Reclamă

Nicole Murphy și-a expus fizicul într-o ținută sport. Fosta soție a lui Eddie Murphy arată incredibil la 55 de ani

Nicole Murphy și-a expus fizicul într-o ținută sport. Fosta soție a lui Eddie Murphy a reușit să atragă privirile tuturor. Aceasta a mers la cumpărături, dar nu a fost singură. Vedeta, în vârstă de 55 de ani, a fost însoțită de cățelușul ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 august 2023, 10:18

Nicole Murphy nu se dezice de ținutele mulată. Bruneta este sigură pe imaginea sa și se bucură de admirația celor din jur. De data aceasta a fost pozată de paparazzi în timp ce se întorcea dintr-un centru comercial. Fosta soție a lui Eddie Murphy a fost să se aprovizioneze cu mâncare pentru animalul său de companie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Murphy și-a expus fizicul într-o ținută sport

Actrița, în vârstă de 55 de ani, reunește să-și ascundă foarte bine vârsta. Fosta soție a lui Eddie Murphy pare că a găsit secretul tinereții veșnice. Bruneta reușește să arate incredibil, iar acest lucru se datorează eforturilor pe care le depune pentru a rămâne în formă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Murphy într-un crop top și o pereche de pantaloni sport
Nicole Murphy arată incredibil la vârsta de 55 de ani / Profimedia Images

Nicole a fost pozată de paparazzi pe străzile din Beverly Hills. Alături de ea s-a aflat și patrupedul acesteia. Cățelușul de talie mică a fost extrem de jucăuș și plin de energie. Nicole a ales să poarte o ținută lejeră, care să-i permită să se miște în voie și să-și termine treburile cât mai repede.

Reclamă

Bruneta a purtat o pereche de pantaloni scurți și o bluză neagră. În mână a ținut lesa cainelui și o pungă plină cu cumpărăturile pe care le-a făcut.

Nicole s-a grăbit să ajungă la mașină pentru a-și lăsa bagajele. Vedetea a fost surprinsă recent într-o altă ținută mulată. Atunci a ales să iasă la plimbare cu una dintre fiicele sale.

Ea și Bella Murphy, fiica ei de 21 de ani, petrec deseori timpul împreună. Nicole are o relație foarte bună cu toți copiii săi. Nicole este mama a cinci copii pe care îi are alături de fostul soț, Eddie Murphy.

Reclamă

Diva internațională traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, scrie publicația PageSix.

Nicole Murphy a adus pe lume cinci copii

La vârsta de 55 de ani, Nicol se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu cinci copii minunați. Vedeta a reușit să aibă familia la care a visat dintotdeauna. Din căsnicia cu fostul său soț, Nicole a reușit să aducă pe lume cinci copii.

Actorul internațional are o istorie tumultoasă, iar publicația People menționează că acesta are 10 copii cu cinci femei diferite. Eddie și Nicole s-au căsătorit în anul 1993, dar au divorțat după doar două săptămâni. Divorțul celor doi s-a finalizat abia în anul 2006.

Eddie și Nicole au păstrat o relație strânsă de dragul celor cinci copii și a familiei lor numeroase. Nicole este mama a cinci copii superbi: Bria, Bella, Zola Ivy, Shayne Audra și Miles Mitchell.

Bria a venit pe lume în anul 1989, Miles în 1992, Shayne s-a născut în 1994, Zola Ivy în 199, iar Bella Murphy în 2002. Mai mult, Nicole este și bunică din anul 2019. Fiul său, Miles Murphy a devenit tată și i-a făcut brunetei cel mai frumos cadou, acela de a avea rolul de bunică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×