Reclamă

Noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală

Continuarea serialului american, ce va fi intitulată „Just like that”, va include trei noi personaje feminine de culoare. Producătorii executivi, Sarah Jessica Parker și Michale Patrick Smith, „nu voiau ca această poveste să aibă în continuare o distribuție formată numai din persoane caucaziene”. De aceea, potrivit presei internaționale, noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală.

Publicat: 9 mai 2021, 7:15

Kim Cattrall, actrița ce a interpretat personajul Samantha Jones, nu va juca în nou sezon al serialului. Serialul HBO fusese criticat în trecut din cauza lipsei de diversitate din rândul personajelor și echipei de scenariști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și alți actori au anunțat că nu vor mai face parte din distribuția serialului. Precum Chris Noth, ce renunță la rolul lui Mr. Big, soțul lui Carrie Bradshaw, sau David Eigenberg, ce a jucat rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

Sex and the City include mai multă diversitate culturală

„[Producătorii] încearcă să relateze o poveste onestă despre cum este să fii femeie de 50 de ani, în New York. Se poate ca prietenii pe care îi ai la vârsta de 30 de ani, să nu fie aceiași pe care îi ai la 50”, a mărturisit Casey Bloys, director executiv al departamentului de conținut editorial al canalului de televiziune HBO Max. Bloys a mai adăugat că o distribuție care nu este diversă, „nu este reprezentativă orașului New York”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Actrița Sundra Oakley a fost una dintre puținele femei de culoare care au apărut episodic în serialul de televiziune. Sundra Oakley a apărut în episodul „No Ifs, Ands, or Butts”, din cadrul sezonului al treilea. Aceasta a interpretat ​​rolul surorii unui magnat din domeniul muzical, cu care se întâlnește Samantha. Oakley a criticat modul în subiectul rasial a fost abordat în acel episod. Noul „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală pentru a întâmpina criticile primite de-a lungul timpului, legate de acest subiect.

Reclamă

Se zvonește că Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor câștiga peste 1 milion de dolari pe episod, pentru noua serie ce include 10 episoade. Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute.

Conflicte interne

Între Kim Catrall și Sarah Jessica Parker ar fi existat disensiuni de mai mulți ani, deși Parker a insistat c ăîntre cele două nu ar fi existat niciun fel de antipatii.

Reclamă

„Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”

– Sarah Jessica Parker

În ciuda declarațiilor lui Parker, Cattrall a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul ei cu Parker în urmă cu trei ani, când a insistat că nu este „prietenă” cu niciuna dintre colegele ei din „Sex and the City”.

Ea a spus atunci: „Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un anumit fel, este mai bine așa ”. Cattrall a catalogat-o ulterior pe Sarah Jessica Parker drept „toxică și crudă”.

Vom revedea în curând familiarele chipuri ale personajelor din „Sex and the City”, care între timp au evoluat. Serialul HBO a fost iubit de fani din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare reînceperea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×