Reclamă

Modele de unghii balerina scurte, perfecte pentru vara anului 2021

Vara este momentul perfect să-ți expui cu încredere manichiura. De multe ori, unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, prin urmare trebuie să te asiguri că ai parte de o alegere potrivită care să te reprezinte. Modelele de unghii balerina scurte sunt potrivite pentru orice femeie și pot fi stilizate cu ușurință chiar la tine acasă.

Publicat: 30 iunie 2021, 8:07

Fiecare femeie merită să se răsfețe cu o manichiură. Forma unghiilor balerina este potrivită pentru orice eveniment festiv, dar și pentru viața de zi cu zi. Cum festivalurile se apropie, îți recomandăm să încerci câteva modele de unghii balerina, lungi sau scurte, chiar la tine acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este manichiura balerina

Denumite generic unghii balerina, acest model a fost inspirat chiar din poantele de balet pe care frumoasele dansatoare le poartă. Această manichiură imită pantofii balerinelor și conferă o formă alungită a degetelor. Este un model de manichiură perfect pentru orice tip de personalitate.

În plus, pe lângă modelele superbe pe care le poți purta, aceste unghii sunt și foarte practice. Unghiile balerina oferă un aspect grațios și elegant mâinilor oricărei femei. De altfel, acest model a devenit foarte îndrăgit și de frumoasa Kylie Jenner care nu s-a sfiit să-ți împărășească preferințele în manichiură cu fanii săi din lumea întreagă.

Cum să obții acasă unghii balerina scurte

Forma pentru unghii balerina poate să fie obținută cu ușurință chiar la tine acasă. Această manichiură poate fi stilizată atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Dacă urmează să participi la un eveniment important, atunci varianta celor lungi este cea mai potrivită pentru tine.

Reclamă

În schimb, dacă îți dorești o manichiură elegantă de zi cu zi, atunci îți recomandăm să optezi pentru unghii balerina scurte. Este una dintre cele mai practice și rezistente forme de unghii. Îți recomandăm să întărești forma unghiilor la final cu un strat de lac de unghii.

Prima dată ai grijă să cureți cu atenție unghiile pentru a le pregăti. Următorul pas este să le aduci la o lungime potrivită pentru tine, dar să fie în același timp simetrice. Folosește o pilă de unghii  grosuță și încearcă să le dai forma pilind într-o singură direcție, te sfătuiesc exeperții.

Reclamă

Cu atenție și răbdare procedează la fel pentru fiecare unghie. Alege nuanța ta preferată, iar la final întărește manichiura cu un lac de unghii.

Modele de unghii balerina

Atunci când îți alegi forma unghiilor sunt o mulțime de aspecte de care trebuie să ții cont. Forma ideală se alege în funcție de niște criterii bine stabilite. Totuși, poți să apelezi cu încredere la unghii balerina. Această formă este potrivită pentru orice tip de personalitate și aduce un plus de grație și eleganță mâinilor oricărei femei.  

Manichiură french balerina

Manichiura french nu dă greș niciodată, mai ales când este aplicată pe forma unghiilor balerina. Dacă nu ești hotărâtă să apelezi la culori îndrăznețe, atunci poți să optezi pentru un look clasic și chic.

Nude cu diferite modele

Unghiile nude sunt extrem de elegante și merg purtate indiferetn de momentul zilei sau de eveniment. În plus, acestea se pot stiliza cu ușurință cu diferite modele sau aplicații care să le ofere acel ceva.

Modele geometrice

Modelele geometrice sunt perfecte pentru o manichiură minimalistă. În plus, forma unghiilor balerina va scote în evidență modelul și culorile ales.

Cum se întrețin unghiile balerina acasă

Pentru a te bucura cât mai mult timp de aceste unghii balerina, atunci trebuie să le acorzi grija și atenția de care au nevoie. Este important să ai o alimentație sănătoasă pentru a le asigura creșterea adecvată și pentru a putea preveni ruperea lor cu ușurință.

Totodată, este foarte important ca din când în când să-ți masezi cu grijă unghiile și cuticulele cu un ulei special. De asemenea, poți opta pentru lacuri întăritoare de unghii care să le ajute să fie rezistente și să nu se exfolieze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×