Reclamă

Olivia Wilde a ieșit la plimbare cu producătorul Bryn Mooser în Los Angeles. A trecut un an de la despărțirea de Harry Styles

Olivia Wilde a ieșit la plimbare cu producătorul Bryn Mooser în Los Angeles. A trecut un an de la despărțirea de Harry Styles, separare care a ținut primele pagini ale tabloidelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 decembrie 2023, 11:16

Actrița în vârstă de 39 de ani a putut fi văzută zâmbind în timp ce petrecea cu Bryn, în vârstă de 44 de ani. Ei au fost fotografiați în Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se simțeau foarte bine împreună, dar asta se poate datora prieteniei lor de ani de zile. Ieșirea are loc la 13 luni după ce Wilde și fostul membru One Direction Harry Styles s-au despărțit după doi ani de relație.

Olivia Wilde a ieșit la plimbare cu producătorul Bryn Mooser

Bryn și Olivia se cunosc de mai bine de 15 ani. Ea a fost anterior producător co-executiv pentru scurtmetrajul documentar din 2013 The Rider And The Storm, regizat de Bryn.

Anul trecut, Variety a scris că actrița a fost, de asemenea, în discuții cu studioul lui Mooser XTR pentru a-și face debutul în regie documentară.

Olivia Wilde, la plimbare cu un bărbat
Olivia Wilde a ieșit la plimbare cu producătorul Bryn Mooser în Los Angeles / Profimedia Images
Reclamă

Atât Olivia, cât și Bryn erau îmbrăcați lejer, dar în culori închise pentru ieșirea lor de seară. Vedeta purta un pardesiu gri, cu revere scurte peste un hanorac negru. Olivia și-a asortat hanoracul cu o pereche de pantaloni negri, precum și cu cizme. Vedeta House a fost machiată natural și s-a accesorizat cu o geantă mare de mână. Părul blond era coafat cu cărare pe mijloc. Bryn arăta cool într-o jachetă neagră, pe care o purta deschisă deasupra unei jachete bleumarin mai subțiri.

Wilde și prietenul ei și-au oferit atingeri tandre. Vedeta a stat foarte apropiată de el în timp ce mergeau către valetul de la restaurantul la care luaseră masa.

Cei doi erau în mod clar într-o dispoziție grozavă. Au fost văzuți prostndu-se și râzând în timp ce așteptau la standul de valet.

Reclamă

Wilde și Bryn chiar au și lucrat împreună

Variety a scris în noiembrie 2022 despre colaborarea Oliviei cu studioul lui Bryn. Se pare că cei doi au devenit prieteni și colaboratori în urmă cu peste un deceniu.

„Eu și Olivia ne-am cunoscut acum aproximativ 15 ani și am lucrat împreună în Haiti după cutremurul din [2010]”, a dezvăluit el. „Am început să fac filme acolo și ea mă ajuta mereu cu ele.”

Mooser a colaborat anterior cu Wilde producând scurtmetrajul ei de benzi desenate Free Hugs din 2011, pe care l-a regizat.

Olivia și Bryn au probabil multe de discutat la nivel profesional, deoarece ambii sunt acum realizatori de film. Ea și-a făcut debutul regizoral în 2019 cu comedia Booksmart. Filmul a fost un succes în rândul criticilor, dar a avut performanțe slabe la box office.

Olivia Wilde și începutul relației cu Harry Styles

Următorul ei lungmetraj a fost thrillerul psihologic Don’t Worry Darling, cu Florence Pugh și fostul iubit al Oliviei, Harry Styles, alături de Chris Pine.

Înainte de lansarea filmului, au circulat zvonuri că relația dintre Olivia și Florence ar fi avut de suferit din cauza filmului, care se pare că a început să se întâlnească cu Harry.

De asemenea, s-a zvonit că Olivia a dispărut de pe platourile de filmare cu Harry în timpul producției, lăsându-l pe directorul ei de imagine Matthew Libatique să regizeze în locul ei.

Wilde a negat atunci toate zvonurile apărute. Actrița a negat că ar fi avut o aventură cu Styles înainte ca relația ei cu Sudeikis să se încheie, în ciuda informațiilor care susțin contrariul.

Ea și Sudeikis au început să se întâlnească în 2011 și ulterior s-au logodit în 2013, dar cei doi nu au mai făcut niciodată pași către căsătorie. Cuplul are un fiu pe nume Otis, nouă ani și o fiică, pe nume Daisy, de șapte ani.

După încheierea relației lor, cei doi foști parteneri au stârnit mai multe controverse. Cu toate acestea, se pare că de atunci ei au găsit o modalitate mai prietenoasă de a se ocupa de copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×