Reclamă

Modele de unghii french pentru toamna 2023. Jennifer Aniston a ales această variantă extrem de elegantă

Câteva modele de unghii french pentru toamna 2023 au fost adoptate chiar și de vedetele de peste hotare. Noul sezon aduce câteva tendințe pe care nu trebuie să le ratezi. Descoperă și tu cum poți inova una dintre cele mai elegante forme ale manichiurii french.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 septembrie 2023, 6:54

Manichiura este cartea de vizită a fiecărei femei. Fiecare doamnă și domnișoară ar trebui să fie atentă la acest aspect. Unghiile ies rapid în evidență, iar pentru toamna aceasta, specialiștii spun că la modă este modelul de unghii french.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii french pentru toamna 2023

Modelele de unghii french au revenit în trend pentru toamna anului 2023. Această manichiură clasică și elegantă a fost întotdeauna în trend pentru femeile care au preferat unghiile clasice și elegante. Deși pare o manichiură ușor de realizat, aceasta necesită foarte multă atenție pentru a fi executat. Mai mult, manichiura french se potrivește pentru orice tip de formă ai alege pentru unghiile tale.

Chiar și vedetele de peste hotare au ales toamna aceasta să opteze pentru modele de unghii french. Descoperă și tu câteva tipuri de manichiură la care poți apela cu încredere atunci când vrei să fii o femeie elegantă și stilată.

Unghii french în culori

Manichiura french este caracterizată de o linie albă trasată elegant și minuțios la vârful unghiei Cu toate acestea, toamna lui 2023 se poartă unghiile french în culori.

Reclamă

Cele mai căutate culori ale sezonului sunt verdele pădure, auriu, vișiniu și nuanțele de orange.

Poți jongla cu aceste culori ori de câte ori simți nevoia pentru o schimbare, spun specialiștii de la Elle.com.

Reclamă

Unghii french lateral

Aceasta manichiură este una care te va scoate din tipare. Este o manichiură care te ajută să fii elegantă, dar care îți oferă o notă de nonconformism. Acest tip de manichiură french necesită foarte multă atenție atunci când este executată.

Unghii french cu linie triplă

Unghiile french cu linie triplă sunt la mare căutare toamna aceasta. Acest tip de manichiură presupune trasarea a trei linii care să sublinieze frumos forma unghiilor. Manichiura va face unghiile să pară mult mai lungi și mai elegante.

Poți începe prin trasarea liniei clasice, care trebuie să fie și cea mai groasă. Mai apoi aceasta ar trebui să fie urmată de o linie subțire din aceeași nuanță, iar la final o linie albă. Curbarea liniilor va oferi un aspect elegant unghiilor tale.

Unghii french alb și negru

Unghiile french alb și negru au revenit printre preferințele doamnelor și domnișoarelor. Aceste unghii sunt din nou la mare căutare.

Dacă îți dorești să ieși în evidență, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru tine, spun specialiștii de la Glamour.com. Această manichiură te va ajuta să ai unghiile la care ai visat.

Manichiură french cu semnele zodiacale

Dacă ești pasionată de astrologie, atunci această manichiură este ideală pentru tine. Este un french cu semne celeste și cu semnele nativilor din zodiac. Te va ajuta să ai o apariție elegantă și impresionantă. Pentru o astfel de manichiură vei avea nevoie de multă răbdare, deoarece necesită multă putere de concentrare.

Unghii french clasice

Jennifer Aniston a postat recent un clip pe contul său de Instagram. Actrița internațională este un simbol al eleganței și bunului gust. Aceasta și-a lăsat manichiura la vedere, iar fanii au observat că vedeta de peste hotare purta o manichiură french clasică.

Dacă ești atrasă de acest tip de unghii, specialiștii spun că ele nu se vor demoda niciodată. Este o alegere clasică, simplă, sigură, care merge folosită indiferent de evenimentul la care participi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×