Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher

Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher, „The Killer”, spun sursele. Andrew Kevin Walker se reunește cu regizorul pentru o nouă producție Netflix. Scenaristul a mai lucrat alături de David Fincher pentru „Se7en”. Producția face parte dintr-un contract de patru ani pe care regizorul l-a semnat cu platforma de streaming. 

25 februarie 2021 la 15:11

David Fincher și Michael Fassbender ar putea face echipă pentru producția „The Killer”. Filmul ar putea fi lansat în acest an, spun surse pentru The Hollywood Reporter.

Fincher a fost asociat cu „The Killer” din anul 2007. Proiectul, o adaptare a romanului grafic francez cu același nume, a fost inițiat de Paramount. Brad Pitt, care a lucrat cu Fincher pentru mai multe filme, inclusiv „Se7en”, era la un moment dat în distribuția filmului. Proiectul a fost amânat și a fost preluat ulterior de Netflix.

„The Killer”, posibilă lansare în 2021

Deși au trecut șase ani între cele mai recente filme ale lui Fincher, „Gone Girl” din 2014 și „Mank” din 2020, sursele spun că această producție ar trebui să fie lansată în luna septembrie a acestui an. 

Scenariul filmului va fi realizat de Andrew Kevin Walker, scenaristul care a lucrat cu David Fincher pentru proiectele „Se7en”, „The Game” și „Fight Club”. „The Killer” va fi produs de Ceán Chaffin.

Filmul urmărește povestea unui asasin cu sânge rece care trăiește o criză psihologică într-o lume fără busolă morală. Nu se cunosc încă detalii despre modul în care Fincher și Walker vor aborda povestea romanului.

Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher

Potrivit surselor, Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în filmul „The Killer”. Actorul va interpreta un asasin care începe să își pună probleme de conștiință, chiar dacă clienții săi continuă să îi solicite abilitățile. Povestea filmului se bazează pe romanul grafic al scriitorului Alexis Nolent. 

Cel mai recent proiect al lui David Fincher care a fost lansat este filmul „Mank”, o dramă alb-negru care relatează eforturile scenaristului Herman Mankiewicz de a termina scenariul pentru filmul „Citizen Kane” din 1941. Filmul este nominalizat la șase categorii ale Globurilor de Aur, inclusiv cea mai bună imagine și cel mai bun regizor. Proiectul marchează primul efort regizoral al lui Fincher după thrillerul psihologic „Gone Girl” din 2014.

Într-un interviu pentru Variety despre lansarea filmului „Mank”, Fincher a lăudat Netflix pentru alegerea proiectelor pe care studiourile tradiționale de la Hollywood au început să le evite. 

„Nu am fost niciodată mai fericit să lucrez într-un loc decât sunt la Netflix”, a spus Fincher. 

Fincher și Netflix au o istorie bogată. Regizorul a lucrat pentru „House of Cards”, prima producție de televiziune originală a streamerului. Fincher a mai colaborat cu Netflix pentru două sezoane ale serialului „Mindhunter”.

Michael Fassbender va juca, de asemenea, rolul principal în comedia „Next Goal Wins”, regizată de Taika Waititi.

Filmul se bazează pe un documentar din 2014 și spune povestea echipei naționale de fotbal din Samoa Americană și a încercărilor antrenorului lor Thomas Rongen de a-i ajuta să se califice la Cupa Mondială FIFA.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×