speranță. Un Paște Fericit!

Învierea Domnului să aducă în casa ta bucurie și armonie. Trebuie să-ți prețuiești viața și să te bucuri mereu de ea! Paște fericit!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×