Reclamă

Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Urări și mesaje pentru sărbătoriții zilei de 30 noiembrie

Sfântul Andrei e considerat ocrotitorul românilor. Acesta este sărbătorit pe data de 30 noiembrie și e una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin-ortodox. Dacă ai sărbătoriți cărora vrei să le faci urări, ai mai jos o serie de mesaje de Sfântul Andrei 2022.

Publicat: 29 noiembrie 2022, 7:01

În România sunt peste 700 000 de oameni care își sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Andrei. Numele de Andrei își are semnificația în limba greacă și înseamnă curaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Sfântul Andrei 2022

Potrivit libertatea.ro, numele care se sărbătoresc de Sfântul Andrei sunt: Andreea; Andra; Andrada; Andraș; Andruș; Andruța; Andreas Andrias; Andries; Adi; Andi; Andu; Andru; Andreiu; Edra; Endre; Deia; Deea.

În ziua de Sfântul Andrei există de asemenea obiceiul de a pune grâu la încolțit. Superstiția e legată de viitor, iar grâul este considerat un simbol al belșugului. Această plantă este considerată sursa vieții. Oamenii pun grâu la încolțit pentru ca acesta să le aducă noroc și prosperitate în casă.

De asemenenea, în noaptea de Revelion, grâul pus la încolțit se verifică, iar în funcție de cum arată, persoana care l-a pus va afla dacă are sau nu noroc pe plan financiar, belșug și prosperitate în anul următor. Grâul des și înalt anunță un an plin de împliniri.

Ai aici și câteva tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei.

Reclamă

Mesaje de Sfântul Andrei pentru familie

Azi este ziua numelui tău și acesta este o zi cu totul specială. Îți doresc liniște, bucurie, împliniri și prosperitate. La mulți ani.

Fie ca această zi să aducă în viața ta fericire și bucurie. De ziua numelui îți urez să fii sănătos/ă și să ai parte de o zi minunată și frumoasă ca tine.

Reclamă

Sunt alături de tine într-o zi atât de specială. Felicitări pentru omul minunat care ești. La mulți ani și zi cu zâmbete!

Îți urez la mulți ani de ziua numelui. Îmi doresc pentru tine ca Sfântul Andrei să-ți ofere măcar puțin din fericirea pe care o meriți și liniștea interioară de care ai nevoie.

Cele mai frumoase flori și sincere urări de ziua numelui. Îți doresc un an plin de realizări. Fie ca zilele ce urmează să fie pline de bucurie, iar sufletul să fie mereu cu voie bună. La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Andrei pentru prieteni

Andreea, să ai parte de dragoste și fericire în viață. Să fii mereu fericită, sănătoasă și cu inima plină de bucurie. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu energică, sănătoasă și cu inima plină de bucurie. La mulți ani!

La mulți ani! Numele pe care îl porți să îți ofere puterea de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le ai în desfășurare. Ani bogați și multă bucurie.

O zi minunată și o viață plină de bucurie. Să ai parte numai de sănătate, realizări și satisfacții pe toate planurile. La mulți ani, Andrei/Andreea!

Să rămâi mereu așa cum ești acum. Îți doresc ca viața să-ți ofere tot ceea ce îți lipsește, sănătate, oameni de nădejde lângă tine și numai bucurie.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru colegi

Azi, de ziua numelui tău, îți doresc să ai parte numai de iubire în jurul tău. Cele mai sincere urări din partea mea. Pupici și îmbrățișări.

La mulți ani. Bucură-te de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău azi. Nu uita cât ești de specială pentru noi. Echipa îți urează toate cele bune.

Sfântul al cărui nume îl porți să îți aducă liniște și pace în suflet. La mulți ani cu multe momente frumoase în viața ta!

De ziua numelui tău îți trimit un gând bun și un pupic pe obraz. Sfântul Andrei să te ocrotească, iar toate visele să ți se împlinească.

La mulți ani de Sfântul Andrei. Fericirea și multă veselie în jurul tău. Îți doresc ca viața ta să fie la fel de senină ca răsăritul unui soare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×