Reclamă

Noor Alfallah a cerut custodia fiului său, Roman. Vedeta are un băiețel împreună cu Al Pacino

Noor Alfallah a cerut custodia fiului său, Roman. Vedeta are un băiețel împreună cu Al Pacino. Publicațiile internaționale au intrat în posesia documentelor semnate de divă. Aceasta ar fi cerut ca Al Pacino să aibă „un număr rezonabil de vizite”. Micuțul celor doi are doar trei luni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 septembrie 2023, 6:34

Al Pacino și Noor Alfallah au semnat actele pentru custodia fizică a fiului lor. Documentele au fost obținute de publicația The Blast. Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a devenit mamă pentru prima dată alături de actorul în vârstă de 83 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noor Alfallah a cerut custodia fiului său, Roman

Alfallah i-a cerut actorului să aibă custodia legală comună asupra copilului. Acest lucru i-ar permite autorului să participe la deciziile majore referitoare la copilul lor, inclusiv la tratamentu medical și educație.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Al Pacino și Noor Alfallah au fost fotografiați de paparazzi înainte să ajungă la restaurantul în care s-a filmat următorul videoclip al lui Bad Bunny
Al Pacino și Noor Alfallah au venit împreună la filmările clipului pentru single-ul „Where She Goes”, care va fi lansat de Bad Bunny / Profimedia Images

Noor și Al Pacino nu sunt căsătoriți. Cu toate acestea, actorul și-a recunoscut fiul după ce a cerut un test de paternitate care să dovedească faptul că băiețelul este al său. Totodată, sursele internaționale spun că a fost specificată o sumă pentru întreținerea copilului.

Reclamă

Conform actelor obținute de publicațiile internaționale, venitul fiecărui părinte trebuie stabilit mai întâi înainte de a dispune pensia pentru copil. De asemenea, Alfallah cere instanței ca partenerul său să-și plătească onorariile legale și orice costuri asociate cazului.

O declarație voluntară de paternitate a fost semnată de ambele părți, potrivit rapoartelor care au apărut cu șase zile înainte de nașterea bebelușului.

Documentul a fost semnat de Alhallah, Al Pacino și de către un martor terț. Al Fallah și Al Pacino par să fie în continuare împreună. Cei doi au fost văzuți la scurt timp după ce vedeta a devenit mămică.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Noor Alfallah și Al Pacino

Al Pacino și partenera sa au fost văzuți pentru prima dată împreună în anul 2022. Apropiații cuplului au declarat atunci că cei doi sunt împreună de ceva vreme, însă ar fi preferat să țină relația ferită de ochii curioșilor.

Mulți au susținut că Noor și Al Pacino s-ar fi întâlnit încă din perioada pandemiei. Actorul internațional și partenera sa au adus pe lume un băiețel. Băiețelul este cel de-al patrulea copil pentru actor și primul pentru Noor.

Actorul mai are o fiică alături de fosta sa iubită, Jan Tattant. Acesta mai are o pereche de gemeni alături de fosta parteneră Beverly D’Angelo. Atunci când a anunțat că este însărcinată, Noor a părut extrem de încântată.

Cu toate acestea, Al Pacino a fost la început sceptic cu privire la sarcina partenerei sale. Apropiații cuplului susțin că acesta ar fi cerut un test de paternitate. Testul a arătat faptul că Al Pacino este tatăl copilului. Cei doi părinți vor avea custodie comună asupra copilului, conform celor mai recente declarații ale apropiaților celor doi.

Al Pacino se obligă să se implice în viața fiului său și să-l susțină financiar și nu numai. Apropiații cuplului susțin că cei doi sunt în continuare în relații foarte bune.

Actorul, în vârstă de 83 de ani, se bucură de relația pe care o are alături de partenera sa. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă reală pentru cei doi îndrăgostiți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×