Reclamă

Ce destinație de vacanță ți se potrivește, în funcție de zodie. Află unde poți petrece clipe de neuitat

Dacă ești curioasă ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie, citește articolul de mai jos. Mulți oameni au o listă cu orașe în care ar prefera să călătorească sau chiar să se mute pentru totdeauna. Conform astrologilor, există un loc special pentru fiecare nativ în parte, acolo unde ar trebui să se simtă mai bine ca oriunde. Spiritual, fizic și psihic se vor simți ca într-o escapade și nu vor mai dori să plece niciodată.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 aprilie 2023, 9:14

Indiferent că ești pregătită pentru o scurtă călătorie sau ești gata să te stabilești într-un alt loc, există un oraș pentru fiecare zodie în parte. Te-ai gândit cum ar fi să locuiești în Paris ? Sau să mergi pe străzile din New Orleans ? Cu toții am visat în repetate rânduri, dar există un motiv special pentru care fiecare oraș este conectat cu zodia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce destinație de vacanță ți se potrivește, în funcție de zodie

Dacă ești genul care apreciază lucrurile aparte în viață, poate că ți se potrivește un oraș care are în centru un imens magazin în care ai putea să găsești tot ce te bucură. Dacă ești aventurieră, poate că te vei simți acasă într-un loc cu o viață de noapte pe măsură. Astrologii au creat o listă cu orașe care se potrivesc pentru fiecare nativ în parte, conform personalității lor. Data viitoare când cauți inspirație pentru călătorii, ai putea să iei în considerare și aceste idei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt cunoscuți ca fiind războinici, așa că se vor simți ca acasă în Roma, Italia. Cu o istorie brutală, trebuie să fii sigură că te vei conecta aici cu tot ceea ce te înconjoară. De la mâncare, artă și viața de noapte, ți se va părea că faci parte din peisaj.

Roma este locul potrivit pentru odihnă, dar și pentru a pierde nopțile, având o vreme plăcută, mâncare extraordinară și ruine antice. Va exista întotdeauna ceva de făcut aici. Va exista întotdeauna o aventură la Roma.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă este ceva ce nativii Taur iubesc fără doar și poate este luxul. Și ce locație mai potrivită pentru a merge la cumpărături decât Milano, Italia ? Cu Milano ca fiind capitala modei în lume, va fi fără doar și poate un vis devenit realitate pentru cei aflați în zodia Taur.

Acest oraș are o lungă istorie a creării brandurilor și a devenit de-a lungul timpului un motiv pentru care aici se dă startul în modă la fiecare prezentare în parte.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru cele două personalități ale sale. Astrologii susțin că acest semn de aer s-ar simți extraordinar de bine în Berlin, Germania. Motivul ? Cele două personalități ar fi separate de zid. Chiar dacă zidul a fost dărâmat în 1989, diferențele culturale și estetica au rămas diferite.

Aceștia vor vedea că între partea de est și vest va exista întotdeauna o altfel de idee. Astfel că vei avea timp să îți ocupi viața cu istoria și arhitectura care te înconjoară.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești genul care adoră să stea lângă ocean, dar nu poate părăsi viața de oraș, Sidney, Australia, este locul perfect pentru tine. Cu vremea frumoasă care nu pleacă niciodată, plajele minunante și viața de noapte, totul te va fascina de la primele minute. Este locul perfect pentru nativii Rac. Dacă îți dorești să mergi într-un pub în mijlocul zilei, asta nu înseamnă că trebuie să transformi vizita într-o experiență de o noapte. Acest lucru este perfect, asta pentru că îți vei dori cu siguranță să dormi cât mai devreme posibil pentru a experimenta o nouă zi de aventură.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt obișnuiți să fie regii zodiacului. De aceea, Cairo, Egipt, este loculul ideal pentru acești ambițioși. Cu o istorie magnifică și peisajul formidabil, există aici ceva regal și demn care îi face să rămână cât mai mult timp posibil.

Este chiar logic că își doresc să exploreze și să facă tot mai multe poze într-un loc atât de maiestuos. Nu mai trebuie menționat faptul că locul este de-a dreptul potrivit pentru fotografiile care ulterior vor fi postate fără doar și poate pe Instagram. O prioritate pentru Lei, ar spune specialiștii.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să călătorești în Amsterdam, consider acest lucru ca un semn. Nativii Fecioară se vor simți ca acasă aici. Nu se vor plictisi niciodată, asta pentru că adoră organizarea și stimularea intelectuală. De asemenea, preferă să călătorească în locuri sălbatice.

Este un oraș cunoscut pentru zonele artistice și istoria surprinzătoare. Fecioarele sunt cunoscute pentru energia pe care o dețin, mai ales că aici pot vedea totul mergând pe bicicletă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță și Parisul formează combinația perfecta. Dacă nu ne credeți, ar trebui să vedeți ce spune și Carrie Bradshaw din Sex and the City. Astrologii susțin că acest semn de aer este atras de viața de noapte care are loc în capitala Franței, arată Bustle.com.

De asemenea, natura lor romantică îi face să arate întotdeauna cu degetul către Turnul Eiffel. Vor purta aici cele mai faimoase ținute ale lor și se vor bucur de srăduțele pe care le vor explora în neștire.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se vor bucura fără doar și poate atunci când vor ajunge în Louisiana, New Orleans. Cu un aer mistic și o cultură extrem de bogată, vor simți că aici au renăscut. Arhitectura franceză și muzica diferită, dar și viața de noapte îi va ajuta să-și schimbe stilul de viață. Dacă și-au dorit întotdeauna să vadă cum este să trăiești altundeva decât acasă, aici este cu siguranță locul potrivit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt pregătiți întotdeauna pentru aventură, așa că Miami, Florida, este locul potrivit pentru ei. Au o mulțime de oportunități pentru a se simți liberi și nestingheriți.

Miami oferă o varietate de oferte în ceea ce privește mâncarea, băuturile, parcurile tematice, dar și arta. Are o combinație de culturi care îi va face pe nativi să se minuneze la fiecare pas.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu se vor simți bine în alt loc decât Londra. Aici au parcuri, muzee, dar și orele de noapte în care pot petrece în voie fără niciun stres. Se pot bucura de mâncarea scumpă, dar și de hotelurile care-I vor face să se simtă ca niște vedete.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor întotdeauna o provocare, așa că New York este locul perfect pentru o călătorie mai lungă. De asemenea, poate fi chiar cea de-a doua casă.

Cu un mix de culturi, aici vor vedea că-și pot extinde orizontul și își pot lăsa liberă creativitatea, spune Yourtango.com. Oportunitățile sunt nenumărate, așa că au din ce alege, atât pe plan personal cât și profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se vor simți acasă în Ierusalim. Cu o istorie colosală, acest loc este desemnat ca orașul sfânt. Fiind cel de-al 12-lea semn zodiacal, nu este de mirare că are o legătură strânsă cu spiritualitatea și tot ceea ce înseamnă aceasta. Se vor simți atât bine, dar și triști, dat fiind începutul și sfârșitul care au avut loc aici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×