Reclamă

Olivia Wilde susține că Jason Sudeikis nu vrea să plătească pensia alimentară a copiilor săi. Ce declarații a făcut despre fostul logodnic

Olivia Wilde susține că Jason Sudeikis nu vrea să plătească pensia alimentară a copiilor săi. Modelul a făcut mai multe declarații despre bătălia pe care o duce cu fostul său logodnic. Ea și Jason au împreună doi copii. Micuțul Otis și micuța Daisy trăiesc alături de mama lor.

Publicat: 7 aprilie 2023, 11:41

Olivia Wilde susține că plătește integral pentru a se asigura că nevoile copiilor săi sunt satisfăcute. Actrița nu beneficiază de niciun ajutor din partea fostului său partener. Mai multe documente legale au fost făcute publice recent. Acestea atestă că Olivia are cheltuieli de peste 170.000 de dolari pe lună pentru copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Wilde susține că Jason Sudeikis nu vrea să plătească pensia alimentară a copiilor săi

Olivia Wilde i-a cerut de mai multe ori fostului său logodnic să se implice în creșterea celor doi copii pe care îi au împreună. Actrița i-a cerut în mod formal fostului partener să înceapă să plătească pensia alimentară pentru Otis și Daisy.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Olivia Wilde împreună cu Daisy și Otis Sudeikis în timp ce se plimbă pe străzile din Los Angeles
Olivia Wilde petrece mult timp în compania celor doi copii, Otis și Daisy / Profimedia Images

Cu toate acestea, diva nu a primit niciun răspuns de la fostul partener, iar banii nu au ajuns niciodată la ea. Olivia și Jason au rupt logodna în anul 2020. Jason ar fi trebui să plătească pensia alimentară a celor doi copii încă de atunci, însă acesta a refuzat și a reușit să se sustragă de la îndatoririle de tată.

Reclamă

”Jason nu plătește nicio pensie alimentară în acest moment, lucru care se întâmplă în ciuda nenumăratelor rugăminți pe care le-am avut față de el. Am căzut amândoi de acord că ne vom implica în creșterea copiilor și că vom evita orice fel de litigii în această chestiune”.

Olivia susține că ea și Jason împart ”anumite cheltuieli” de întreținerea ale copiilor, cum ar fi taxele de școlarizare. Totuși, actrița spune că se ocupă singură de celelalte cheltuieli care ține de alimentație, haine, activități extracurriculare sau medicație.

O sursă apropiată lui Jason a declarat că cei doi ar fi fost de acord să împartă în mod egal toate cheltuielile ce țin de întreținerea celor doi copii. Olivia este o mămică implicată, în ciuda faptului că nu este ajutată de fostul său partener.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Olivia și logodnicul său s-au întâlnit pentru prima dată în luna mai a anului 2011. Acești au participat la o petrecere găzduită de emisiunea Saturday Night Live. Cei doi s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt, dar niciunul nu a făcut o mișcare în acest sens.

Au urmat o serie de întâlniri pe ascuns, pentru ca ulterior aceștia să fie văzuți împreună la un eveniment din luna decembrie a aceluiași an. Cei doi îndrăgostiți au decis să ia lucrurile pas cu pas și să nu grăbească relația. După un an de întâlniri romantice, Olivia și Jason s-au mutat în cele din urmă împreună în New York.

Actrița și partenerul său au fost vizibil îndrăgostiți unul de celălalt. Vedeta a fost cerută în căsătorie în luna ianuarie a anului 2013, ar lucrurile au mers natural între ea și Jason. Olivia visa să aibă trei copii alături de fostul său partener. La sfârșitul lunii octombrie 2013, Olivia anunța cu zâmbetul pe buze că așteaptă primul copil alături de Jason.

Micuțul Otis s-a născut în luna aprilie în 2014. Familia fericită nu părea să se grăbească în ceea ce privește nunta, însă doi ani mai târziu, Olivia a anunțat că este din nou însărcinată. În luna octombrie a anului 2016, olivia anunța fericită că a adus-o pe lume pe micuța Daisy. Relația lor era tot mai înfloritoare.

Pe lângă cei doi copii, aceștia au decis să adopte și un câine împreună. Însă neînțelegerile au apărut treptat, iar Olivia a decis să pună capăt definitiv logodnei în anul 2020.

Decizia a fost luată de comun acord, iar cei doi au rămas în relații bune multă vreme după despărțire. Relația lor s-a degradat pe măsură ce Jason a început să fie tot mai absent din viața copiilor pe care îi are alături de fosta parteneră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×