Reclamă

Modele de unghii pentru iarna anului 2021. 6 idei pentru toate gusturile

Sezonul rece și-a intrat deja în drepturi, iar noi ți-am pregătit câteva modele de unghii pentru iarna anului 2021. Cum manichiura unei femei poate fi considerată cartea sa de vizită, este foarte important să-i acordăm atenția necesară. În plus, mâinile au nevoie de o îngrijire deosebită în perioada acestui anotimp friguros.

Publicat: 3 decembrie 2021, 7:58

Aspectul unghiilor este extrem de important indiferent de anotimp. Cu toate acestea, sărbătorile de iarnă cer anumite modele gata să-i facă pe cei din jur să te admire pentru răbdarea pe care ai avut-o. Ți-a pregătit câteva modele simple care pot fi realizate cu ușurință chiar și la tine acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii pentru iarna anului 2021

Fie că alegi să mergi să te răsfeți la salon sau să-ți faci singură unghiile acasă, este foarte important să alegi un model potrivit pentru acest anotimp. Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar manichiura ar trebui să se numere și ea pe lista ta de priorități. Dă-ți timp pentru a te ocupa de tine și nu uita cât de importantă este frumusețea mâinilor. Îngrijirea lor în sezonul rece trebuie făcută cu mult mai multă atenție. Ai grijă să folosești ori de câte ori este nevoie o cremă hidratantă și nu uita să consumi alimentele care să te ajute la întărirea și regenerarea unghiilor tale.

Modele cu fulgi de nea

Printre primele modele de unghii pentru iarna anului 2021 îți propunem unghiile cu fulgi de nea. Sunt extrem de elegante și pot fi realizate cu ușurință chiar la tine acasă. În plus, acest model simplu îți permite să experimentezi cu o gamă variată de culori.

Reclamă

Poți desena fulgii delicați pe nuanțe de verde, roșu, burgundy sau chiar albastru. Sunt printre cele mai căutate modele ale anului acesta și reușesc să bucure milioane de femei din lumea întreagă. Fulgii de nea sunt un simbol al iernilor desprinse din povești. În plus, gingășia și finețea acestora îți permit să-i realizezi pe orice tip de unghii. Astfel te poți bucura de o manichiură în formă de migdală, rotundă sau balerina.

Modele cu vâsc

Vâscul are o întreagă tradiție asociată sărbătorilor de iarnă. Sărutul sub vâsc este așteptat cu nerăbdare an de an. Acest tip de manichiură este o reprezentare a clasicului și elegantului în același timp.

Reclamă

Poți opta pentru crenguțe delicate de vâsc la baza unghiei, în timp ce în partea de sus poți completa totul cu un french deosebit într-o nuanță specifică de Crăciun. Pentru realizarea unui astfel de model vei avea totuși nevoie de puțină răbdare și dexteritate. Dacă îți dorești să te răsfeți iarna aceasta și să-i impresionezi pe cei din jur cu manichiura ta, atunci acesta este modelul ideal pentru o femeie stilată și elegantă.

Modele cu elemente de Crăciun

Printre alte modele de unghii pe care ți le propunem pentru iarna anului 2021 se numără cele cu elemente de Crăciun. Aici tot ce ai nevoie este puțină imaginație pentru a-ți pune în practică talentul.

Poți opta pentru căciulițe de Moș Crăciun, fețe zâmbitoare de reni, pinguini, oameni de zăpadă sau chiar brazi frumos împodobiți. Noi îți propunem o manichiură într-o nuanță clasică de roșu, ușor de realizat chiar și la tine acasă, dar care va avea un efect deosebit în seara de sărbători.

Modele strălucitoare

Modelele strălucitoare sunt exact ceea ce trebuie pentru perioada de iarnă. Acestea se vor asorta perfect cu peisajul înzăpezit. Desprins parcă din povești. Sunt o alegere ideală atât pentru începutul iernii, cât și pentru sfârșitul acesteia.

De altfel, în seara de Anul Nou ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a atrage atenția asupra unghiilor tale. Acest model deosebit poate fi realizat cu ușurință la tine acasă fără a fi nevoie să mergi la salon. În plus el poate fi realizat indiferent de forma unghiei pe care o ai. Rezultatul va fi întotdeauna unul strălucitor și de impact.

Modele nude

Printre principalele modele de unghii pentru iarna anului 2021 se numără cele nude. Unghiile nude sunt potrivite indiferent de vârstă sau de evenimentul la care iei parte. Acestea sunt extrem de elegante și pot fi ”accesorizate” cu tot felul de desene elegante.

Noi ți-am propus o manichiură simplă într-o nuanță de nude peste care poți realiza un fulg de nea gingaș și elegant. Dacă îți dorești să ieși în evidență prin simplitate și naturalețe, atunci acesta este modelul ideal pentru tine.

Modele elegante

Modelele de unghii elegante sunt ideale indiferent de momentul din timpul anului. Acestea sunt ușor de realizat și nu se demodează niciodată.

În plus nu ai nevoie de foarte multe culori extravagante pentru a obține manichiura ideală. Îți trebuie puțină dexteritate, câteva linii fine și culorile care să fie în ton cu sărbătorile de iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×