Reclamă

Al Pacino nu intenționează să se căsătorească cu Noor Alfallah, după nașterea fiului lor. Actorul vrea să ajungă la un „acord financiar”

Al Pacino nu intenționează să se căsătorească cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. Sursele au spus că el simte că ea a încercat să-l „prindă” în capcană ca să ajungă în fața altarului, a scris RadarOnline.com.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 iunie 2023, 6:12

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că actorul este copleșit după ce a devenit tată pentru a patra oară la vârsta de 83 de ani. O persoană din interior a spus că actorul a apelat la fosta sa parteneră Beverly D’Angelo pentru a cere sfaturi. Cei doi au rămas într-o relație foarte bună și se ajută atunci când au nevoie unul de altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Pacino nu intenționează să se căsătorească cu Noor Alfallah

Întrucât relația actorului cu Noor este încordată, persoane apropiate celor doi au spus că a cerut un test de paternitate. Acesta a vrut cu orice preț să dovedească că copilul este al lui.

Al Pacino și Beverly nu au fost căsătoriți niciodată. Cu toate acestea, au trăit împreună timp de șapte ani. Ei au rămas în legătură pentru creșterea gemenilor lor, Olivia și Anton, în vârstă de 22 de ani. Între timp, o persoană din interior a spus că Al simte că Noor l-a „trădat”. Se pare că actorul mai crede că Noor „încearcă să-l prindă în capcană” pentru o căsătorie.

Al PAcino după o întâlnire cu Noor Alfallah la restaurant
Al Pacino este tată de băiețel la vârsta de 83 de ani / Profimedia Images

Pe 11 iunie, în fotografiile obținute de Daily Mail, Al și Beverly au fost văzuți stând în Los Angeles, având ceea ce părea o conversație serioasă.

Reclamă

În timp ce Al Pacino vrea să facă parte din viața copilului său, „nu vrea să facă toată treaba cu bebelușul la vârsta lui, cu hrănirea de la 4 dimineața, schimbarea scutecelor și toate acestea”, au mai spus sursele. „Între timp, el nu se va căsători cu Noor. Cu toate acestea, ar dori să ajungă la o înțelegere financiară cu ea. El vrea de asemenea să petreacă timp cu copilul. Și aici intervine Beverly.”

De ce a ajuns Al Pacino să ceară un test de paternitate

Potrivit prietenilor actorului, celebrul actor a aflat că iubita sa mult mai tânără este însărcinată atunci când avea deja 6 luni de sarcină.

Reclamă

Al Pacino a spus că nu crede că el este tatăl copilului pentru că nu avuseseră relații intime de ceva timp plus. El a mai menționat și problemele de sănătate care l-ar împiedica să mai fie tată. Tot apropiații celor doi au mai declarat pentru presa tabloidă că Noor a decis să ascundă sarcina pentru că actorul nu își mai dorea alți copii.

Pe de altă parte, testul de paternitate a dovedit că Al Pacino este tatăl copilului.

Recent, s-a dovedit că cei doi au o relație destul de bună. Ei au fost surprinși la un restaurant celebru și părea că au petrecut timp de calitate împreună. Al Pacino și Noor au decis ca pe fiul lor să-l numească Roman Pacino. Zvonuri despre relația lor au apărut în luna aprilie a anului trecut, dar și-au păstrat povestea de iubire departe de ochii lumi.

Al Pacino este deja tatăl a trei copii adulți. Actorul o are pe fiica Julie, în vârstă de 33 de ani, din relația cu Jan Tarrant. De asemenea, e tată și pentru gemenii de 22 de ani Anton și Olivia cu fosta sa parteneră Beverly D’Angelo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×