Reclamă

(P) 5 accesorii pe care să le porți în sezonul cald

Alegerea accesoriilor potrivite este întotdeauna o provocare pentru femei, indiferent de ocazie, ținută, moment al zilei, anotimp și așa mai departe. Ai mai jos o listă cu 5 accesorii pe care să le porți în sezonul cald.

Publicat: 27 aprilie 2023, 12:49

Dar în sezonul cald parcă este și mai complicat să faci asta, pentru că, pe de o parte, este momentul ideal în care poți să-ți expui mai bine anumite articole de care ești mândră, pe de alta, nici nu poți să exagerezi, pentru că ar putea fi inconfortabil să porți mai multe bijuterii sau o geantă masivă din piele, ca să dăm doar două exemple foarte la îndemână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iată 5 accesorii pe care să le porți în sezonul cald.

Bijuterii cu personalitate

Vara este anotimpul ideal în care poți să-ți expui bijuteriile spectaculoase pe care le ai. Hainele mai decoltate și fără mâneci îți permit să le pui în valoare.

Deci, dacă ți-ai cumpărat recent un colier spectaculos de care ești foarte mândră, a venit momentul ideal să-l porți.

Cu toate acestea, îți recomandăm să te accesorizezi cu bijuterii cu măsură în perioada sezonului cald și să nu exagerezi. Câteva sfaturi prețioase în această direcție vei descoperi pe blogul jewelry.ro. De asemenea, folosește bijuteriile care se potrivesc cu outfitul pentru care ai optat într-o anumită zi. Spre exemplu, la o ținută sport poți să porți doar bijuterii foarte simple și discrete.

Reclamă

Ochelari de soare

Pentru sezonul cald, ochelarii de soare sunt accesorii cool, însă și foarte utile. Dar și ochelarii trebuie aleși în ton cu ținuta abordată. Sunt foarte la modă cei colorați și cu forme inedite.

Cu toate acestea, poți să-i porți doar în cazul în care și ținuta este de așa natură. Pentru outfiturile mai formale pe care le porți la serviciu, alege ochelari clasici.

Reclamă

Genți și rucsacuri

Vara, mai ales atunci când este cald afară, nu este tocmai confortabil să porți o geantă masivă, din piele, din cauza temperaturilor ridicate. Deci, este momentul ideal în care să te accesorizezi cu genți sau rucsacuri din material textil, viu colorate – cele care îți fură privirea în vitrinele magazinelor și despre care crezi că n-o să ai ocazia să le porți cu altă ocazie.

Dar acum este vorba despre culoare, soare și zile fericite, așa că poți ieși din zona de confort și să alegi ceva atipic.

Pălării

Pălăriile sunt foarte șic, dar, ca și în cazul ochelarilor de soare, se vor dovedi extrem de utile pe perioada sezonului cald. Modelele și materialele din care sunt realizate sunt nenumărate. De regulă, tipul de pălărie ți-l alegi în funcție de fizionomie și stilul vestimentar.

Pe Marie Claire vei descoperi 25 de tipuri de pălării care se poartă în vara anului 2023. Poți să alegi cel puțin una potrivită gusturilor tale.

Teniși

Deși sandalele sau saboții sunt tipuri de încălțăminte specifice sezonului cald, întotdeauna ajungi la concluzia că este mai practic și mai comod să încalți teniși.

Producătorii s-au adaptat de minune în acest sens și au inclus în colecții nenumărate modele de teniși care pot accesoriza rochii sau fuste și chiar ținute office. Noi suntem de părere că o pereche de teniși clasici albi, din pânză, merge aproape la orice, deci sunt accesorii esențiale în garderoba oricărei femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×