Reclamă

Nativii care au parte de iubire pe 23 aprilie 2023. Semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste

Săptămâna aceasta ți-a testat răbdarea și relația. Cu toate acestea, ei sunt nativii care au parte de iubire pe 23 aprilie 2023. În prezența unor tranzite revoluționare, ele sunt zodile care se vor bucura de iubire și o comunicare excelentă cu partenerul de cuplu.

Publicat: 22 aprilie 2023, 5:54 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 7:18

Săptămâna aceasta a fost plină de tensiuni, dar pentru cei care pot transforma stresul în dragoste, lucrurile au mers mai bine ca niciodată. Indiferent de ceea ce faci, trebuie să fii pozitivă și să te ridici deasupra tensiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nativii care au parte de iubire pe 23 aprilie 2023

Ești testată de climatul cosmic în această săptămână și doar cei puternici vor supraviețui. Prin urmare, ia-ți partenerul și comunică cu el. Fă-l să știe că nimic nu vă poate rupe legătura. Rămâi cu planul și urmează-l până la sfârșit. Nu lăsa forțele naturii să îți dizolve puterea.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă a existat o săptămână în care simți că trebuie să „câștigi acest joc”, atunci ziua de 23 aprilie face parte din ea. Destinele te testează și nu există eșec în lumea ta. Nu vei fi doborâtă de nimeni și nimic. Vei simți totul și, în ciuda negativității din jurul tău, vei avea o legătură strânsă cu persoana iubită. Știi că puterea ta se găsește în cifre, iar numărul din această săptămână este doi.

Ai o legătură puternică cu partenerul tău. Vei vedea cum evenimente precum o eclipsă de soare în Berbec sau un Mercur retrograd în Taur îți pot doborî prietenii. Vei vedea cum oamenii își pierd mințile, îi înțeleg greșit pe cei dragi și acționează inadecvat. Ai grijă, te afli pe lista cu zodii ghinioniste în 2023.

Reclamă

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În timpul tranzitului nodului sextil al lui Saturn, este posibil să ai un moment de îndoială cu privire la partenerul de cuplu. S-ar putea să consideri acest lucru o destabilizare emoțională, deoarece vei scăpa imediat de ea. Tu știi deja că partenerul este probabil cea mai bună persoană din viața ta.

În timp ce eclipsa de soare amenință să deranjeze echilibrul vieții tale de acasă, iar retrogradul Mercur pare să se infiltreze pentru a-ți perturba eforturile de comunicare, vei fi încurajată de venirea sezonului Taur, care te ajută pe toate planurile.

Reclamă

Îți place stabilitatea care vine cu acest semn solar. Deși poți lucra bine cu tranzitul Berbecului care acum își ia concediu, ești binevenită în soarele Taur, deoarece are un efect atât de reconfortant atât asupra ta, cât și asupra partenerului tău. S-ar putea să te simți nervoasă în timpul săptămânii, dar vei găsi modalități de a echilibra totul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ceea ce te face să te ridici mai presus de toate erorile tehnice și erorile de comunicare este că poți să ignori totul.

Tu, dintre toate semnele zodiacale, poți face așa ceva. Și asta îți va afecta viața amoroasă atât de mult încât nu vei lăsa nimic să o atingă. Știi ce este prețios pentru tine. În timp ce s-ar putea să observi că lumea din jurul tău se prăbușește și că drama oamenilor este la cote maxime, tu și persoana ta iubită veți scăpa fără să simțiți niciuna dintre presiunile din jur.

Ești dedicată persoanei dragi, iar astrologia este de partea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×