Reclamă

Motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani. Ce rol au planetele în viața noastră

Dacă te întrebai care este motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani, specialiștii îți răspund și la această curiozitate. Este vorba despre o întâlnire care are loc între Saturn și Lună. Aceste planete nu sunt prietene, așa că atunci când există un tranzit între cele două, pot apărea ani mai grei decât alții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 mai 2023, 9:21

Saturn este planeta muncii, a resonsabilității și a restricțiilor. Dacă n-ar exista în peisaj, n-am putea să ne îndeplinim scopurile și visele. Cu toate acestea, Saturn chiar poate să oprească evoluția, asta pentru că ne testează. În foarte multe feluri, este cea mai importantă planetă din sistemul solar. Nu înseamnă că alte planete sunt mai puțin folositoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul astrologic pentru schimbări majore care apar la fiecare 7 ani

Pe o perioadă de 30 de ani, Saturn tranzitează fiecare zodie. Uitându-ne la mișcările sale, putem determina care dintre aspectele vieții le poate schimba considerabil și cum ne influențează atunci când se mișcă dintr-o casă în alta.

Cât despre Lună, aceasta reprezintă casa, femeia și emoțiile noastre. Dacă Saturn realizează un aspect pozitiv cu acest astru, în foarte multe feluri poate însemna stabilitate. În caz contrar, atunci când vorbim despre aspecte negative, regăsim o lipsă a bucuriei și fericirii.

Saturn în conjuncție cu Luna dezvoltă depresie, austeritate și pierdere. Ne putem simți anxioși și chiar considerăm că am ajuns la capătul puterilor.

Din această cauză gândurile se îndreaptă către toate femeile din viața noastră, în special cele din familie. Poate însemna faptul că mama, bunica sau chiar soția trec prin perioade dificile. Este o perioadă în care sunt necesare gândurile serioase îndreptate către viitor, spune Yourtango.com.

Reclamă

Află ce spune semnul lunar despre relația cu mama ta. Cum vă influențează interacțiunea

Saturn în conjuncție cu Luna și care este motivul pentru care ne simțim anxioși

De asemenea, Saturn în conjuncție cu Luna poate determina finalizarea unor relații. În cel mai rău caz aceste două planete sunt conectate cu pierderea unei persoane dragi. Luna în sextil sau trigon cu Saturn este un tranzit mai prietenos.

Reclamă

Cu toate că putem avea momente dificile, nu va fi la fel de greu ca atunci când Saturn se află în conjuncție cu Luna. În acest punct, putem vedea realitatea așa cum este ea fără a ne feri de emoțiile puternice. Putem rezolva orice fel de problemă într-o manieră mult mai simplă.

Saturn ne conectează cu trecutul, așa că ne putem simți mai apropiați de familie, în special de rudele îndepărtate.

Avem control asupra sentimentelor și revenim într-o manieră mult mai calmă și metodică. Stabilitatea emoțională este importantă, mai ales dacă am experimentat situații traumatice.

Saturn în pătrat cu Luna va avea loc o dată la șapte ani și la 14 ani după conjuncție, arată Astrology.com. Într-o perioadă de 30 de ani, acest lucru se va întâmpla de două ori. Pătratul în astrologie semnifică din nou o perioadă dificilă pentru nativi.

Acum avem șansa de a face schimbări majore, de a prioritiza lucrurile importante în detrimentul altora. Ne putem simți copleșiți de muncă și responsabilități ceea ce poate crea probleme în viața personală.

Pot exista certuri în familie, iar depresia și singurătatea vor lovi din nou. Astrologii sugerează ca în această perioadă să nu ne așteptăm la realizări foarte mari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×