Reclamă

Noi dăm de roată, tu dai de premii. Intră în concurs și vezi ce trebuie să faci pentru a câștiga un Smart TV

Noi dăm de roată, iar tu dai de premii și poți să câștigi un Smart TV. Intră și tu în concursul nostru și vezi ce trebuie să faci pentru a te bucura de un premiu de zile mari. Toamna aceasta te poți delecta privind Sezonul 2 din Roata Vedetelor în AntenaPLAY. În plus, ai șansa să afli secretele vedetelor tale preferate.

Publicat: 16 septembrie 2022, 16:14 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 13:39
Beatrice Soare în timp ce învârte de roata creată pentru emisiunea roata vedetelor pentru a te înscrie în concursul echipei CaTine
Noi dăm de roată, iar tu dai de premii și câștigi un Smart TV. Intră și tu în concursul nostru și vezi ce trebuie să faci pentru a te bucura de marele premiu / AntenaPLAY.ro

Nimic nu este mai relaxant decât o zi petrecută pe canapea, urmărind emisiunea preferată în fața unui Smart TV performant. Cum fanii emisiunii Roata Vedetelor sunt importanți pentru noi, ne-am gândit să-i răsplătim cu un super premiu. Dacă ești pasionată de secretele ascunse ale vedetelor sau pur și simplu vrei să afli picanterii din viața lor personală, te invităm să te înscrii într-un super concurs.

Noi dăm de roată, tu dai de premii

Prima etapă a concursului s-a încheiat!
Numele primului câștigător este Mihaela Roman.

A doua etapă a concursului s-a încheiat!
Numele câștigătorului este Denisa Anghel.

Sezonul 2 din Roata Vedetelor îți aduce super premii! Pe lângă invitații de excepție, glume, provocări incitate și secrete picante, noi ți-am pregătit și un concurs. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii simpli din regulamentul concursului.

Concursul se va desfășura în perioada 15.09.2022 – 13.10.2022, iar înscrierile pentru câștigarea premiului se vor face în patru etape.

Reclamă

Prima etapă a concursului se desfășoară în perioada 12-21 septembrie 2022. Pentru prima etapă a concursului câștigătorul va fi desemnat pe data de 22 septembrie 2022 și anunțat pe site-ul nostru, CaTine.ro.

Cea de-a doua etapă a concursului se desfășoară în perioada 22-28 septembrie 2022. Câștigătorul celei de-a doua etape va fi desemnat pe data de 29 septembrie 2022 și va fi anunțat tot la noi pe site.

Cea de-a treia etapă se desfășoară în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2022, ar câștigătorul va fi desemnat pe data de 6 octombrie 2022, urmând a fi anunțat în aceeași zi pe site-ul nostru.

Reclamă

Ultima etapă a concursului se desfășoară în perioada 6 – 12 octombrie 2022, iar câștigătorul va fi desemnat și anunțat pe data de 13 octombrie 2022 pe CaTine.ro.

Pentru a te înscrie în concurs trebuie doar să accesezi site-ul CaTine.ro în pagina special dedicată acestuia. Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile disponibile cu nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, iar mai apoi să răspunzi cât mai creativ la întrebarea săptămânii.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un Smart TV

Pașii pentru a câștiga un Smart TV sunt extrem de simpli. Tot ce trebuie să știi este că noi dăm de roată, iar tu câștigi premii. După înscrierea în concurs, tot ce vei avea de făcut e să răspunzi cât mai creativ la o întrebare specială.

Atenție! Fiecare etapă din concurs va avea o întrebare diferită. Întrebarea va fi formulată exclusiv pe baza conținutului emisiunii Roata Vedetelor – Sezonul 2. Pentru a putea răspunde la întrebări cât mai corect, participanții trebuie să urmărească online în AntenaPLAY Sezonul 2 al emisiunii Roata Vedetelor. 

Întrebările pentru cele patru etape ale concursului sunt:

  • Care ți se pare cel mai amuzant răspuns dat de Ramona Olaru în prima ediție Roata Vedetelor Sezonul 2 și de ce?
  • Care crezi că este cea mai îndrăzneață întrebare primită de Ana Maria Calița la Roata Vedetelor și de ce?
  • Care este visul lui Raul Gheba? Crezi că se va îndeplini?
  • Ce lucru ilegal a făcut Vlad Gherman? Tu ai făcut ceva asemănător?

Înscrierea în concurs se face în mod gratuit. Cu o singură adresă de email, un utilizator se poate înscrie ori de câte ori dorește în fiecare dintre cele patru etape ale concursului. Dacă un participant este desemnat câștigător într-una din etapele concursului, înscrierea sa în celelalte etape nu va fi luată în considerare. Concursul se încheie pe data de 13 octombrie 2022. Câștigătorii vor fi desemnați exclusiv în funcție de creativitatea răspunsului lor.

Cum arată Sezonul 2 din Roata Vedetelor

Roata Vedetelor sezonul doi are super invitați. Ți-am pregătit o selecție importantă de vedete care vor fi supuse provocărilor emisiunii. Roata Vedetelor este un produs original AnteaPLAY.

Te vei bucura de și mai multe jocuri cu întrebări diferite, pe categorii, dar și de răspunsurile sincere ale vedetelor. Regulile pentru vedete sunt cât se poate de simple. Ele nu au voie să răspundă de două sau mai multe ori la întrebări din aceeași categorie.

Dacă se repetă întrebarea, vedetele trebuie să dea din nou de roată. Celebritățile au voie să refuze o singură întrebare. Nu în ultimul rând, dacă nu nimeresc WILD CARD, le va fi adresată întrebarea sălbatică a roții. Ce mai aștepți? Urmărește sezonul 2 din Roata Vedetelor exclusiv în AntenPLAY și hai să câștigi un Smart TV.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×