Reclamă

Nina Dobrev a îmbrăcat o rochie neagră, cu decolteu adânc. Ținuta pe care a purtat-o la Festivalul de Film de la Cannes

Vedele au venit în număr mare la Festivalul de Film de la Cannes. Nina Dobrev a îmbrăcat o rochie neagră, cu decolteu adânc. Ținuta pe care a purtat-o la evenimentul momentului a apărut pe primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 19 iulie 2021, 17:21

Actrița de origine canadiană, de 32 de ani, și-a etalat formele perfecte într-o rochie cu despicătură adâncă și decolteu abisal. Nina Dobrev i-a uimit pe toți cu alegerea sa vestimentară. Ea a purtat o rochie neagră, lungă, dar care i-a pus frumusețea în valoare, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nina Dobrev a îmbrăcat o rochie neagră

Nina Dobrev și-a accesorizat ținuta cu un colier gros cu diamante și a purtat pe deget un inel la fel de strălucitor. Nu au lipsit de la capitolul accesorii nici poșeta și pantofii, toate fiind alese pentru a marca o apariție impecabilă.

La capitolul machiaj, Nina a optat pentru ceva discret, care i-a pus frumos în evidență trăsăturile. AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, a revenit la programul său spectaculos de evenimente live anul acesta. Anul trecut s-a anulat tot din cauza pandemiei de coronavirus. Gala amfAR este unul dintre cele mai de succes evenimente din lume din timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nina Dobrev, cu mâna în talie, pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes, în 2021
AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, a revenit la programul său spectaculos de evenimente live anul acesta / Profimedia Images
Reclamă

Nina Dobrev a cunoscut succesul după ce a format un cuplu cu Ian Somerhalder în cadrul seriarului „The Vampire Diaries”, mai apoi și în viața reală. Ei au cucerit publicul după ce au dat viață personajelor Elena Gilbert și Damon Salvatore. În anul 2010 au început să formeze un cuplu și în viața reală, dar s-au despărțit în 2013.

Evenimentul Gala amfAR de la Cannes 2021, un eveniment caritabil pentru strângerea de fonduri pentru cercetarea SIDA care se află la 27-lea an, a găzduit un număr mai mic de invitați celebri din cauza pandemiei. Lista de invitați a variat între 400 și 900 de persoane și a fost în conformitate cu protocoalele COVID-19.

O altă vedetă care s-a făcut remarcată la Festivalul de Film de la Cannes este Georgina Rodriguez. Ținuta purtată de iubita lui Cristiano Ronaldo a fost pozată din toate unghiurile.

Reclamă

Scopul galei amfAR de la Cannes 2021

Vedete de la Hollywood, inclusiv Nina Dobrev, Regina King, Orlando Bloom, Stella Maxwell, Darren Criss, Spike Lee și mulți alții au venit îmbrăcați impecabil pentru a marca participarea la eveniment.

Tema din acest an a fost „Sunt o stea de film”. O prezentare de modă a fost organizată de Carine Roitfeld. Evenimentul a fost găzduit de Sharon Stone. Alicia Keys a susținut un spectacol fascinant în timpul prezentării de modă. Actrița indiană Amy Jackson a fost, de asemenea, prezentă la eveniment, arătând superbă într-o rochie neagră strălucitoare, cu decolteu scufundat.

Președintele juriului din acest an, Spike Lee, a făcut o listă elaborată de invitați din lumea muzicii, a filmelor și a modei, care a inclus nume precum Dylan Penn, Natasha Poly, Orlando Bloom, Regina King, Swizz Beatz, Rachel Brosnahan și Soo Joo Park.

Sharon Stone a fost gazda evenimentului. Actrița a ținut un toast în semn de mulțumire pentru toți oaspeții prezenți la eveniment.

La Gala amfAR din acest an, oaspeților li s-a oferit șansa de să-și creeze propria șampanie personală de epocă, care a costat 70.000 de euro (82.638 dolari). Un colier Chopard din aur alb de 18 karate, tanzanit și ametist a strâns 170.000 de euro (200.692 dolari). Licitațiile au curs fără încetare, iar scopul caritabil al evenimentului a fost un succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×