Reclamă

Modele de manichiură franțuzească colorată. 3 idei din care să te inspiri

O manichiură frațuzească clasică este, fără îndoială, cel mai elegant mod de a-ți aranja unghiile. În zilele noastre, manichiura franțuzească tradițională (care de fapt nu este deloc franțuzească) a căpătat o nouă viață, plină de culoare. Rețelele de socializare abundă de modele de manichiură franțuzească colorată din care să te inspiri, iar noi am selectat câteva dintre ele.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:00

Indiferent dacă preferi ca forma unghiei tale să fie pătrată sau de migdală, poți adopta nuanțe alternative de neon, culori aprinse precum bomboanele, sau chiar sclipici. Totul depinde doar de tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este manichiura franțuzească. Cum arată manichiura „french” clasică

Așa zisa „manichiură franțuzească” fost creată în 1975 de președintele companiei Orly International, Jeff Pink. La acea vreme, acesta era un furnizor american din industria cosmeticelor care lucra la Hollywood.

Regizorii se plângeau că nu au timp să aștepte ca actrițele să-și schimbe culorilor unghiilor pentru a se potrivi cu ținuta lor, când jucau în diferite scene. Mi-au cerut să creez o culoare care să se potrivească cu orice. M-am gândit să aplic ojă albă pe vârfurile unghiilor. Așa că am aplicat ojă albă pe vârfurile unghiilor, apoi am adăugat peste aceasta o ojă cu tonuri de nude.

– Jeff Pink

Acest design cu aspect natural a redus astfel semnificativ timpul necesar pentru schimbarea ținutelor. Manichiura franțuzească a devenit extrem de populară, mai ales după ce a fost purtată de Cher și Barbra Streisand, informează presa de specialitate.

Reclamă

3 modele de manichiură franțuzească colorată

Astăzi, manichiura french a devenit un model clasic și continuă să ne inspire pentru a se potrivi cu tendințele în continuă schimbare de culoare și design.

Reclamă

Culori neon

Chiar dacă nu sunteți un fan al experimentelor cu culori, trebuie să încerci această „mani” franțuzească. Dungile de mai multe culori neon și o bază translucidă vor atrage multe priviri.

Mai multe dungi

În loc de o dungă, trasează două-trei, sau chiar mai multe linii pentru manichiura ta franțuzească. Alege mov și apoi nuanțe din ce în ce mai deschise, sau orice altă culoare potrivită pentru vară, pentru a-ți completa aspectul.

Nuanțe de piersică

Nuanțele de piersică sunt grozave, zi de zi. Încearcă să le combini făcând altfel de modele decât pe vârful unghiilor, poți merge către laterale. Acesta este cu siguranță un mod nou de a purta acest tip de manichiură, potrivit belletag.com.

Când poți purta manichiura franțuzească colorată

Vara este sezonul pastelurilor și a culorilor îndrăznețe. Te poți juca cu nuanțe și modele, pe care să le asortezi ținutelor tale casual la serviciu. Nuanțele vibrante te vor binedispune și va fi o reală plăcere să le potrivești vestimentației tale. Vezi care sunt noile tendințe ale verii 2021, în materie de manichiură.

Când să porți manichiură french clasică

În ultimii zece ani, manichiura franțuzească își pierduse din popularitate din cauza lipsei creativității. Majoritatea tinerelor deja se raportau la aceasta ca la un model învechit, pe care îl purtau mamele lor. În 2021, însă clasica manichiură franțuzească revine în top. Un model clasic, care nu se demodează niciodată. Alege modelul clasic de manichiură franțuzească pentru evenimentele de top din viața ta. În felul acesta te poți răzgândi lejer în alegerea ținutei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×