Reclamă

(P) Colecția C&A Denim AW 2023 te va cuceri pe loc

Toamna aceasta te invităm să cunoști familia Denim by C&A. Avem pentru tine croiala perfectă pentru orice tip de siluetă. Pentru că ne dorim să te simți mereu plină de încredere și feminină, îți propunem o colecție ce a debutat cu unele dintre cele mai sexy, dar și cele mai elegante piese vestimentare. Colecția C&A Denim AW 2023 te va cuceri pe loc. Descoperă și tu articolele în materialul de mai jos!

Publicat: 13 septembrie 2023, 10:29

Noul sezon C&A îmbină o gamă largă de jeanși cu croieli variate. În felul acesta, acum este mai ușor ca niciodată să găsești perechea de blugi confortabili, dar care să te facă să arăți spectaculos. Știm cât de important este să ai o pereche de blugi pe care să te poți baza în orice momente. Poți să-i introduci într-o ținută casual, business sau într-o ținută sexy și chic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colecția C&A Denim AW 2023 te va cuceri pe loc

Indiferent de vârstă și mărime sigur vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a te simți o femeie puternică și încrezătoare. Și pentru că e important să te simți confortabil atunci când faci cumpărături, am ales pentru tine prețuri accesibile care pornesc de la 99,99 lei.

Pe lângă perechile de jeanși care vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi, colecția din acest sezon include multe alte articole din denim.

Dacă ești una dintre femeile care este mereu pe grabă, dar vrea să arată senzațional în orice moment al zilei, atunci poți să încerci o salopetă din denim. Aceasta îți va pune în valoare silueta și te va ajuta să arăți impecabil în orice moment al zilei.

Dacă ești adepta fustelor și rochiilor, noua colecție C&A aduce propuneri elegante și stilate. Un outfit complet trebuie să includă și o jachetă. Sezonul acesta aduce în față o mulțime de modele în diverse nuanțe de albastru. Articolele sunt ușor de asortat cu alte tipuri de materiale și combinații de culori, dar pot fi integrate și în ținute formate complet din denim.

Reclamă

Optează pentru rochiile din denim

Toamna aceasta nu trebuie să lipsească din garderoba ta o rochie din denim. Ea poate fi accesorizată cu o pereche de botine și poate fi purtată cu ușurință indiferent de articolul pe care alegi să îl porți pe dedesubt.

Un model care poartă o rochie din noua colecția C&A Denim AW 2023
Toamna aceasta nu trebuie să lipsească din garderoba ta o rochie din denim / C-and-a.com
Reclamă

Combină jachetele cu perechiile preferate de pantaloni din denim

Multe persoane se tem să poarte mai multe piese din denim în aceeași ținută, însă acest lucru nu trebuie să mai fie o problemă. Am selectat câteva articole care pot fi purtate cu ușurință împreună.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Un model care poartă o jachetă și o pereche de pantaloni din denim din colecția C&A Denim AW 2023
Am selectat câteva articole care pot fi purtate cu ușurință împreună / C-and-a.com

O pereche de blugi poate fi completată perfect de un tricou alb și o jachetă din denim. Alegând aceeași nuanță a pantalonilor și a jachetei vei avea un look complet, uniform și elegant. Știm că atunci când spui denim, multe persoane se gândesc doar la nunațe de albastru.

Îndrăznește să te joci cu nunațele preferate

Noua colecție denim de la C&A îți propune însă o abordare mai îndrăzneață. Acum poți asorta unei malete negre o jachetă cu ștrasuri și o fustă mini asortate, ambele din denim negru.

Un model care poartă o fustă neagră din denim, o jachetă neagră din denim și o maletă neagră
Noua colecție denim de la C&A îți propune însă o abordare mai îndrăzneață / C-and-a.com

Alege ținutele elegante

Dacă ai nevoie de un look mai elegant, dar confortabil poți alege din colecție o fustă din denim cu crăpătură pe picior.

două Modele care poartă fustă elegantă din denim și o ținută completă din denim din colecția C&A Denim AW 2023
Alege din colecție o fustă din denim cu crăpătură pe picior / C-and-a.com

Nu uita să incluzi în ținuta ta și o vestă

Vestele sunt un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta sezonul acesta. Pentru ținute îndrăznețe poți apela cu încredere la o cămașă din denim peste care să porți vesta, iar ținuta te va scoate din anonimat.

Un model care pozează și poartă o maletă albastră și o vestă din denim din noua colecția C&A Denim AW 2023
Vestele sunt un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta sezonul acesta / C-and-a.com

Îndrăznește să depășești barierele conformismului și să visezi la o toamnă în denim! Creează ținute șic, casual sau îndrăznețe pentru un look cool întreaga zi.

4 sfaturi pentru a purta o ținută completă din denim

Dacă vrei să încerci să introduci denimul în stilul tău personal, dar nu ești sigură că faci alegerile potrivite, iată câteva sfaturi pentru a începe cu un look de invidiat.

  • Alege nuanțe similare. Poate fi tentant să alegi diferite nuanțe de denim cum ar fi blugii albi din denim și o jachetă închisă la culoare. Cu toate acestea, alegerea unor nuanțe similare de denim poate crea un aspect complet. Acesta va atrage toate privirile, dar care te va ajuta și să-ți alungești silueta.
  • Există multe moduri de a experimenta atunci când te joci cu diferite look-uri de denim. Pentru partea de sus poți încerca orice. Alege de la o jachetă din denim până la o cămașă sau un blazer din denim negru. Pentru pantaloni, ia în considerare piese mai puțin obișnuite. Poți alege blugii largi, pantalonii scurți din denim sau o fustă din denim. Dacă vrei să ieși în evidență, o rochie din denim sau o salopetă din denim sunt declarația perfectă pentru latura ta îndrăzneață.
  • Adaugă note de culoare. În timp ce denimul este de obicei o nuanță de albastru, el este considerat neutru. Mai mult se poate asocia foarte bine cu aproape orice culoare. De exemplu, încearcă să porți un tricou roșu și ruj roșu cu blugii albaștri și topul din denim pentru a crea un look diferit, dar sigur.
  • Accesorizează ținuta. Deoarece look-ul tău complet din denim poate fi ceva neutru, adăugarea de accesorii simple îl va transforma într-o ținută demnă de apreciere. Un ceas, niște bijuterii sau un accesoriu de păr pot da viață unei ținute totale din denim. Oricât de mult ar putea, unei ținute din denim îi poți adăuga oricând o poșetă din denim, o pălărie din denim sau chiar încălțăminte din denim.

Articolele sunt disponibile în magazinele C&A și online pe c-a.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×