Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Sărbătoarea Paștelui este un motiv de bucurie. Familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de cele mai alese preparate. Cel mai des întâlnit obicei în toate zonele țării este ciocnitul ouălor, lucru care îi bucură în egală măsură și pe copii și pe adulți. Nu uita că îi poți bucura pe cei dragi cu mesaje de Paște.

28 aprilie 2021 la 7:32
Un coș cu ouă roșii, cu mesajul Paște fericit
În cazul în care nu poți să îi ai alături pe cei dragi în ziua de Paște, le poți trimite un mesaj, o felicitare sau o urare / Shutterstock

În cazul în care nu poți să îi ai alături pe cei dragi în ziua de Paște, le poți trimite un mesaj, o felicitare sau o urare. Fii primul care le trimite un gând bun celor mai apropiate persoane din viața ta.

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Indiferent de felul în care sărbătorești această zi, cu siguranță nu strică să te pregătești din timp cu cele mai simpatice și mai frumoase mesaje de Paște. Pe lângă aroma bucatelor tradiționale și a obiceiurilor din fiecare zonă a țării, oamenii se simt bine atunci când primesc un semn din partea celor care nu le pot fi alături în zi de sărbătoare.

În cazul în care te-ai întrebat cum se sărbătorește Paștele în alte țări și de unde a început tradiția cu Iepurașul, îți vom prezenta unele dintre cele mai cunoscute tradiții de Paște din alte colțuri ale lumii.

Mesaje de Paște pentru familie

În noapte Învierii îți doresc din tot sufletul un an cât mai bun, multă fericire și împliniri. Hristos a Înviat!

Paștele este sărbătoarea care îți va întări încrederea și speranța. Hristos a Înviat!

Bucuria Învierii Domnului să îi aducă liniște în suflet, pace și fericire. Bucură-te de aceste zile cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Lasă lumina să intre în sufletul și în casa ta. Doar așa vei cunoaște cu adevărat împlinirea. Hristos a Înviat!

Chiar dacă nu suntem împreună îți sunt alături cu sufletul și inima. Sper ca lumina Învierii să ne aducă împreună cât mai repede. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Fii mai bun cu cei care au nevoie de ajutor, dragoste și sprijin. Dăruiește din căldura sufletului tău. Hristos a Înviat!

Îți doresc să dispară energia negativă din jurul tău, iar lumina Învierii să îți aducă pacea de care ai nevoie. Să ai parte numai de armonie, bucurie și fericire. Paște fericit!

Bucuria stă în lucruri mărunte. Liniștea trebuie să vină din sufletul tău. Bucură-te de aceste clipe magice în sânul familiei. Paște fericit!

Lumina și căldura sărbătorii de Paște să-ți încălzească sufletul. Fie ca inima ta să se deschisă spre iubire, bucurie și speranță. Paște fericit!

Minunea Învierii lui Iisus să-ți inunde inima cu bucurie, credință și fericire. Să ai parte numai de bunătate și căldură în inima ta. Paște fericit!

Mesaje de Paște haioase

Iepurașul mi-a spus că eu sunt cadoul tău de Paște. El nu lasă nimic în ghete, dar are alte secrete! Paște fericit!

Sper ca iepurașul să nu te ocolească anul acesta. Ai fost cuminte și meriți toate cadourile din lume! Paște fericit!

Îți trimit în dar un gând curat, un cozonac îndulcit și un vin de-ai bea! Hristos a Înviat!

Iepurașul îți aduce anul acesta în dar un plic cu mulți pupici. Știu că sunt mereu în gândurile tale. Te provoc să-mi transmiți gândurile tale! Hristos a Înviat!

Oricât de mare ești, nu uita să te bucuri de micile plăceri din familie. Iepurașul mi-a zis să-ți dau un mesaj de Paște ca să știi că sunt mereu lângă tine! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște cu îndemnuri religioase

Învierea Domnului să aducă în sufletul tău multă bucurie și împlinire. Paște fericit alături de cei dragi!

Lumina din Noaptea Sfântă să aducă în inima ta numai bucurie și împlinire. Îți transmit calde urări de belșug și bogăție! Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Învierii Domnului să te binecuvânteze. Lumina Sfântă să te bucure și să aducă bunăstare în familia ta. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă cele patru taine divine: lumina, înțelepciune, dragoste, speranță. Un Paște Fericit!

Învierea Domnului să aducă în casa ta bucurie și armonie. Trebuie să-ți prețuiești viața și să te bucuri mereu de ea! Paște fericit!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×