Reclamă

Noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală

Continuarea serialului american, ce va fi intitulată „Just like that”, va include trei noi personaje feminine de culoare. Producătorii executivi, Sarah Jessica Parker și Michale Patrick Smith, „nu voiau ca această poveste să aibă în continuare o distribuție formată numai din persoane caucaziene”. De aceea, potrivit presei internaționale, noul sezon al serialului „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală.

Publicat: 9 mai 2021, 7:15

Kim Cattrall, actrița ce a interpretat personajul Samantha Jones, nu va juca în nou sezon al serialului. Serialul HBO fusese criticat în trecut din cauza lipsei de diversitate din rândul personajelor și echipei de scenariști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și alți actori au anunțat că nu vor mai face parte din distribuția serialului. Precum Chris Noth, ce renunță la rolul lui Mr. Big, soțul lui Carrie Bradshaw, sau David Eigenberg, ce a jucat rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

Sex and the City include mai multă diversitate culturală

„[Producătorii] încearcă să relateze o poveste onestă despre cum este să fii femeie de 50 de ani, în New York. Se poate ca prietenii pe care îi ai la vârsta de 30 de ani, să nu fie aceiași pe care îi ai la 50”, a mărturisit Casey Bloys, director executiv al departamentului de conținut editorial al canalului de televiziune HBO Max. Bloys a mai adăugat că o distribuție care nu este diversă, „nu este reprezentativă orașului New York”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Actrița Sundra Oakley a fost una dintre puținele femei de culoare care au apărut episodic în serialul de televiziune. Sundra Oakley a apărut în episodul „No Ifs, Ands, or Butts”, din cadrul sezonului al treilea. Aceasta a interpretat ​​rolul surorii unui magnat din domeniul muzical, cu care se întâlnește Samantha. Oakley a criticat modul în subiectul rasial a fost abordat în acel episod. Noul „Sex and the City” include mai multă diversitate culturală pentru a întâmpina criticile primite de-a lungul timpului, legate de acest subiect.

Reclamă

Se zvonește că Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor câștiga peste 1 milion de dolari pe episod, pentru noua serie ce include 10 episoade. Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute.

Conflicte interne

Între Kim Catrall și Sarah Jessica Parker ar fi existat disensiuni de mai mulți ani, deși Parker a insistat c ăîntre cele două nu ar fi existat niciun fel de antipatii.

Reclamă

„Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem”

– Sarah Jessica Parker

În ciuda declarațiilor lui Parker, Cattrall a vorbit pentru prima dată în public despre conflictul ei cu Parker în urmă cu trei ani, când a insistat că nu este „prietenă” cu niciuna dintre colegele ei din „Sex and the City”.

Ea a spus atunci: „Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un anumit fel, este mai bine așa ”. Cattrall a catalogat-o ulterior pe Sarah Jessica Parker drept „toxică și crudă”.

Vom revedea în curând familiarele chipuri ale personajelor din „Sex and the City”, care între timp au evoluat. Serialul HBO a fost iubit de fani din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare reînceperea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×