Reclamă

(P) Cum să combini hainele şi accesoriile pentru un look modern?

Noile tendinţe stilistice îşi propun să combine confortul şi funcţionalitatea. Ritmul alert al vieţii de zi cu zi a condus la crearea acestui val de ţinute lejere şi comode. În acelaşi timp ele sunt moderne şi punctate cu accesorii care au rolul de a creiona personalitatea fiecăruia. Descoperă cum să combini hainele şi accesoriile pentru un look modern?

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 august 2023, 5:29 / Actualizat: 9 august 2023, 12:34

Atât ţinutele formale, cât şi cele casual, sunt caracterizate de o notă relaxată şi non-conformistă. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru a întâmpina nevoile fiecăruia dintre noi de a se simţi în confort şi de a se bucura de libertate de mişcare în orice context.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de importantă este accesorizarea unei ţinute?

Piesele vestimentare pe care le alegem pentru a ne defini stilul şi pentru a ne încadra contextelor pe care le parcurgem de-a lungul zilei, se pot constitui în portativul pe care vom pune amprenta de unicitate şi originalitate, prin adăugarea notelor muzicale reprezentate de accesorii.

Din acest punct de vedere, accesoriilor le revine rolul principal de a pune o notă personală ţinutelor. Astfel, importanţa accesorizării devine esenţială atunci când vrem să dăm culoare şi autenticitate look-ului nostru.

Tot prin accesorii putem face încadrarea într-un anumit stil, acestea având potenţialul de a sublinia liniile specifice anumitor dress-code-uri. O ţinută casual, va putea fi mult personalizată prin adăugarea încălţămintei potrivite. Astfel, o pereche de sneakers New Balance 237 încadrându-se foarte bine acestei abordări stilistice, printr-un rucsac din piele, o şapcă modernă şi o pereche de mănuşi pe timp răcoros.

De asemenea, stilul urban casual poate fi accesorizat printr-un ceas cu cadran mare. Totodată pot fi adăugate bijuterii din piele sau fibre textile. Mai poate si stilizat prin adăugarea unui portofel de dimensiuni mari sau printr-o geantă cross-body.

Reclamă

Descoperă și vârsta la care femeile nu mai au voie să poarte blugi.

Dă culoare ţinutelor de vară!

Sezonul estival îmbie la creativitate şi permite fiecăruia dintre noi să-şi conceapă ţinute cât mai îndrăzneţe şi vesele. Este perioada cea mai ofertantă din punct de vedere al accesorizării. Vara ne va permite să ne personalizăm look-ul în cele mai inedite şi originale modalităţi.

Reclamă

Accesorizarea prin alegerea încălţămintei potrivite, se poate dovedi a fi cea mai simplă cale prin care sporim vitalitatea şi energia outfit-ului nostru. O pereche de papuci Birkenstock Arizona vor îmbogăți prin culoare şi calitate. Vei avea atât un look urban, cât şi o ţinută relaxată de plajă sau destinată unui picnic.

Va crea cadre echilibrate alături de accesorii precum şepci, pălării, bijuterii colorate, eşarfe, ochelari de soare, rucsace vesele sau genţi shopper imprimate. 

Cum dai unicitate unei ţinute formale sau clasice?

Dacă preferi să-ţi păstrezi ţinutele într-o notă clasică, să urmezi linii bine definite şi să te încadrezi într-o abordare formală, poţi aduce un plus de unicitate look-ului tău, prin accesoriile pe care le vei alege.

Un outfit liniar, în care piesele vestimentare păstrează o notă formală, se poate revitaliza prin adăugarea unei curele de pantaloni asortată cu o pereche de sneakers din colecţia Reebok Club C Revenge. Totul se face cu un portofel slim purtat într-un buzunar interior sau într-o borsetă. Tot așa prin adăugarea unei eşarfe într-o culoare mai energică. Mai poți purtarea un ceas cu brăţară metalică şi a bijuteriilor discrete.

Este ţinuta care se va potrivi atât unei ieşiri în oraş cu prietenii, cât şi atunci când porneşti într-o călătorie lungă.

Cu acest look te vei încadra într-o abordare urban casual clasică, în care accesorizării îi revine un rol discret în acordarea unui val de energie şi stil, astfel încât ţinuta să se detaşeze din anonimat, rămânând în acelaşi timp clasică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×