Reclamă

Noi dezvăluiri despre Brittany Murphy. Filmul documentar despre ultimele zile din viața actriței

La aproape 12 ani de când a trecut în neființă ies noi dezvăluiri despre actrița Brittany Murphy. Filmul documentar What Happened, Brittany Murphy? aduce în lumină ultimele zile din viața vedetei. Premiera documentarului este programată pentru data de 14 octombrie 2021 în Statele Unite ale Americii. Povestea va fi centrată asupra momentului din 2009, atunci când Brittany Murphy a fost găsită inconștientă pe podeaua casei sale.

Publicat: 11 octombrie 2021, 7:00

Cauzele decesului sunt încă învăluite în mister. S-a scris mult despre decesul actriței, însă nimeni nu a putut spune cu certitudine ce s-a întâmplat la acel moment. Filmul documentar și-a propus să facă lumină și să prezinte ultimele zile din viața actriței. În cadrul documentarului vor fi prezentate mai multe aspecte ale vieții sale, dar și ale relației cu soțul său, Simon Monjack.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre Brittany Murphy

Actrița Brittany Murphy a fost găsită fără suflare în anul 2009 întinsă pe podeaua casei. Nimeni nu a putut înțelege ce s-a întâmplat la acel moment, iar decesul său a rămas mult timp sub semnul întrebării. Actrița a încetat din viață pe data de 20 decembrie 2009 la vârsta de 32 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brittany Murphy în timp ce oferă autografe fanilor săi
Povestea va fi centrată asupra momentului din 2009, atunci când Brittany Murphy a fost găsită inconștientă pe podeaua casei sale / Getty Images

Cinci luni mai târziu, soțul său, scenaristul Simon Monjack în vârstă de 40 de ani a murit într-un mod la fel de misterios. În filmul documentar care va fi lansat pe 14 octombrie apar noi dezvăluiri despre Brittany Murphy, dar și despre trecutul plin de controverse al soțului său, Simon Monjack.

Reclamă

Filmul documentar va include mai multe interviuri cu mama scenaristului Simon Monjack și cu fratele acestuia, James. Pe lângă cei doi, la interviuri va lua parte și Elizabeth Ragsdale, fosta logodnică a scenaristului. Aceasta a făcut de-a lungul timpului mai multe declarații cu privire la presupusul său logodnic.

Conform acesteia Monjack a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce aceasta a rămas însărcinată. Se pare că scenaristul a insistat ca Elizabeth Ragsdale să nască în Statele Unite.

Însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică atunci când scenaristul Monjack nu s-a mai prezentat niciodată la aeroport să o aștepte pe logodnica sa.

Reclamă

Povestea pare desprinsă dintr-un scenariu de la Hollywood, motiv pentru care cele mai noi dezvăluiri despre decesul actriței Brittany Murphy continuă să țină primele pagini. 

Ce s-a întâmplat după decesul actriței Brittany Murphy

Filmul documentar What Happened, Brittany Murphy? aduce la lumină ultimele zile din viața actriței, dar și ce s-a întâmplat după decesul acesteia. În cadrul documentarului mai multe persoane din viața actriței și-a soțului ei au oferit interviuri sincere despre cum au văzut ei viața celor doi.

Regizorul documentarului a declarat că bărbatul avea un comportament straniu și că actrița a fost ultima sa victimă. Regizorul documentarului a observat un adevărat tipar în comportamentul fostului soț al actriței.

Makeup artista Trista Jordan a oferit și ea câteva informații despre ultimele zile pe care le-a petrecut cu Brittany Murphy. Trista Jordan s-a ocupat de machiajul actriței pentru filmul la care lucra la acel moment, Something Wicked.

Ochii ei păreau atât de triști, ea îmi părea foarte tristă. Nu era ea însăși. Cred că era foarte îndurerată, era asemenea unei căprioare care abia se mai ține pe picioare.

– Trista Jordan

În 2010 s-a stabilit că actrița Brittany Murphy a decedat în urma unei pneumonii netratate, combinată cu anemie și intoxicație provocată de la medicamentele pe care le lua. 

Cine era Simon Monjack

Simon Monjack era un scenarist englez, regizor și producător. Acesta a fost căsătorit cu Brittany Murphy din anul 2007 și până în 2009. Noi dezvăluiri despre soția scenaristului, Brittany Murphy vor ieși la iveală cu ocazia documentarului care se va lansa despre ultimele zile din viața sa. Soția sa a fost găsită pe podeaua din baia casei pe care o împărțea cu Simon. Câteva luni mai târziu, Simon a murit în condiții asemănătoare.

S-a stabilit atunci că acesta ar fi suferit de pneumonie, la fel ca soția sa. Simon Monjack a decedat la vârsta de 40 de ani pe data de 23 mai 2010.

Actrița Brittany Murphy alături de soțul său Simon Monjack în anul 2008
Noi dezvăluiri despre soția scenaristului, Brittany Murphy vor ieși la iveală cu ocazia documentarului care se va lansa despre ultimele zile din viața sa / Getty Images

Bărbatul devenise faimos în urma filmelor Two Days, Nine Lives și Factory Girl. Relația sa cu Brittany Murphy i-a propulsat și mai mult cariera în lumea filmului. Înainte de relația sa cu Brittany Murphy, bărbatul a mai fost căsătorit cu Simone Bienne, o terapeută britanică.

Cei doi s-au căsătorit în 2001, iar în 2006 au divorțat, iar la scurt timp s-au separat definitiv.

Monjack a întâlnit-o pe actrița Brittany Murphy în anul 2006, iar cei doi s-au căsătorit la doar un an distanță. Însă relația dintre cei doi pare că nu a mers așa cum și-au dorit. Cei mai mulți sunt de părere că actrița Brittany Murphy era extrem de nefericită alături de soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×