Reclamă

Noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală

Continuarea serialului american, ce va fi intitulată „Just like that”, va include trei noi personaje feminine de culoare. Producătorii executivi, Sarah Jessica Parker și Michale Patrick Smith, „nu voiau ca această poveste să aibă în continuare o distribuție formată numai din persoane caucaziene”. De aceea, potrivit presei internaționale, noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală.

Publicat: 9 mai 2021, 7:15

Kim Cattrall, actrița ce a interpretat personajul Samantha Jones, nu va juca în nou sezon al serialului. Serialul HBO fusese criticat în trecut din cauza lipsei de diversitate din rândul personajelor și echipei de scenariști.

Și alți actori au anunțat că nu vor mai face parte din distribuția serialului. Precum Chris Noth, ce renunță la rolul lui Mr. Big, soțul lui Carrie Bradshaw, sau David Eigenberg, ce a jucat rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

Sex and the City include mai multă diversitate culturală

„[Producătorii] încearcă să relateze o poveste onestă despre cum este să fii femeie de 50 de ani, în New York. Se poate ca prietenii pe care îi ai la vârsta de 30 de ani, să nu fie aceiași pe care îi ai la 50”, a mărturisit Casey Bloys, director executiv al departamentului de conținut editorial al canalului de televiziune HBO Max. Bloys a mai adăugat că o distribuție care nu este diversă, „nu este reprezentativă orașului New York”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Actrița Sundra Oakley a fost una dintre puținele femei de culoare care au apărut episodic în serialul de televiziune. Sundra Oakley a apărut în episodul „No Ifs, Ands, or Butts”, din cadrul sezonului al treilea. Aceasta a interpretat ​​rolul surorii unui magnat din domeniul muzical, cu care se întâlnește Samantha. Oakley a criticat modul în subiectul rasial a fost abordat în acel episod. Noul „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală pentru a întâmpina criticile primite de-a lungul timpului, legate de acest subiect.

Reclamă

Se zvonește că Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor câștiga peste 1 milion de dolari pe episod, pentru noua serie ce include 10 episoade. Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute.

Conflicte interne

Între Kim Catrall și Sarah Jessica Parker ar fi existat disensiuni de mai mulți ani, deși Parker a insistat c ăîntre cele două nu ar fi existat niciun fel de antipatii.

Reclamă

„Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”

– Sarah Jessica Parker

În ciuda declarațiilor lui Parker, Cattrall a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul ei cu Parker în urmă cu trei ani, când a insistat că nu este „prietenă” cu niciuna dintre colegele ei din „Sex and the City”.

Ea a spus atunci: „Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un anumit fel, este mai bine așa ”. Cattrall a catalogat-o ulterior pe Sarah Jessica Parker drept „toxică și crudă”.

Vom revedea în curând familiarele chipuri ale personajelor din „Sex and the City”, care între timp au evoluat. Serialul HBO a fost iubit de fani din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare reînceperea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×