Reclamă

Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher

Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher, „The Killer”, spun sursele. Andrew Kevin Walker se reunește cu regizorul pentru o nouă producție Netflix. Scenaristul a mai lucrat alături de David Fincher pentru „Se7en”. Producția face parte dintr-un contract de patru ani pe care regizorul l-a semnat cu platforma de streaming. 

Publicat: 25 februarie 2021, 15:11

David Fincher și Michael Fassbender ar putea face echipă pentru producția „The Killer”. Filmul ar putea fi lansat în acest an, spun surse pentru The Hollywood Reporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fincher a fost asociat cu „The Killer” din anul 2007. Proiectul, o adaptare a romanului grafic francez cu același nume, a fost inițiat de Paramount. Brad Pitt, care a lucrat cu Fincher pentru mai multe filme, inclusiv „Se7en”, era la un moment dat în distribuția filmului. Proiectul a fost amânat și a fost preluat ulterior de Netflix.

„The Killer”, posibilă lansare în 2021

Deși au trecut șase ani între cele mai recente filme ale lui Fincher, „Gone Girl” din 2014 și „Mank” din 2020, sursele spun că această producție ar trebui să fie lansată în luna septembrie a acestui an. 

Scenariul filmului va fi realizat de Andrew Kevin Walker, scenaristul care a lucrat cu David Fincher pentru proiectele „Se7en”, „The Game” și „Fight Club”. „The Killer” va fi produs de Ceán Chaffin.

Filmul urmărește povestea unui asasin cu sânge rece care trăiește o criză psihologică într-o lume fără busolă morală. Nu se cunosc încă detalii despre modul în care Fincher și Walker vor aborda povestea romanului.

Reclamă

Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în următorul film regizat de David Fincher

Potrivit surselor, Michael Fassbender ar putea primi rolul principal în filmul „The Killer”. Actorul va interpreta un asasin care începe să își pună probleme de conștiință, chiar dacă clienții săi continuă să îi solicite abilitățile. Povestea filmului se bazează pe romanul grafic al scriitorului Alexis Nolent. 

Cel mai recent proiect al lui David Fincher care a fost lansat este filmul „Mank”, o dramă alb-negru care relatează eforturile scenaristului Herman Mankiewicz de a termina scenariul pentru filmul „Citizen Kane” din 1941. Filmul este nominalizat la șase categorii ale Globurilor de Aur, inclusiv cea mai bună imagine și cel mai bun regizor. Proiectul marchează primul efort regizoral al lui Fincher după thrillerul psihologic „Gone Girl” din 2014.

Reclamă

Într-un interviu pentru Variety despre lansarea filmului „Mank”, Fincher a lăudat Netflix pentru alegerea proiectelor pe care studiourile tradiționale de la Hollywood au început să le evite. 

„Nu am fost niciodată mai fericit să lucrez într-un loc decât sunt la Netflix”, a spus Fincher. 

Fincher și Netflix au o istorie bogată. Regizorul a lucrat pentru „House of Cards”, prima producție de televiziune originală a streamerului. Fincher a mai colaborat cu Netflix pentru două sezoane ale serialului „Mindhunter”.

Michael Fassbender va juca, de asemenea, rolul principal în comedia „Next Goal Wins”, regizată de Taika Waititi.

Filmul se bazează pe un documentar din 2014 și spune povestea echipei naționale de fotbal din Samoa Americană și a încercărilor antrenorului lor Thomas Rongen de a-i ajuta să se califice la Cupa Mondială FIFA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×