Reclamă

Motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani. Ce rol au planetele în viața noastră

Dacă te întrebai care este motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani, specialiștii îți răspund și la această curiozitate. Este vorba despre o întâlnire care are loc între Saturn și Lună. Aceste planete nu sunt prietene, așa că atunci când există un tranzit între cele două, pot apărea ani mai grei decât alții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 mai 2023, 9:21

Saturn este planeta muncii, a resonsabilității și a restricțiilor. Dacă n-ar exista în peisaj, n-am putea să ne îndeplinim scopurile și visele. Cu toate acestea, Saturn chiar poate să oprească evoluția, asta pentru că ne testează. În foarte multe feluri, este cea mai importantă planetă din sistemul solar. Nu înseamnă că alte planete sunt mai puțin folositoare.

Motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani

Pe o perioadă de 30 de ani, Saturn tranzitează fiecare zodie. Uitându-ne la mișcările sale, putem determina care dintre aspectele vieții le poate schimba considerabil și cum ne influențează atunci când se mișcă dintr-o casă în alta.

Cât despre Lună, aceasta reprezintă casa, femeia și emoțiile noastre. Dacă Saturn realizează un aspect pozitiv cu acest astru, în foarte multe feluri poate însemna stabilitate. În caz contrar, atunci când vorbim despre aspecte negative, regăsim o lipsă a bucuriei și fericirii.

Saturn în conjuncție cu Luna dezvoltă depresie, austeritate și pierdere. Ne putem simți anxioși și chiar considerăm că am ajuns la capătul puterilor.

Din această cauză gândurile se îndreaptă către toate femeile din viața noastră, în special cele din familie. Poate însemna faptul că mama, bunica sau chiar soția trec prin perioade dificile. Este o perioadă în care sunt necesare gândurile serioase îndreptate către viitor, spune Yourtango.com.

Reclamă

Află ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta. Cum vă influențează interacțiunea

Saturn în conjuncție cu Luna și care este motivul pentru care ne simțim anxioși

De asemenea, Saturn în conjuncție cu Luna poate determina finalizarea unor relații. În cel mai rău caz aceste două planete sunt conectate cu pierderea unei persoane dragi. Luna în sextil sau trigon cu Saturn este un tranzit mai prietenos.

Reclamă

Cu toate că putem avea momente dificile, nu va fi la fel de greu ca atunci când Saturn se află în conjuncție cu Luna. În acest punct, putem vedea realitatea așa cum este ea fără a ne feri de emoțiile puternice. Putem rezolva orice fel de problemă într-o manieră mult mai simplă.

Saturn ne conectează cu trecutul, așa că ne putem simți mai apropiați de familie, în special de rudele îndepărtate.

Avem control asupra sentimentelor și revenim într-o manieră mult mai calmă și metodică. Stabilitatea emoțională este importantă, mai ales dacă am experimentat situații traumatice.

Saturn în pătrat cu Luna va avea loc o dată la șapte ani și la 14 ani după conjuncție, arată Astrology.com. Într-o perioadă de 30 de ani, acest lucru se va întâmpla de două ori. Pătratul în astrologie semnifică din nou o perioadă dificilă pentru nativi.

Acum avem șansa de a face schimbări majore, de a prioritiza lucrurile importante în detrimentul altora. Ne putem simți copleșiți de muncă și responsabilități ceea ce poate crea probleme în viața personală.

Pot exista certuri în familie, iar depresia și singurătatea vor lovi din nou. Astrologii sugerează ca în această perioadă să nu ne așteptăm la realizări foarte mari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×