Reclamă

(P) De ce ar trebui să ţii cont atunci când cumperi încălţăminte sport pentru copii

Încălţămintea pentru copii reprezintă un capitol foarte important pentru părinţi, deoarece de calitatea acesteia depind poziţia corectă a piciorului şi postura normală a întregului corp. Iată de ce ar trebui să ţii cont atunci când cumperi încălţăminte sport pentru copii.

Publicat: 13 septembrie 2023, 7:25 / Actualizat: 13 septembrie 2023, 14:40

De cele mai multe ori, încălţămintea care întruneşte aceste condiţii, alături de confort şi siguranţă în mers, o reprezintă adidaşii pentru copii, preferaţi atât de părinţi, cât şi de cei mici, indiferent dacă merg la joacă, participă la o petrecere, au un antrenament sportiv sau pleacă la şcoală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce ar trebui să ţii cont atunci când cumperi încălţăminte sport pentru copii

O pereche de adidasi copii va întruni o serie de caracteristici pe care părinţii le caută pentru încălţămintea purtată de cei mici. Atunci când procuri o pereche de adidaşi pentru copilul tău, este recomandat să acorzi importanţă câtorva aspecte. Este important ca aceştia să fie fabricaţi din materiale de calitate, indiferent dacă este vorba de piele sau fibre impermeabile, plasă sau cauciucul specific tălpii.

Tot materialelor le vei da o mare importanţă, atunci când procuri încălţămintea potrivită sezonului. Pe perioada rece din an, vei alege un model din piele sau din fibre impermeabile. Pentru sezonul cald îţi vei îndrepta atenţia către adidaşii care permit o foarte bună ventilaţie la nivelul tălpii. 

De asemenea, vei ţine cont de calapod. Acesta trebuie să fie potrivit specificului piciorului celui mic, modelele cu talonet fiind cel mai des abordate.

Încălţămintea sport este comodă şi practică. Îi vei amplifica aceste caracteristici, dacă alegi sistemul de închidere pe care micuţul îl poate manevra cel mai uşor. Poţi adopta variantele cu arici pentru cei mititei, iar pe măsură ce vor creşte, putând purta şi adidaşi cu şireturi. 

Reclamă

Siguranța în mers și în execuție

Pentru a te asigura de faptul că încălţămintea aleasă va oferi stabilitate, aderenţă şi echilibru, prima condiţie pe care ar trebui să o respecţi este cea a măsurii potrivite.

Indiferent ce calităţi are perechea de adidaşi aleasă, dacă măsura este prea mare sau prea mică, siguranţa copilulu tău în timpul mersului va fi afectată. Pentru ca cel mic să se bucure de toate beneficiile oferite de o pereche de adidaşi, procură-i numărul potrivit etapei lui de creştere. 

Reclamă
Doi copii care pozează și își arată încălțămintea sport
Adidaşii pot fi incluşi în orice tip de ţinută / CCC.eu

Atunci când copilul tău practică un sport, încălţămintea va face parte din echipamentul sportiv. Devine obligatoriu să îi procuri modelul care răspunde nevoilor specifice.

Pentru atletism va avea nevoie de încălţăminte cu talpă flexibilă şi adereantă. Aceasta trebuie să atenueze şocurile, dacă joacă baschet sau handball. Mai mult va avea nevoie de o pereche de adidaşi care amplifică detenta. Dacă este pasionat de fotbal, este necesar să fie încălţat cu încălţăminte care oferă stabilitate şi creşte forţa de tracţiune.

Doar procurând încălţămintea sport care vine în întâmpinarea nevoilor celui mic, îi oferi o încălţăminte sigură, practică şi durabilă.

Adidașii în ținutele celor mici

Adidaşii pot fi incluşi în orice tip de ţinută. Ei pot fi purtați la echipamentul sportiv, până la outfit-ul pregătit pentru a merge la un film sau la o petrecere în parc.

Astfel, fetiţele vor alege încălţăminte spotivă în tonuri plăcute şi vesele. Aceasta poate fi purtată cu pantalonaşi scurţi sau fustiţe vaporoase, precum şi împreună cu sarafanul de şcoală.

Două perechi de picioare care poartă încălțăminte sport
Descoperă de ce ar trebui să ţii cont atunci când cumperi încălţăminte sport pentru copii / CCC.eu

Micii năzdrăvani, îşi vor încălţa pantofii sport favoriţi, atât cu o pereche de blugi şi o cămaşă, cât şi cu pantalonaşii scurţi şi tricoul pregătite pentru o repriză de joacă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×