Reclamă

Mesaje de Sfântul Ion. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți

Pe data de 7 ianuarie, în fiecare an, românii creștin-ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Dacă și tu ai printre cunoscuți oameni care îi poartă numele, iată cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 7:31

Sfântul Ioan Botezătorul este fiul Elisabetei și al preotului Zaharia, iar el a ajuns să fie cunoscut și sub denumirea de "Înaintemergătorul", deoarece el este cel care a anunțat venirea lui Iisus Hristos. Ioan este nume de origine iudaică și înseamnă "Dumnezeu s-a milostivit", scrie alba24.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Sfântul Ion

Sunt mulți români care poartă numele de Ion, Ioan, Ioana sau Ionel, Nelu, Ionică, Ionuț, Ionela, Nela ori Oana. Ca să le transmiți celor dragi sincere felicitări cu ocazia zilei de nume, iată mai jos cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion.

Dacă ai și sărbătoriți care își aniversează ziua de naștere, iată câteva mesaje de la mulți ani pentru ei.

Mesaje de Sfântul Ion pentru cei din familie

Îți doresc ca de Sfântul Ion să ai parte de căldura sufletească a celor din jur, iar bucuria și fericirea să fie alături de tine. La mulți ani!

Reclamă

La mulți ani! Să ai parte numai de împliniri, sănătate, frumusețe și prosperitate și să te bucuri de ziua numelui tău în compania celor dragi!

Am pentru tine o iubire de nedescris, încredere și respect și îmi doresc ca azi, de ziua numelui tău să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

Mă bucur că ești în viața mea. Azi mă gândesc doar la tine și vreau ca în această zi specială să-ți urez un sincer și călduros La mulți ani!

Reclamă

De Sfântul Ion spre să ai parte de toată bunătatea și dragostea din lume. Să fii înconjurată de cei dragi și să primești fericirea pe care ei ți-o oferă în această zi specială!

Sper ca mesajul meu să ajungă cât mai repede acolo unde trebuie, la inima ta. Îți urez tot binele din lume și să nu te uiți deloc în spate ori să ai regrete! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ion pentru prieteni

De ziua numelui tău îți doresc noroc, bunătate, fericire, iubire și împlinire. Nu uita că sunt mereu alături de tine și prietenia noastră va depăși orice limită. La mulți ani!

De Sfântul Ion vreau să-ți spun că ziua numelui tău este încă un prilej să-ți comunic iubirea mea sinceră și tot sprijinul din lume. Să ai parte numai de zile senine! La mulți ani!

Azi este ziua în care binele, fericirea și iubirea vin toate spre tine. Să te bucuri de ziua numelui tău așa cum meriți. Ziua de azi este doar despre tine. La mulți ani!

Ai un nume cu mare însemnătate, dar este în aceeași măsură frumos și pur ca tine! Îți urez să fii mereu sănătoasă, energică și plină de bucurie. La mulți ani!

Fie ca Sfântul Ion să îți călăuzească mereu pașii spre fericire și iubire. La mulți ani de ziua numelui!

Ești cea mai bună prietenă! Zâmebtul tău îmi luminează fiecare zi și mă bucur să am mereu alături un om atât de frumos ca tine. Azi îți urez un sincer la mulți ani și îți declar dragostea mea pe vecie!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×