Reclamă

Mesaje de Sfântul Ion. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți

Pe data de 7 ianuarie, în fiecare an, românii creștin-ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Dacă și tu ai printre cunoscuți oameni care îi poartă numele, iată cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 7:31
O felicitare, cu confetii alături, de la mulți ani, pe o foaie albă
Pe data de 7 ianuarie, în fiecare an, românii creștin-ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul / Shutterstock

Sfântul Ioan Botezătorul este fiul Elisabetei și al preotului Zaharia, iar el a ajuns să fie cunoscut și sub denumirea de "Înaintemergătorul", deoarece el este cel care a anunțat venirea lui Iisus Hristos. Ioan este nume de origine iudaică și înseamnă "Dumnezeu s-a milostivit", scrie alba24.ro.

Mesaje de Sfântul Ion

Sunt mulți români care poartă numele de Ion, Ioan, Ioana sau Ionel, Nelu, Ionică, Ionuț, Ionela, Nela ori Oana. Ca să le transmiți celor dragi sincere felicitări cu ocazia zilei de nume, iată mai jos cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion.

Dacă ai și sărbătoriți care își aniversează ziua de naștere, iată câteva mesaje de la mulți ani pentru ei.

Mesaje de Sfântul Ion pentru cei din familie

Îți doresc ca de Sfântul Ion să ai parte de căldura sufletească a celor din jur, iar bucuria și fericirea să fie alături de tine. La mulți ani!

Reclamă

La mulți ani! Să ai parte numai de împliniri, sănătate, frumusețe și prosperitate și să te bucuri de ziua numelui tău în compania celor dragi!

Am pentru tine o iubire de nedescris, încredere și respect și îmi doresc ca azi, de ziua numelui tău să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

Mă bucur că ești în viața mea. Azi mă gândesc doar la tine și vreau ca în această zi specială să-ți urez un sincer și călduros La mulți ani!

Reclamă

De Sfântul Ion spre să ai parte de toată bunătatea și dragostea din lume. Să fii înconjurată de cei dragi și să primești fericirea pe care ei ți-o oferă în această zi specială!

Sper ca mesajul meu să ajungă cât mai repede acolo unde trebuie, la inima ta. Îți urez tot binele din lume și să nu te uiți deloc în spate ori să ai regrete! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ion pentru prieteni

De ziua numelui tău îți doresc noroc, bunătate, fericire, iubire și împlinire. Nu uita că sunt mereu alături de tine și prietenia noastră va depăși orice limită. La mulți ani!

De Sfântul Ion vreau să-ți spun că ziua numelui tău este încă un prilej să-ți comunic iubirea mea sinceră și tot sprijinul din lume. Să ai parte numai de zile senine! La mulți ani!

Azi este ziua în care binele, fericirea și iubirea vin toate spre tine. Să te bucuri de ziua numelui tău așa cum meriți. Ziua de azi este doar despre tine. La mulți ani!

Ai un nume cu mare însemnătate, dar este în aceeași măsură frumos și pur ca tine! Îți urez să fii mereu sănătoasă, energică și plină de bucurie. La mulți ani!

Fie ca Sfântul Ion să îți călăuzească mereu pașii spre fericire și iubire. La mulți ani de ziua numelui!

Ești cea mai bună prietenă! Zâmebtul tău îmi luminează fiecare zi și mă bucur să am mereu alături un om atât de frumos ca tine. Azi îți urez un sincer la mulți ani și îți declar dragostea mea pe vecie!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×