Reclamă

Noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală

Continuarea serialului american, ce va fi intitulată „Just like that”, va include trei noi personaje feminine de culoare. Producătorii executivi, Sarah Jessica Parker și Michale Patrick Smith, „nu voiau ca această poveste să aibă în continuare o distribuție formată numai din persoane caucaziene”. De aceea, potrivit presei internaționale, noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală.

Publicat: 9 mai 2021, 7:15

Kim Cattrall, actrița ce a interpretat personajul Samantha Jones, nu va juca în nou sezon al serialului. Serialul HBO fusese criticat în trecut din cauza lipsei de diversitate din rândul personajelor și echipei de scenariști.

Și alți actori au anunțat că nu vor mai face parte din distribuția serialului. Precum Chris Noth, ce renunță la rolul lui Mr. Big, soțul lui Carrie Bradshaw, sau David Eigenberg, ce a jucat rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

Sex and the City include mai multă diversitate culturală

„[Producătorii] încearcă să relateze o poveste onestă despre cum este să fii femeie de 50 de ani, în New York. Se poate ca prietenii pe care îi ai la vârsta de 30 de ani, să nu fie aceiași pe care îi ai la 50”, a mărturisit Casey Bloys, director executiv al departamentului de conținut editorial al canalului de televiziune HBO Max. Bloys a mai adăugat că o distribuție care nu este diversă, „nu este reprezentativă orașului New York”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Actrița Sundra Oakley a fost una dintre puținele femei de culoare care au apărut episodic în serialul de televiziune. Sundra Oakley a apărut în episodul „No Ifs, Ands, or Butts”, din cadrul sezonului al treilea. Aceasta a interpretat ​​rolul surorii unui magnat din domeniul muzical, cu care se întâlnește Samantha. Oakley a criticat modul în subiectul rasial a fost abordat în acel episod. Noul „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală pentru a întâmpina criticile primite de-a lungul timpului, legate de acest subiect.

Reclamă

Se zvonește că Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor câștiga peste 1 milion de dolari pe episod, pentru noua serie ce include 10 episoade. Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute.

Conflicte interne

Între Kim Catrall și Sarah Jessica Parker ar fi existat disensiuni de mai mulți ani, deși Parker a insistat c ăîntre cele două nu ar fi existat niciun fel de antipatii.

Reclamă

„Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”

– Sarah Jessica Parker

În ciuda declarațiilor lui Parker, Cattrall a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul ei cu Parker în urmă cu trei ani, când a insistat că nu este „prietenă” cu niciuna dintre colegele ei din „Sex and the City”.

Ea a spus atunci: „Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un anumit fel, este mai bine așa ”. Cattrall a catalogat-o ulterior pe Sarah Jessica Parker drept „toxică și crudă”.

Vom revedea în curând familiarele chipuri ale personajelor din „Sex and the City”, care între timp au evoluat. Serialul HBO a fost iubit de fani din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare reînceperea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×