Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Sărbătoarea Paștelui este un motiv de bucurie. Familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de cele mai alese preparate. Cel mai des întâlnit obicei în toate zonele țării este ciocnitul ouălor, lucru care îi bucură în egală măsură și pe copii și pe adulți. Nu uita că îi poți bucura pe cei dragi cu mesaje de Paște.

Publicat: 28 aprilie 2021, 7:32 / Actualizat: 1 May 2021, 8:29

În cazul în care nu poți să îi ai alături pe cei dragi în ziua de Paște, le poți trimite un mesaj, o felicitare sau o urare. Fii primul care le trimite un gând bun celor mai apropiate persoane din viața ta.

Mesaje de Paște. Idei de urări pentru cei dragi

Indiferent de felul în care sărbătorești această zi, cu siguranță nu strică să te pregătești din timp cu cele mai simpatice și mai frumoase mesaje de Paște. Pe lângă aroma bucatelor tradiționale și a obiceiurilor din fiecare zonă a țării, oamenii se simt bine atunci când primesc un semn din partea celor care nu le pot fi alături în zi de sărbătoare.

În cazul în care te-ai întrebat cum se sărbătorește Paștele în alte țări și de unde a început tradiția cu Iepurașul, îți vom prezenta unele dintre cele mai cunoscute tradiții de Paște din alte colțuri ale lumii.

Mesaje de Paște pentru familie

În noapte Învierii îți doresc din tot sufletul un an cât mai bun, multă fericire și împliniri. Hristos a Înviat!

Paștele este sărbătoarea care îți va întări încrederea și speranța. Hristos a Înviat!

Bucuria Învierii Domnului să îi aducă liniște în suflet, pace și fericire. Bucură-te de aceste zile cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Lasă lumina să intre în sufletul și în casa ta. Doar așa vei cunoaște cu adevărat împlinirea. Hristos a Înviat!

Chiar dacă nu suntem împreună îți sunt alături cu sufletul și inima. Sper ca lumina Învierii să ne aducă împreună cât mai repede. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Fii mai bun cu cei care au nevoie de ajutor, dragoste și sprijin. Dăruiește din căldura sufletului tău. Hristos a Înviat!

Îți doresc să dispară energia negativă din jurul tău, iar lumina Învierii să îți aducă pacea de care ai nevoie. Să ai parte numai de armonie, bucurie și fericire. Paște fericit!

Bucuria stă în lucruri mărunte. Liniștea trebuie să vină din sufletul tău. Bucură-te de aceste clipe magice în sânul familiei. Paște fericit!

Lumina și căldura sărbătorii de Paște să-ți încălzească sufletul. Fie ca inima ta să se deschisă spre iubire, bucurie și speranță. Paște fericit!

Minunea Învierii lui Iisus să-ți inunde inima cu bucurie, credință și fericire. Să ai parte numai de bunătate și căldură în inima ta. Paște fericit!

Mesaje de Paște haioase

Iepurașul mi-a spus că eu sunt cadoul tău de Paște. El nu lasă nimic în ghete, dar are alte secrete! Paște fericit!

Sper ca iepurașul să nu te ocolească anul acesta. Ai fost cuminte și meriți toate cadourile din lume! Paște fericit!

Îți trimit în dar un gând curat, un cozonac îndulcit și un vin de-ai bea! Hristos a Înviat!

Iepurașul îți aduce anul acesta în dar un plic cu mulți pupici. Știu că sunt mereu în gândurile tale. Te provoc să-mi transmiți gândurile tale! Hristos a Înviat!

Oricât de mare ești, nu uita să te bucuri de micile plăceri din familie. Iepurașul mi-a zis să-ți dau un mesaj de Paște ca să știi că sunt mereu lângă tine! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște cu îndemnuri religioase

Învierea Domnului să aducă în sufletul tău multă bucurie și împlinire. Paște fericit alături de cei dragi!

Lumina din Noaptea Sfântă să aducă în inima ta numai bucurie și împlinire. Îți transmit calde urări de belșug și bogăție! Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Învierii Domnului să te binecuvânteze. Lumina Sfântă să te bucure și să aducă bunăstare în familia ta. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă cele patru taine divine: lumina, înțelepciune, dragoste, speranță. Un Paște Fericit!

Învierea Domnului să aducă în casa ta bucurie și armonie. Trebuie să-ți prețuiești viața și să te bucuri mereu de ea! Paște fericit!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans
Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp...
2
O zână frumoasă, în rochie roșie, elegantă, care se află pe lista cu zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021
Horoscop
Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. 3 nativi care dau frâu liber sentimentelor
Odată ce Luna e în Vărsător, talentul, bunătatea, individualitatea și compasiunea sunt cuvintele de ordine pentru anumiți nativi ai zodiacului. Acest lucru înseamnă că sunt zodii care simt nevoia să aibă pace și dragoste...
3
Hailey Bieber a participat la evenimentul organizat de Tiffany & Co, din anul 2018. A purtat o rochie albă, fără bretele. Fundal albastru deschis
Divertisment
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Cum a fost surprinsă pe stradă
Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, într-o ținută cu un detaliu care a atras atenția fotografilor. Hailey Bieber (Hailey Rhode Baldwin...
4
Cântărața Halsey cu părul roz prins într-o coadă lejeră, după ce a purtat o ținută all black, cu papion la gât și cămașă albă
Divertisment
Halsey a purtat o ținută all black. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale
Halsey a purtat o ținută all black și a atras atenția tuturor. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se îndrepta la un show de televiziune, Saturday Night Live,...
5
Jennifer Lopez într-o rochie albă în brațele lui Ben Affleck la costum la Festivalul de Film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez a adoptat un trend nou. Ce a purtat vedeta la întâlnirea cu Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire. După ce și-au făcut apariția pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel din New York, cei doi au decis să mai...
PARTENERI
×