Reclamă

Nepotul lui Robert De Niro a murit. Drena, mama lui Leandro, a publicat un mesaj emoționant: „Ai fost atât de iubit”

Nepotul lui Robert De Niro a murit. Drena, mama lui Leandro, a publicat un mesaj emoționant: „Ai fost atât de iubit”. „Odihnește-te în pace și paradis etern, băiatul meu drag”, a scris actrița într-un omagiu emoționant pe Instagram pentru singurul ei copil.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2023, 16:57

Fiul lui Drena De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit, a declarat recent actrița. Într-o postare emoționantă, actrița în vârstă de 51 de ani a scris: "Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau descriere din momentul în care te-am simțit în burtă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul lui Robert De Niro a murit

„Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Îmi doresc să fii fost cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt, devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca numai iubirea să te fi salvat”.

„Îmi pare atât de rău, copilul meu”, și-a încheiat tributul Drena.

Aceasta din urmă nu a dat mai multe detalii despre moartea lui Leandro, etichetându-l și pe tatăl băiatului, Carlos Mare. „Odihnește-te în pace și paradis etern, băiatul meu drag”.

Reclamă

Cei dragi Drenei și-au publicat condoleanțe în secțiunea de comentarii, inclusiv regizorul Lee Daniels, care a scris: „Drena să te țină DUMNEZEU în brațele lui”.

Actrița Rosie Perez a adăugat: „Șocată! Îmi pare atât de rău! Suntem cu toții aici pentru tine!!! Și eu te iubesc mult!”. De Ziua Mamei, Drena a publicat fotografii cu ea și Leandro.

Drena este cel mai mare dintre cei șapte copii ai lui De Niro. Mama ei este prima lui soție, actrița Diahnne Abbott.

Reclamă

Câți copii are Robert DeNiro

În mai, actorul Goodfellas a confirmat că iubita lui, Tiffany Chen, a născut recent cel de-al lui șaptelea copil, o fetiță pe care au numit-o Gia.

De Niro are doi copii din prima căsătorie cu Diahnne Abbott. Drena în vârstă de 51 de ani și Raphael în vârstă de 46 de ani. Actorul mai are doi copii cu fosta sa soție Grace Hightower. Pe Elliot în vârstă de 25 de ani și pe Helen de 11 ani. El are, de asemenea, pe fii gemeni în vârstă de 27 de ani cu fosta lui iubită Toukie Smith.

Recent, Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino care a devenit și el tată. Actorul de 83 de ani și-a întâmpinat al patrulea copil. Robert și Al Pacino au o prietenie veche. Cele două legende de la Hollywood se bucură de parcursul lor în viața personală.

Robert De Niro a oferit un interviu în cadrul unui show de televiziune. Actorul a părut extrem de fericit la aflarea veștii că prietenul său, Al Pacino, e tată din nou. De Niro l-a felicitat în direct pe Al Pacino și pe iubita acestuia, Noor Alfallah. De altfel, actorul a glumit pe seama vârstei lui.

„Al Pacino este cu doar câți ani mai în vârstă ca mine. Dumnezeu să-l binecuvânteze. Mă bucur pentru el”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×