Noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală

Continuarea serialului american, ce va fi intitulată „Just like that”, va include trei noi personaje feminine de culoare. Producătorii executivi, Sarah Jessica Parker și Michale Patrick Smith, „nu voiau ca această poveste să aibă în continuare o distribuție formată numai din persoane caucaziene”. De aceea, potrivit presei internaționale, noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală.

Publicat: 9 mai 2021, 7:15 / Actualizat: 5 mai 2021, 15:05

Kim Cattrall, actrița ce a interpretat personajul Samantha Jones, nu va juca în nou sezon al serialului. Serialul HBO fusese criticat în trecut din cauza lipsei de diversitate din rândul personajelor și echipei de scenariști.

Și alți actori au anunțat că nu vor mai face parte din distribuția serialului. Precum Chris Noth, ce renunță la rolul lui Mr. Big, soțul lui Carrie Bradshaw, sau David Eigenberg, ce a jucat rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

Sex and the City include mai multă diversitate culturală

„[Producătorii] încearcă să relateze o poveste onestă despre cum este să fii femeie de 50 de ani, în New York. Se poate ca prietenii pe care îi ai la vârsta de 30 de ani, să nu fie aceiași pe care îi ai la 50”, a mărturisit Casey Bloys, director executiv al departamentului de conținut editorial al canalului de televiziune HBO Max. Bloys a mai adăugat că o distribuție care nu este diversă, „nu este reprezentativă orașului New York”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Actrița Sundra Oakley a fost una dintre puținele femei de culoare care au apărut episodic în serialul de televiziune. Sundra Oakley a apărut în episodul „No Ifs, Ands, or Butts”, din cadrul sezonului al treilea. Aceasta a interpretat ​​rolul surorii unui magnat din domeniul muzical, cu care se întâlnește Samantha. Oakley a criticat modul în subiectul rasial a fost abordat în acel episod. Noul „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală pentru a întâmpina criticile primite de-a lungul timpului, legate de acest subiect.

Se zvonește că Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor câștiga peste 1 milion de dolari pe episod, pentru noua serie ce include 10 episoade. Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute.

Conflicte interne

Între Kim Catrall și Sarah Jessica Parker ar fi existat disensiuni de mai mulți ani, deși Parker a insistat c ăîntre cele două nu ar fi existat niciun fel de antipatii.

„Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”

– Sarah Jessica Parker

În ciuda declarațiilor lui Parker, Cattrall a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul ei cu Parker în urmă cu trei ani, când a insistat că nu este „prietenă” cu niciuna dintre colegele ei din „Sex and the City”.

Ea a spus atunci: „Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un anumit fel, este mai bine așa ”. Cattrall a catalogat-o ulterior pe Sarah Jessica Parker drept „toxică și crudă”.

Vom revedea în curând familiarele chipuri ale personajelor din „Sex and the City”, care între timp au evoluat. Serialul HBO a fost iubit de fani din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare reînceperea acestuia.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×